• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware hakkında

slm kızlar
mutfağıma saklama kapları almak istiyordum. bir arkadaşım tupperware al dedi. fiyatlara baktım çok pahalı geldi. aranızda kullanan var mı ve gerçekten anlatıkları kadar kullanışlılar mı merak ediyorum. şimdiden sağolun kızlar

mutlukiraz kullanıcısından alıntı
Peynir kabı ile ilgili yorumlarını bekliyorum :)
Peynir kabina koydugun peynisler bozulmuyor paata bile koyabilirain.
Ben satisini da yapiyorum, sekerkaplara kalan yemek corba salata zeytin kahvaltilik aklina ne gelirse koyuyorum...
Buzdolabindaki hersrui koyabilecegin uygun kaplari var yani;))
buzluktaki gidalarimi da rahat sakliyorum;) durahisine koydugum sivilar isinmiyor soguklugunu koruyor
Disari cikarken yiyecegim seylei sekerkaplaa koyup cantama atiyorum en onemlisi de akmiyor!!! Rejim yapinca kolaylik oluyorr
Daha ne diyeyim ki super sefte sogan maydanoz ceviz ekmek kofte icin malzemelrin hepsi ve aklina gelen herseyi dograyip karistiryorsun..
Ayyy parmaklarim yoruldu yazmakan daha ne diyeyim;)))))
Esim bile kullaniyor o kadar yani;))

akrabam yağdanlık almış ama hiç memnun değil hep üzeri çizilmiş :19:

akrabam yağdanlık almış ama hiç memnun değil hep üzeri çizilmiş :19:

Merhaba. Akrabanız aldıgı kisiye söylerse bu sorununu tupperların 10 sene garantisi var degistirmek zorunda. Mutlaka aldıgı kişiye söylesin bence...

Bu arada bende de şeker kaplar, tini mini hanım, damla serisi, mixim kaplar, yagdanlık, super sef ve fırın pişirme kapları var. Bende cok ama cok memnunum. özelliklede evde 2 kişi olunca yesillikleri bozulmadan saklayabilmek müthis birsey. yoksa marullar maydanozlar domatesler biberler salatalıklar sürekli ziyan oluyordu. bu sekilde bir ay saklayabiliyorum. simdi birde ekmekliğini istiyorum bakalım alacagım yakında...

Bu konuya denk gelmem iyi oldu..
Bende bir bilene danışmayı düşünüyordum.Saklama kabı olarak plastiğin her türlüsünü pek sevmediğimden cam ürünleri daha çok tercih ediyorum tabi plastik de aldım ama peynir konusunda hassasım evde de saklama kabında bir gün kalsa dahi yiyemiyorum peyniri sanki kokuyor gibi geliyor.Kuzenim de tupperware nin peynir kabını önerdi iyimiş dedi bende siparişini verdim sarı ve saydam bir kap.Bunun hakkında yorum almak istiyordum bende,nasıl saklanıyor peynir bu kapta,direk peyniri koyup mu yoksa yine streçe sarıp mı saklanıyor eve de çeyize de alacağım da cidden iyi bir ürün mü?Annemle peynir atışmalarımıza çözüm olabilecek mi:1:

arkadaşlar burada plastik kaplarla aynı kategori gibi düşünmüşsünüz ama tupperlar normal plastik falan değil.zaten plastik bişey olsa yaptığı işi her kap yapardı ama farklı malzemesi.dokununca bile anlaşılıyor aslında.bence her eve lazım

kesinlikle plastik falan değiller..elinize aldığınız anda anlaşılıyor...plastik kaplardan farkı çok derken..onlara kesinlikle benzememesi..aynı katagoride olduklarından değil..

ben hiç kullandım burdaki yorumlardan sonra peynir kabı ve ekmek kabını merak ettim ihtiyacım olanlar
sitesinden baktım fiyatlar çok uçuk 90 lira ekmek kabı peynir kabıda 40 tl çok fazla değil mi :44::44:

ben tupperware ürünlerinin neredeyse hepsini çeyizim için aldım, evde de kullanıyoruz ve çok memnunuz. evet biraz pahalı ama sağlıklı ve yiyecekleri uzun ömürlü saklayabiliyorsunuz.

Merhaba. Akrabanız aldıgı kisiye söylerse bu sorununu tupperların 10 sene garantisi var degistirmek zorunda. Mutlaka aldıgı kişiye söylesin bence...

Bu arada bende de şeker kaplar, tini mini hanım, damla serisi, mixim kaplar, yagdanlık, super sef ve fırın pişirme kapları var. Bende cok ama cok memnunum. özelliklede evde 2 kişi olunca yesillikleri bozulmadan saklayabilmek müthis birsey. yoksa marullar maydanozlar domatesler biberler salatalıklar sürekli ziyan oluyordu. bu sekilde bir ay saklayabiliyorum. simdi birde ekmekliğini istiyorum bakalım alacagım yakında...

yalnız o 10 yıl garanti olayı kırılma, soyulma ve bükülme durumunda geçerli, çizik için bi garanti durumu söz konusu değil

bende merak ettim. arkadaşım yapıyor ama çok pahalı diye ilgilenmedim. şimdiyse mantıklı geldi özellikle peynir ve yeşillikler için

slm kızlar
mutfağıma saklama kapları almak istiyordum. bir arkadaşım tupperware al dedi. fiyatlara baktım çok pahalı geldi. aranızda kullanan var mı ve gerçekten anlatıkları kadar kullanışlılar mı merak ediyorum. şimdiden sağolun kızlar

guzel cnmm bnde ceyızıme yesıllık yemeklik saklama kabı aldım ark..ve gorumcem kullanıyor cok memnunlarr bende 1,5 lt sanırım 25 lıraya aldım ındırımlı halıı

merhabalar,yaklaşık 7 yıldır tupper kullanıyorum,çok memnundum,arkadaşlarıma da tavsiye ediyordum,ama pahalı olduğu için herkesin alabileceği bi üeün değil malum,iş yerindeki arkadaşlarım sen yap geliş fiyatına hiç olmazsa indirimli alalım dediler ve ve bu işe girdim,ve şu anda iş yerindekilerin hepsinin tupperları nerdeyse tamam:)bende eksiklerimi tamamladım onlar sayesinde,eğer isterseniz size de temin edebilirim geliş fiyatına,10 yıl garantili ve gerçekten evinizde,buzdolabınızda yarattığı şıklık ve temizlik harika,bunların geri dönüşümü bile sandalye,mandal gibi malzemeler için kullanılıyor düşünün,ürününüz garantiye gittiğinde size sıfır ürün geliyor,maydonozumu 3hafta lorumu,1 ay sakladığımı bilirim,artık yarım limonumu bile atmıyorum:)dilerseniz iritibata geçebiliriz,sevgiler...

merhaba,dilerseniz size geliş fiyatına temin edebilirim..

$images.jpg

bu ürünü önerir misiniz kapağı tam tutmuyomuş bi de 1.5 lt küçük mü?

Eki Görüntüle 480443

bu ürünü önerir misiniz kapağı tam tutmuyomuş bi de 1.5 lt küçük mü?

merve hanım,altı silikon olduğundan kaymaz,tüm sihirli parçalarla uyumludur.rende , sihirli inci vb...
Rendeyi direk üst kısımdan takarak yaptığınız hamur işi, kek gibi gıda maddelerininin içine direk rendeleme yapabilir, limon sıkabilir, çikolata rendeleyebilirsiniz.hem saklama özelliği hem de mikserle çırparken dışarı sıçratmaması için özel kapaklıdır.
Sihirli mini miksim ile üstüne koyup benmarin usulu eritme çikolatanızı, tereyağınızı eritebilirsiniz.
Kabı tutmadan kolayca bütün işlerinizi halledersiniz ..özel dizayn kapağı sayesinde çok güzel saklama sağlar ..1,5 litre ise sizin kulanımınıza bağlı bana yetiyor,yer kaplamıyor,sevgiler..

merve hanım,altı silikon olduğundan kaymaz,tüm sihirli parçalarla uyumludur.rende , sihirli inci vb...
Rendeyi direk üst kısımdan takarak yaptığınız hamur işi, kek gibi gıda maddelerininin içine direk rendeleme yapabilir, limon sıkabilir, çikolata rendeleyebilirsiniz.hem saklama özelliği hem de mikserle çırparken dışarı sıçratmaması için özel kapaklıdır.
Sihirli mini miksim ile üstüne koyup benmarin usulu eritme çikolatanızı, tereyağınızı eritebilirsiniz.
Kabı tutmadan kolayca bütün işlerinizi halledersiniz ..özel dizayn kapağı sayesinde çok güzel saklama sağlar ..1,5 litre ise sizin kulanımınıza bağlı bana yetiyor,yer kaplamıyor,sevgiler..

teşekkür ederim ilginiz için bir de kırmzı var o mu daha iyi bu mu?

Back