slm kızlar
mutfağıma saklama kapları almak istiyordum. bir arkadaşım tupperware al dedi. fiyatlara baktım çok pahalı geldi. aranızda kullanan var mı ve gerçekten anlatıkları kadar kullanışlılar mı merak ediyorum. şimdiden sağolun kızlar
akrabam yağdanlık almış ama hiç memnun değil hep üzeri çizilmiş
Merhaba. Akrabanız aldıgı kisiye söylerse bu sorununu tupperların 10 sene garantisi var degistirmek zorunda. Mutlaka aldıgı kişiye söylesin bence...
Bu arada bende de şeker kaplar, tini mini hanım, damla serisi, mixim kaplar, yagdanlık, super sef ve fırın pişirme kapları var. Bende cok ama cok memnunum. özelliklede evde 2 kişi olunca yesillikleri bozulmadan saklayabilmek müthis birsey. yoksa marullar maydanozlar domatesler biberler salatalıklar sürekli ziyan oluyordu. bu sekilde bir ay saklayabiliyorum. simdi birde ekmekliğini istiyorum bakalım alacagım yakında...
yalnız o 10 yıl garanti olayı kırılma, soyulma ve bükülme durumunda geçerli, çizik için bi garanti durumu söz konusu değil
slm kızlar
mutfağıma saklama kapları almak istiyordum. bir arkadaşım tupperware al dedi. fiyatlara baktım çok pahalı geldi. aranızda kullanan var mı ve gerçekten anlatıkları kadar kullanışlılar mı merak ediyorum. şimdiden sağolun kızlar
Merhaba. Akrabanız aldıgı kisiye söylerse bu sorununu tupperların 10 sene garantisi var degistirmek zorunda. Mutlaka aldıgı kişiye söylesin bence...
Bu arada bende de şeker kaplar, tini mini hanım, damla serisi, mixim kaplar, yagdanlık, super sef ve fırın pişirme kapları var. Bende cok ama cok memnunum. özelliklede evde 2 kişi olunca yesillikleri bozulmadan saklayabilmek müthis birsey. yoksa marullar maydanozlar domatesler biberler salatalıklar sürekli ziyan oluyordu. bu sekilde bir ay saklayabiliyorum. simdi birde ekmekliğini istiyorum bakalım alacagım yakında...
merve hanım,altı silikon olduğundan kaymaz,tüm sihirli parçalarla uyumludur.rende , sihirli inci vb...
Rendeyi direk üst kısımdan takarak yaptığınız hamur işi, kek gibi gıda maddelerininin içine direk rendeleme yapabilir, limon sıkabilir, çikolata rendeleyebilirsiniz.hem saklama özelliği hem de mikserle çırparken dışarı sıçratmaması için özel kapaklıdır.
Sihirli mini miksim ile üstüne koyup benmarin usulu eritme çikolatanızı, tereyağınızı eritebilirsiniz.
Kabı tutmadan kolayca bütün işlerinizi halledersiniz ..özel dizayn kapağı sayesinde çok güzel saklama sağlar ..1,5 litre ise sizin kulanımınıza bağlı bana yetiyor,yer kaplamıyor,sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?