• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var!

ben tupperware ürünleri lens maddesinden yapılıyor dile biliyorum normal üçsan plastik malzemeleri değil yani

tupper deyince sinirlerim geriliyooooo ama:41:
benim öyle bir eşim varki iş yerine gelen satıcılardan alırda alır
en son kocaman iki adet hamur yoğurma kabı almış ama devasa ya ikisi 120 tl
dolaba koysan bir rafı götürüyor:27:
geçen de soğan doğrama makinası alcam dedi kavga ettik:41::47::1::1::1:

sevmiyormusun eşinin aldığı tupper mi

sevmiyormusun eşinin aldığı tupper mi

evet canım tupper. suan kredilerimiz var ödemek zorunda olduğumuz.
ama gereksiz bir şekilde alıyor bunları. ben yoğurdu tencere borcamdada yapıyorum
cam ve şüpheye düşme durumu yok görüyoruz neticede ama o plastik biraz kalitelisi belki ama
nedir ne değildir bilmiyoruz.benim emin olabilmem için fabrikasına gitmem gerek:52:
şimdiye kadar salatamı marketteki 3 tl lik kaba yaptım öldüm mü hayır:1:
çok da emin olmak istersem cam kullanırım işte bu kadar.
bir de gidip sürahi suluk vs almış onlarıda söylemedim:1::1::1::1::1::1:

evet canım tupper. suan kredilerimiz var ödemek zorunda olduğumuz.
ama gereksiz bir şekilde alıyor bunları. ben yoğurdu tencere borcamdada yapıyorum
cam ve şüpheye düşme durumu yok görüyoruz neticede ama o plastik biraz kalitelisi belki ama
nedir ne değildir bilmiyoruz.benim emin olabilmem için fabrikasına gitmem gerek:52:
şimdiye kadar salatamı marketteki 3 tl lik kaba yaptım öldüm mü hayır:1:
çok da emin olmak istersem cam kullanırım işte bu kadar.
bir de gidip sürahi suluk vs almış onlarıda söylemedim:1::1::1::1::1::1:

sizinkide iyice abartmış :9: neyse
bende hiç kullanmadım bugün sipariş verdim yelşillik için kullananlar var memnun bende normal bimden aldığım pilastikleri kullanıyorum
hafta olmadan yeşillikler mahvoluyor atıyorum paraya yazık valla toplasam kaç tupper eder bi alayım deneyim dedim

sizinkide iyice abartmış :9: neyse
bende hiç kullanmadım bugün sipariş verdim yelşillik için kullananlar var memnun bende normal bimden aldığım pilastikleri kullanıyorum
hafta olmadan yeşillikler mahvoluyor atıyorum paraya yazık valla toplasam kaç tupper eder bi alayım deneyim dedim

cimri değilim ama suan onca para dökecek kadar acil bir gereklilik değil diye söylüyorum canım.
yeşillikleri de annemin yöntemiyle hallediviyorum yıkıyorum kurutuyorum. peçteye saıp buzdolabı poşetine koyup
bir hafta muhafaza edebiliyorum. :34: şu borçlar bitsin benimki banyo oturagını bile tupper alır vallaaa:1::1::1::1::1::1:

cimri değilim ama suan onca para dökecek kadar acil bir gereklilik değil diye söylüyorum canım.
yeşillikleri de annemin yöntemiyle hallediviyorum yıkıyorum kurutuyorum. peçteye saıp buzdolabı poşetine koyup
bir hafta muhafaza edebiliyorum. :34: şu borçlar bitsin benimki banyo oturagını bile tupper alır vallaaa:1::1::1::1::1::1:

:1: Allah iyiliğini versin bende yalvarırım almaz eşimden saklı alıyorum para biriktirdim
herkes bi dertten muzdarib zaten

:1: Allah iyiliğini versin bende yalvarırım almaz eşimden saklı alıyorum para biriktirdim
herkes bi dertten muzdarib zaten

derdin böylesi olsun tabi canım yaaa aman dermansız derdimiz olmasında:34:
ama sen de gönlünden geçeni al bende heveslendiklerimi almadan duramam:32:

Selam,
Yıllarca bu plastiklere niye bu kadar para veriyorsun diye herkesi eleştiren ben araştırmalarım sonucunda ne kadar yanıldığımı geç de olsa anladım.

Tupperware 'i sıradan plastik ürünlerle kıyaslamamak gerekiyor. Öncellikle tupperware ürünleri insan vucudu ile barışık maddeden üretiliyor. Göz Lensleri ve kalp kapakçığı ile hammadesi aynı. En önemlisi kanserojen madde içermiyor. İnsan sağlığı konusunda denetimleri en sıkı olan ülke Almanya'dır ve Tupperware 'in kullanımı Almanya da oldukça yaygındır.

En sağlıklı saklama şekli herzaman cam olmuyor. Örneğin baharatçılara dikkat edin ürünlerinin çoğunu poşetlerde saklarlar, cam daha çabuk bozulmasına neden olduğu için. Uzun araştırmalar sonucunda tupperware bağımlısı oldum. Sadece ürünler çok pahalı olduğu için alıştan alabilmek için üye oldum. Tüm dostlarımda siparişlerini alış fiyatı üzerinden alıyorlar. Düzenli sipariş vermeyince üyelikten atılmamak için böyle bir yöntem buldum. Minimum 250 TL sipariş verince ürünler evinize teslim ediliyor. Ödemeyi de direk tupperware in sayfasından yapıyorsunuz. Direk alıştan alabilmek için isteyenler bana gulozgen@gmail.com'dan ulaşabilirler.

Bu arada Tupperware maya kabında yoğurt mayalamayı bilenler görüşlerini yazabilirse sevinirim.

Sevgiyle ve sağlıklı kalın.

bizde de tam tersi :60:

Kizlar hani yeni üyeler e 80tl karsiliginda set veriyorlar. Onu almak için şartlar neler

selam hanımlar,

tupperware satıcısı değilim, reklam yapmıyorum sadece kullanıcısıyım ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle plastikten farkı yok diyen arkadaşlara katılmıyorum. Çünkü ürünler lens ve farklı hammedelerden yapılıyor, kanserojen içermiyor ve kapakları vakumlu sağlam olduğu için hava alamayınca gıdaları daha uzun süre saklamanıza yardımcı oluyor (fark ettiyseniz bozmuyor demedim, öyle olsa zaten sağlıklı olmazdı)

Kullandığım ürünleri;

Deepfreze kapları: çok memnunum, içi farklı maddeyle kaplı olduğu için donmuş kemik ve ya et suyunu ters çevirip arkasına hafif vurunca hemen çıkıyor.

Yağdanlık: Zeytinyağını sağlıklı bir kapta pratik şekilde tüketiyorum, özelikle boyunu 1 lt yapmışlar ki kullanımı kolay olsun ve sürekli yenilensin diye, yoksa eminim 3 lt lik yağdanlık da yaparlardı.

Büyük boy hamur yoğurma ve çok amaçlı eko kap: kapağı olduğu için bu kapta meyvelerimi saklıyorum. Çalıştığım için haftada 1 kere pazara çıkıyorum ve uzun süre tazecik saklıyor meyvelerimi. Hamur ise henüz yoğurmadım.

Saklama kapları (şeker kaplar): Artan yemeklerimi bunlarda saklıyorum, hem yer kaplamıyor hem de yemekte sarımsak olsa bile dışarıya koku sızdırmıyor kapakları sayesinde.

Sebze saklama kabı: Bu kapta genellikle salata saklıyorum. Çalıştığım için marulu ve rokayı yıkayıp iyice kurutuyorum, kesip bu kaba koyuyorum. 1 haftalık salatam hazır oluyor, hafta içi hiç yorulmuyorum yeşillik yıkayacağım diye ama havuç rendelemenizi tavsiye etmem, o kararıyor. Limon-yağ sosunu ise tabi ki yiyeceğim zaman koyuyorum, kuru şekilde saklıyorsunuz.

Kurabiye- börek kabı: Pikniğe ya da iş yerine birşeyler yaptığım zaman hamur işini bu kapta saklıyorum, hem hafif ve taşıması pratik hem de kurabiyeri 4-5 gün boyunca taze saklıyor.

Peynir kabı: Hem kapaklı ızgaralı kabı hem de üstten delikli kabı kullanıyorum. İkisinde de tek çeşit peynir saklıyorum. Özellikle altı ızgaralı kapaklı kab, neredeyse 1 aya yakın peyniri bozmadan kokutmadan saklıyor (normalde peyniri hemen tüketiyoruz ama özellikle denemiştim ne kadar muhafaza edecek diye)

Bunlara ekstra pilav ve helva şekillendirme kalıbını kullanıyorum. Minik baharatlıklarını kullanmıyorum çünkü boyutları küçük geliyor bana.

Bu aldıklarım 450 tl ye mal oldu ama çok memnunum.

Annem ise kek saklama kalıbını, peynir ızgarasını kullanıyor, o da çok memnun. Kek neredeyse 20 gün buzdolabının üstünde tazecik duruyor. İkramlığı misafiri geldiğinde hazır oluyor pratik.

Tecrübelerim bunlar, alıp almamak sizden. sevgilerrrrrrrrr:16:

birçok ürünü oldukça kullanışlı beğenerek kullanıyorum. ayrıca mutfağıma ayrı bir hava katıyorlar ki kaliteyi de severim hayatımın her alanında. ayrıca tupperware'in hammaddesi plastikten çok farklı. kalp kapakçığı ameliyatında, kol bacak protezlerinde ve göz lenslerinde kullanılan maddedenmiş isimlerini bilmediğimden yazamadım fakat internetten araştırıp bakılabilir. evinize ucuz olacak diye 3 kuruşluk kaplar alıcağınıza bence 3-4 tane tapperdan şeker kap alın ömür boyu kullanın :)

Kızlar tupper ürünlerine bu kadar para vermek sizce mantıklı mı? Sonucta o da plastik ve plastik zararlı. onun yerine cam ürünler kullanmak daha mı mantıklı ?
Mesela bugün bunu sipariş verdim.
Eki Görüntüle 1014987

Sizce iptal mi edeyim? 2 tane de saklama kabı almıştım. Kullananlar ve tupper tercih etmek isteyenler beni bilgilendirirseniz sevinirim :26:
Bir de sizce bu aldığım hamur yoğurma kabı ve kurabiye şekillendiriciler gereksiz mi? Hamur yoğurma kabında sebzelerimide saklayabilirim diye düşünmüştüm de.. Kızlar yardım edin ne olur :2:

Ben bunu kızımın meyvelerini koymak için aldım cokta memnunun daha kucuk kırmıIsıda var bende.içine koyduklarım boUlmuyor.iyikı almısım elime para gectıkce bileyler daha alıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar.tupperware.danışmanıyım kayseride oturuyorum.Hepsinden kendime almak için üye olmuştum ürünleri gelişinden veriyorum.hatta sizde hesaplayabilirsiniz indirim katologtaki fiyattan % 20 düşeceksiniz.diğer şehirlerede kargoyla gönderebilirm

buna ayırıcak çok bi bütçem yok ama saklama kabı almak istesem en elzem ne alabilirim burdan yani benim işime en çok hangi saklama kabı yarar?

Miks alabilirsin yoğurt hamur mayalamak için kullanılır genelde.eko kap hertürlü saklamada işini görür yonca seriside aynı şekilde...

Ben de çeyizim için birçok ürününü aldım ve aklımda birkaç şey daha var. Kendime alırken anneme de antartika serisinden birkaç saklama kabı aldım. Bence tüm güzel yorumları hak ediyor :31:
Antartika serisin belli başlı vadettikleri;
* Ürünün özel yapısı sayesinde daha hızlı donmasını sağlayarak buzlanmayı minimuma indirir. Bu sayede gıdalarınızın besin değerini korumasına yardımcı olur.
* Çiğ et, balık, tavuk gibi besin değeri hızlı kaybolabilecek ve bozulabilecek ürünleri rahatlıkla saklayabilirsiniz. Aynı zamanda pişmiş, servise hazır yiyeceklerinizi derin dondurucuda saklayıp, daha sonra çıkararak tüketebilirsiniz.
Besin değerleri konusunda bir şey söyleyemem ama kapağını sıkıca kapattığınızda ( hava aldığında hiçbir işe yaramıyor - test edildi :9: ) yiyeceklerdeki donma miktarı çok az oluyor ve örneğin buzluğa attığım köfteyi çıkarır çıkarmaz kısık ateşte pişirebiliyorum. Çözülmesi için uğraşmam ya da beklemem gerekmemesi çok güzel.
Diğer ürünlerini çeyizime kaldırdığım için bilmiyorum ama bence verilen paranın her kuruşunu hak eden bir marka. Ayrıca diğer plastiklere göre içeriğindeki zararlı bileşenler minimuma indirilmiş. Evet plastik her türlü sağlığa zararlı ancak diğerlerine nazaran çok daha sağlıklı bir marka olduğunu bildiğim halde farklı saklama kapları kullanmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Mecburi olduklarını bu markadan alabilirsin. Sonuçta dondurucuya cam bir kap koyulmuyor.

Günümüzde plastiğin zararları üzerine medya vb. yerlerde kulaktan dolma bilgilerle bir sürü yazılar yazılıyor; çiziliyor.

fakat bahsi geçen plastiğin ne tür bir plastik olduğundan hiç bahsedilmiyor! Öyle ya, nasıl ki cam ve kristal arasındaki değer ve bedel farklıysa, pazarda satılan plastik kaplarla Tupperware ürünleri arasında da dağlar kadar fark vardır.,
TUPPERWARE ÜRÜNLERİ HANGİ MADDEDEN YAPILIYOR?

Yumuşak kapaklar POLİETİLEN maddesinden üretilir. Bu madde yapay kalp kapakçığı üretiminde de kullanılır!
Gövdeler kapaklardan biraz daha serttir: POLİPROPİLENmaddesinden yapılır. Bu madde de;
*Buzdolaplarının iç gövdesinin hammaddesidir.
* Ayrıca protez kol, bacak vs. yapımında kullanılır.
Cam görünümlü Kristalin serisinin hammaddesiPOLİKARBONAT tır. Bu madde de miyop, hipermetrop gibi göz rahatsızlığı bulunan kişilerin taktığı LENS in hammaddesidir.
Silikon kalıpların hammaddesi de bildiğimiz göğse, dudağa vs. konulan SİLİKON maddesiyle aynıdır!

TÜM BU MADDELER ZARARLI OLSAYDI, VÜCUDUMUZ BU MADDELERİ KABUL EDER MİYDİ SİZCE?
AYRICAAA
*Tüm ürünler direkt hammaddeden üretilir. Yani sizin kullandığınız Tupperware ürününün daha önce leğen, lazımlık vb. başka plastik bir ürün olarak kullanılmış olma ihtimali yoktur! 10 yıl garantiyle satılan bu ürünlerin herhangi bir çatlama, kırılma durumunda iade edilip yenisini bedelsiz olarak aldığımızda, verdiğimiz kırık ürünler bile dönüşüme uğrayıp başka bir ürün olarak kullanılmak üzere BAŞKA fabrikalara satılır.
Bütün Tupperware ürünlerinin Avrupa Sağlık Örgütütarafından kesinlikle sağlığa zararlı olmadığına dair onayı vardır ve bu onay her ürünün altında kadeh-çatal sembolüyle ifade edilmiştir.
*Birçok Tupperware ürünü uluslararası alanda tasarım ödülü kazanmıştır. (Bu ürünler arasında 2 veya daha fazla maddenin bir araya getirilmesiyle oluşturulan ürünler de vardır ki; bu işlem teknolojisi çok yüksek makineler tarafından üretilebilmektedir.)
Bu ürünler Amerika’da Metropolitan müzesinde, İngiltere’de Art Museum’da sergilenmektedir.
*Tupperware ürünlerinin İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından da kalite ve sağlıklı olduğuna dair lisansı vardır.
Ürün Kalitesi

Tupperware Ürünleri dünyanın her yerinde kalitesi ile tanınan ürünlerdir. Bunun belli başlı sebepleri, devamlı araştırma, günü ve çağı takip etme, müşterilerimize her zaman en iyiyi sunma arzusu, en yüksek kalite hammaddeler, farklı, çekici, kullanışlı, devamlı değişen ürünler olmalarıdır.

Servis Kalitesi

Tupperware hizmetlerinin en önemli özelliklerinden biri de müşteri memnuniyetini sağlamak için servis kalitesini her zaman en ön planda tutmaktır.

Tupperware Garantisi
Tupperware Ürünleri, en yüksek kalite standartlarında, binlerce araştırma ve kalite testinden sonra üretilen ürünlerdir. Her hangi bir sorunla karşılaşıldığında, danışmanınız tarafından garanti kapsamı altında yenisiyle değiştirilecektir.

1981 den beri üretilen bütün ürünlerimiz, bulaşık makinesinde yıkamaya karşı garantimiz altındadır. Normal kullanım koşulları altında, 10 yıl içinde ürünüz de çatlama, soyulma, kırılma, bükülme gerçekleştiğinde, garanti kapsamı altında

Back
X