Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tupper deyince sinirlerim geriliyooooo ama
benim öyle bir eşim varki iş yerine gelen satıcılardan alırda alır
en son kocaman iki adet hamur yoğurma kabı almış ama devasa ya ikisi 120 tl
dolaba koysan bir rafı götürüyor
geçen de soğan doğrama makinası alcam dedi kavga ettik![]()
sevmiyormusun eşinin aldığı tupper mi
evet canım tupper. suan kredilerimiz var ödemek zorunda olduğumuz.
ama gereksiz bir şekilde alıyor bunları. ben yoğurdu tencere borcamdada yapıyorum
cam ve şüpheye düşme durumu yok görüyoruz neticede ama o plastik biraz kalitelisi belki ama
nedir ne değildir bilmiyoruz.benim emin olabilmem için fabrikasına gitmem gerek
şimdiye kadar salatamı marketteki 3 tl lik kaba yaptım öldüm mü hayır
çok da emin olmak istersem cam kullanırım işte bu kadar.
bir de gidip sürahi suluk vs almış onlarıda söylemedim![]()
sizinkide iyice abartmışneyse
bende hiç kullanmadım bugün sipariş verdim yelşillik için kullananlar var memnun bende normal bimden aldığım pilastikleri kullanıyorum
hafta olmadan yeşillikler mahvoluyor atıyorum paraya yazık valla toplasam kaç tupper eder bi alayım deneyim dedim
cimri değilim ama suan onca para dökecek kadar acil bir gereklilik değil diye söylüyorum canım.
yeşillikleri de annemin yöntemiyle hallediviyorum yıkıyorum kurutuyorum. peçteye saıp buzdolabı poşetine koyup
bir hafta muhafaza edebiliyorum.şu borçlar bitsin benimki banyo oturagını bile tupper alır vallaaa
![]()
Allah iyiliğini versin bende yalvarırım almaz eşimden saklı alıyorum para biriktirdim
herkes bi dertten muzdarib zaten
derdin böylesi olsun tabi canım yaaa aman dermansız derdimiz olmasında
ama sen de gönlünden geçeni al bende heveslendiklerimi almadan duramam![]()
tupper deyince sinirlerim geriliyooooo ama
benim öyle bir eşim varki iş yerine gelen satıcılardan alırda alır
en son kocaman iki adet hamur yoğurma kabı almış ama devasa ya ikisi 120 tl
dolaba koysan bir rafı götürüyor
geçen de soğan doğrama makinası alcam dedi kavga ettik![]()
Kızlar tupper ürünlerine bu kadar para vermek sizce mantıklı mı? Sonucta o da plastik ve plastik zararlı. onun yerine cam ürünler kullanmak daha mı mantıklı ?
Mesela bugün bunu sipariş verdim.
Eki Görüntüle 1014987
Sizce iptal mi edeyim? 2 tane de saklama kabı almıştım. Kullananlar ve tupper tercih etmek isteyenler beni bilgilendirirseniz sevinirim :26:
Bir de sizce bu aldığım hamur yoğurma kabı ve kurabiye şekillendiriciler gereksiz mi? Hamur yoğurma kabında sebzelerimide saklayabilirim diye düşünmüştüm de.. Kızlar yardım edin ne olur :2: