haklısın canım kendimle ilgili hep en kötü ihtimal aklıma geliyor birkaç kişi daha önce hamile kalındıysa tüplerin kapalı olmayacağını söylemişti ama sonradan da kapanabiliyormuşniye kapalı diye düşünüyorsun olumlu düşün ki sonuç güzel olsun benim tüplerim açıktı, film temiz çıkmıştı. hafif tıkanıklık varsa film sırasında da açılıyor.
rahat ol inşallah birşey yoktur.haklısın canım kendimle ilgili hep en kötü ihtimal aklıma geliyor birkaç kişi daha önce hamile kalındıysa tüplerin kapalı olmayacağını söylemişti ama sonradan da kapanabiliyormuş
olumsuz düşündükçe olumsuzluklar ardı ardına gelir. bir arkadaşım hamileydi, ilk günden bebeğim düşecek dedi. hiçbir belirti yok, kan değeri çok yüksek. dediği gibi oldu. sonra ben de pıhtılaşma problemi var hamile kalırsam iğne olmam gerekecek, bebeğimi belki kaybedeceğim diye söylendi. onda da hiçbir belirti yoktu. tahlil yaptırdı dediği gibi oldu. hep hayata pozitif bak ve bebeğinin olacağına inan. ben ikinci çocuk için iki yıl bekledim. aşılamalar oldum tutmadı ama olacağına inandım çok şükür bebeğim bir yaşına girmek üzere. inşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olurhaklısın canım kendimle ilgili hep en kötü ihtimal aklıma geliyor birkaç kişi daha önce hamile kalındıysa tüplerin kapalı olmayacağını söylemişti ama sonradan da kapanabiliyormuş
Allah bagislasin canim bende biraz kaygi probklemi var daha bir sey olmadan ya oyle olursa ya boyle okursa diye dusunmekten yine kendim yoruluyorum dedigin gibi bazen olmayacagi varsa bile benim yuzumden oluyor :) aslinda 4 aydir deniyoruz umitsizlige kapilacak bir sey yok etraftan surekli soruyorlar olmadimi olmuyormu doktora gittinmi falan filan birazda oyle stres yapıyorumolumsuz düşündükçe olumsuzluklar ardı ardına gelir. bir arkadaşım hamileydi, ilk günden bebeğim düşecek dedi. hiçbir belirti yok, kan değeri çok yüksek. dediği gibi oldu. sonra ben de pıhtılaşma problemi var hamile kalırsam iğne olmam gerekecek, bebeğimi belki kaybedeceğim diye söylendi. onda da hiçbir belirti yoktu. tahlil yaptırdı dediği gibi oldu. hep hayata pozitif bak ve bebeğinin olacağına inan. ben ikinci çocuk için iki yıl bekledim. aşılamalar oldum tutmadı ama olacağına inandım çok şükür bebeğim bir yaşına girmek üzere. inşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur
dört ay kaygılanmak için çok erken bir zaman. evet insanların bu konuda soru sorup durması çok rahatsız ediyor.evlendikten sonra başlıyor çocuk düşünmüyor musun, sonra kardeş düşünmüyor musunuz? şimdi de bana "bir tane daha yap belki kız olur, kız çocuk olmadan olur mu hiç" diyorlar. yani menapoza girinceye kadar sorular devam edip duruyorAllah bagislasin canim bende biraz kaygi probklemi var daha bir sey olmadan ya oyle olursa ya boyle okursa diye dusunmekten yine kendim yoruluyorum dedigin gibi bazen olmayacagi varsa bile benim yuzumden oluyor :) aslinda 4 aydir deniyoruz umitsizlige kapilacak bir sey yok etraftan surekli soruyorlar olmadimi olmuyormu doktora gittinmi falan filan birazda oyle stres yapıyorum
tek tüp yeterli hamile kalmak için yumurta takibi yaptırırsın klomen çatlatma iğnesi yaparlar üzülme çaresiz değilsinKizlar rahim filmimi cektirdim echomar da dr cevat bey e.. omcelikle kadinlar kulubundeki arkadaslara cok tesekkur ediyorum iyi ki 1burdan cevat bey i paylasmislar.. o kadar memnun kaldim ki inanin smear testi varya yaptiranlar bilir onda bile bisey hissediyosun ama bunda hissetmiyosunuz kizlar.
Ben ne zaman sanci gelecek diye beklerken bitti dedilerhersey cok guzeldi doktor konuskan, ilgili yardimcisi da oyle..son teknolojiyi kullaniyorlar ilaci hissetmedim bile kisacasi superdi keske sonucumda super olsaydi ama maalesef sag tup tikali sol acik cok moralim bozuk cokkkķkkk
tek tüp yeterli hamile kalmak için yumurta takibi yaptırırsın klomen çatlatma iğnesi yaparlar üzülme çaresiz değilsin
daha çok erken canım sabret bir seneyi tamamla o zaman olmazsa düşün bunları yumurta takibi yaptır dr anlatır sana süreci keşke benimde bi tüp açık olsaNe bilim canim yaa sagol moralimi yulselttin ama ben ne zamn soldan yumurtlucam kim bilir gecen ay bi tek yumurta takibi yaptirdim ondada sagdan yumurtlamistim dogal olarak sonuc negatifdi..demekki 3 aydir deniyoruz 3 aydirda sagdan yumurtluyorum.
acaba bu klomen her iki tarafdan da yumurtlamayi mi sagliyo?? Asilama nin ne gibi artisi var? Doktorum hic bilgi vermiyo yaa
daha çok erken canım sabret bir seneyi tamamla o zaman olmazsa düşün bunları yumurta takibi yaptır dr anlatır sana süreci keşke benimde bi tüp açık olsa
benim yerimde olma aman :) tüp bebek seneye kış sonu gitcez kıbrısa inşallah para biriktiriyoruz yaşım henüz uyguyn bi ameliyat daha olayımda allah büyüktür bakalımCanim oyle deme ya kiyamam ben senin yerinde olsam direk tup bebege gecerim canim niye vakit kaybediyosun maddiyat sa evet biraz pahali ama dene tatlim ya
benim yerimde olma aman :) tüp bebek seneye kış sonu gitcez kıbrısa inşallah para biriktiriyoruz yaşım henüz uyguyn bi ameliyat daha olayımda allah büyüktür bakalım
denedim canım ama tekrar deniycem elimden geleni yapcam tüp bebek öncesiCanim forumda okudumda maydanoz ve sut karisimi buharina oturmaktan bahsediyo bu tarz bitkisel kurleri denedim mi.. bide adacayini pamuga surup o kisma koymak falan
Cnm bnde agustosta cektirdm hsg benim ikiside kapaliyms ilacla sol tup açıldı sagim kapali.banada ameliyatla acariz dedi ama istersen bikac ay yumurta takibiyle dene dedi. 4ay oldu daha yok.ben son ic aydir heo sagdan yumurtluyorumKizlar rahim filmimi cektirdim echomar da dr cevat bey e.. omcelikle kadinlar kulubundeki arkadaslara cok tesekkur ediyorum iyi ki 1burdan cevat bey i paylasmislar.. o kadar memnun kaldim ki inanin smear testi varya yaptiranlar bilir onda bile bisey hissediyosun ama bunda hissetmiyosunuz kizlar.
Ben ne zaman sanci gelecek diye beklerken bitti dedilerhersey cok guzeldi doktor konuskan, ilgili yardimcisi da oyle..son teknolojiyi kullaniyorlar ilaci hissetmedim bile kisacasi superdi keske sonucumda super olsaydi ama maalesef sag tup tikali sol acik cok moralim bozuk cokkkķkkk
Brokoli suyu da ictim gecen ay.3gun icebildim cok kotu tadi kustum resmen icemedm bidaha.salatasini cok severdm simdi onu da yiyemiyorum
Cnm bnde agustosta cektirdm hsg benim ikiside kapaliyms ilacla sol tup açıldı sagim kapali.banada ameliyatla acariz dedi ama istersen bikac ay yumurta takibiyle dene dedi. 4ay oldu daha yok.ben son ic aydir heo sagdan yumurtluyorumaslinda sagan yumurtlasan bile sperm yakalayabiloyomus yumirtayi.1ay klomenle de denedik o da olmadi.nasip bakalim insallah hepimiz tez vakitte kavusuruz miniklerimize
Brokoli de tüpleri açıyormuş ahmet maranki tv de söylemişti. Kaynatip suyunu gunde iki kez icecekmisiz.ciceklerini de atmayip yiyin demişti. Istersen dene cnm ben cok yapamadım icrbilseydim uzim sure icmeyi planliyodum ama olmadıBrokoli ne ise yariyor canim
Ztn biz bayanlar senede 6-7 ay yumurtluyormusuz normalde o da hep sagdan oluyo galba bizdeSende benim gibi sagdan yumurtluyosun ben de oyleyim ve sag kapali.. soldan yumurtlamak icin dua etmekden baska secenegim yok