Canim hic belitisi yok benim tupler kapaliydi acildi ve hamileyim yenikızlar merhaba
Benim merak ettigim bir soru var yani kafamda düsünmeye basladım
Ben 20 yasındayım 7 aylık evliyim en basından beri 3/4 aydır istiyoruz bebek ins olur ultrasnda muayne oldum bir problem yok adetlerimi 27 günde bir oluyorum 7 gün sürüyor düzenli şaşmaz merak ettigim konu tüpler kapalı oldugunda bir belirtisi oluyormu vücudumzda bunun yoksa tek belirtsi hamile kalamamak mı acaba tüplerm mi kapalı diye bir düsnce beynimi kemiriyor şüpheye düştüm tüpler kapalı oldugunda belirti nedir bayanlar ?
valla sanırım belirtisi olsa rahim filmini hiç gerek kalmaz çektirmeye . rahim filmiyle anlaşılıyor kapalı olup olmadığı . doktor bize genellikle enfeksiyon gibi durumlarda tıkalı olabileceğini söylemiştikızlar merhaba
Ben 20 yasındayım 7 aylık evliyim en basından beri 3/4 aydır istiyoruz bebek ins olur ultrasnda muayne oldum bir problem yok adetlerimi 27 günde bir oluyorum 7 gün sürüyor düzenli şaşmaz merak ettigim konu tüpler kapalı oldugunda bir belirtisi oluyormu vücudumzda bunun yoksa tek belirtsi hamile kalamamak mı acaba tüplerm mi kapalı diye bir düsnce beynimi kemiriyor şüpheye düştüm tüpler kapalı oldugunda belirti nedir bayanlar ?
Hayırlı olsun bebegin canımmm rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsinCanim hic belitisi yok benim tupler kapaliydi acildi ve hamileyim yeni
Amin ins rabbim sizede nasib etsin ins bol bol dua edin insHayırlı olsun bebegin canımmm rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsin
Kokulacak birsey yok bes dakika hafif bi aciSenem dolana kadar bekleyeyim sonra hamile kalamazsam cektiririm rahim filmiins gerek kalmaz cok korkuyorm
Canım belirti olmaması cok kötü bende bugün cok takıldım ya kapalıysa diye senem dolsunda haala kalamazsm öyle yaptrcamtatlım bunu bende çok araştırdım ama hiçbir belirti vermiyormuş malesef ya.tabi belki bunu yaşamış ve hissetmiş biri çıkar ve bize yazar.
Benim acı anlayısım biraz farklı :) sinek bile ısırsa canım yanar cok o yğzden korkuyorm catala cıkmak bileKokulacak birsey yok bes dakika hafif bi aci
Sene dolmadan ins hayirlisiyla hamile olursun sana tavsiyem meryem suresini cok oku insCanım belirti olmaması cok kötü bende bugün cok takıldım ya kapalıysa diye senem dolsunda haala kalamazsm öyle yaptrcam
Baslayacagım gusl aldıgmda insallah canımSene dolmadan ins hayirlisiyla hamile olursun sana tavsiyem meryem suresini cok oku ins
Baslayacagım gusl aldıgmda insallah canımSene dolmadan ins hayirlisiyla hamile olursun sana tavsiyem meryem suresini cok oku ins
Hadi hayirlisi insBaslayacagım gusl aldıgmda insallah canım
Birsey sorabilirmiyim meryem suresi okuyunca tilavet secdesi yapmak gerekiyormuş bunun hakkında bi bilginiz var mi yapmak gerekiyor mu[/QUOTE]="menzil5453, post: 37513547, member: 601557"]Sene dolmadan ins hayirlisiyla hamile olursun sana tavsiyem meryem suresini cok oku ins
Hiç bir belirtisi yok cnm sadece bebeğin olmaması belirtisi bi yerde okumuştumkızlar merhaba
Ne güzel canım hayırlı olsun hamileliğin benimde iki tüpüm tıkalıydı sag açıldı sol kapalı bende bugun aşılama yaptırdım dua et hamilelerin Duası kabul olurCanim hic belitisi yok benim tupler kapaliydi acildi ve hamileyim yeni