Tüplerin kapalı olmasının belirtisi

ağlama canım hsg çekerler açılır oda olmazsa laparoskopi ameliyatı olursun açarlar oda olmadı tüp bebekle olur ALLAHIN izniyle
doğru söylüyorsun canım çok şükür artık her şeyin çözümü var Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar, bilgi vermek amaçlı yazıyorum bir kaçınısın sorusuna cevap olabilirim inşallah;

Benimde tüplerim tıkalı çıktı ikiside hemde, Hsg de açılmadı laparoskopi yaptılar açamadılar, tek çare tüp bebek dediler ilk denemem olumsuz sonuçlandı. Şubat mart gibi tekrar deneyeceğim. Hsg korkutmak gibi olmasın benimki çok acılı geçti hastaneyi inlettim o derecede :) bi daha mı aslaa diyorum !! kişiden kişiye değişiyormuş ama benim rahim ağızı dar olduğu için sorun yaşadım büyük ihtimal, banada doktorum enfeksiyon yada daha önce geçirilmiş bir ameliyattan kaynaklı olabileceğini söylemişti tüplerin tıkalı olmasının sebebini... Velhasıl yılmak yıkılmak yok psikoloji darmadağın oluyor neden ben diye düşünüyor insan ama Rabbimin imtihanı hepsi sabır ve dua ile geçirirsek huzurlu bir dönem geçirmiş oluruz. İsyan yok neyin nerden geldiğini neden geldiğini hepimiz idarak ediyoruz geç olsada anlamak gerek. Tevekkül Tevekkül Tevekkül Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar, bilgi vermek amaçlı yazıyorum bir kaçınısın sorusuna cevap olabilirim inşallah;

Benimde tüplerim tıkalı çıktı ikiside hemde, Hsg de açılmadı laparoskopi yaptılar açamadılar, tek çare tüp bebek dediler ilk denemem olumsuz sonuçlandı. Şubat mart gibi tekrar deneyeceğim. Hsg korkutmak gibi olmasın benimki çok acılı geçti hastaneyi inlettim o derecede :) bi daha mı aslaa diyorum !! kişiden kişiye değişiyormuş ama benim rahim ağızı dar olduğu için sorun yaşadım büyük ihtimal, banada doktorum enfeksiyon yada daha önce geçirilmiş bir ameliyattan kaynaklı olabileceğini söylemişti tüplerin tıkalı olmasının sebebini... Velhasıl yılmak yıkılmak yok psikoloji darmadağın oluyor neden ben diye düşünüyor insan ama Rabbimin imtihanı hepsi sabır ve dua ile geçirirsek huzurlu bir dönem geçirmiş oluruz. İsyan yok neyin nerden geldiğini neden geldiğini hepimiz idarak ediyoruz geç olsada anlamak gerek. Tevekkül Tevekkül Tevekkül Allah yardımcımız olsun

Allahım yardımcımız olsun.. tüpleri kapalı olanların sancılı oluyormuş forumda okumuştum canım.. bende bu hafta gidicem kısmetse çektirmeye.. Allahım inşallah açık çıkar.. hayatım hep bi mücadele hep bi zorlukla geçti Allahım diyorum bari bu konuda bana zorluk yaşatma yarabbim sen herşeyin hayırlısını bilirsin yarabbim diyorum

Allahım yardımcımız olsun.. tüpleri kapalı olanların sancılı oluyormuş forumda okumuştum canım.. bende bu hafta gidicem kısmetse çektirmeye.. Allahım inşallah açık çıkar.. hayatım hep bi mücadele hep bi zorlukla geçti Allahım diyorum bari bu konuda bana zorluk yaşatma yarabbim sen herşeyin hayırlısını bilirsin yarabbim diyorum
inanırmısın aynı duayı bende ediyorum çünkü hep eksiktim hayatta diyorum ki rabbim bari bu konuda tam olayım :KK43:

kızlar D vitamininize baktırın mutlaka bende dün baktırdım 13 çıktı en az 16 olması lazımmış yumurta kalitesini etkilermiş.. benim kadın doğumcum sağolsun hiç bu konuda bana bişey demedi yumurtaların geç gelişiyo o yüzden kalitesiz olur ve döllenmekte zorluk çeker demişti ama hiç D vitamininden bahsetmedi ya bende arkadaşımdan öğrendim ona da üniversitedeki dahiliye uzmanı demiş.. ve bu D vitamini eksikliğininde yoluna girmesi 3 ay falan alırmış.. ya sinir oldum sinirrr... sonra internetten araştırdım yabancı siteleri okudum gerçekten doğru kızlar hatta linkini buraya da kopyalayım ingilizcesi olan arkadaşlar okusun mutlaka

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...iQtg-wl02qf0M3pcZV3wcGw&bvm=bv.82001339,d.d2s

http://uscfertility.org/fertility-treatments/vitamin-d-fertility/

Yakaladim seni canm :KK49:Ben adet oldum cok sukur 45. Gunde bakalim bu ay ne olacak

evet canım ne yapim bende demiştim zaten sana da ya hsg çektiricem diye.. sonra forumda hsg ile okurken okurken kendimi bu topikde buldum.. burdaki arkadaşlarda çok iyiler soru sorunca sağolsunlar yardımcı oluyorlar bende şimdiden korkuyorum ya tüplerim kapalıysa diye çünkü 2 kere bende enfeksiyon geçirmiştim ayy ne bilim yaaa :KK61:

inanırmısın aynı duayı bende ediyorum çünkü hep eksiktim hayatta diyorum ki rabbim bari bu konuda tam olayım :KK43:

belkide Allahım bu dünya da bizi sınıyo öbür dünya da mı raht ettirecek diyorum :110: çok çektim gerçekten hepsinde bi feraha erdim ama hiçbiri kolay olmadı o yüzden artık gücüm yok gibi yani kapalı çıkarsa ne yaparım bilmiyorum yaş 30 a yaklaşıyo :KK61:

gaziliii: 38494950 .!.:
evet canım ne yapim bende demiştim zaten sana da ya hsg çektiricem diye.. sonra forumda hsg ile okurken okkn kendimi bu topikde buldum.. burdaki arkadaşlarda çok iyiler soru sorunca sağolsunlar yardımcı oluyorlar bende şimdiden korkuyorum ya tüplerim kapalıysa diye çünkü 2 kere bende enfeksiyon geçirmiştim ayy ne bilim yaaa :KK61:
Daha cektirmeden boyle dusunup uzme kendini canim bazilarinda kapaliysa bile cekerken aciliyormus sana diyorum da aynen bende senin gibiyim adet olamayinca kist olduguna inandirmistim resmen kendimi ama yokmus simdide tuplere taktim kafayikost

Daha cektirmeden boyle dusunup uzme kendini canim bazilarinda kapaliysa bile cekerken aciliyormus sana diyorum da aynen bende senin gibiyim adet olamayinca kist olduguna inandirmistim resmen kendimi ama yokmus simdide tuplere taktim kafayikost

canım sen yine 1 kere hamilelik geçirmissin senin tüplerinde ciddi birşey olacağını sanmıyorum.. ben hiç hamile kalamadım :KK61:

A
canım sen yine 1 kere hamilelik geçirmissin senin tüplerinde ciddi olacağını sanmıyorum.. ben hiç hamile kalamadım :KK61:
Ama sonradanda kapaniyormuss :KK43: once hsg cektir sonra birlikte uzuluruz kapaliysa canim su anda kapali olup olmadigini bilmedigimiz icin uzulmeye gerrk yok

kızlar çocuk gibi davranmayın 32 yaşımdayım hasg çekildim kapalı tüpler ameliyat oldum açamadılar ve 12 ocak bi daha ameliyat olcam belki açılır umuduyla ben hala umutluyum karalar bağlamadım da sizlere ne oluyor toparlanın her şeyi bi çaresi vardır kızdırmayın beni ben ablanızım :KK70:

kızlar çocuk gibi davranmayın 32 yaşımdayım hasg çekildim kapalı tüpler ameliyat oldum açamadılar ve 12 ocak bi daha ameliyat olcam belki açılır umuduyla ben hala umutluyum karalar bağlamadım da sizlere ne oluyor toparlanın her şeyi bi çaresi vardır kızdırmayın beni ben ablanızım :KK70:
böyle pozitif olunca bebek de gelir inşallah. stres hamilelik için ne büyük engel.

X