- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
E doğumu nasıl yapacaksınız? Radyomarda sıfır acı çatal filan yok tavsiye ederimBenim acı anlayısım biraz farklı :) sinek bile ısırsa canım yanar cok o yğzden korkuyorm catala cıkmak bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E doğumu nasıl yapacaksınız? Radyomarda sıfır acı çatal filan yok tavsiye ederimBenim acı anlayısım biraz farklı :) sinek bile ısırsa canım yanar cok o yğzden korkuyorm catala cıkmak bile
Evt canım tilavet secdeleri yapmak lazımhakkında
Slm canım aynı durumdayız bende laparoskopi oldum sag açıldı sol hiç açılmadı şimdide aşılamaya başladım birincisi negatif oldu nasipse ocakta tekrar deniyecemtüplerde tıkanıklık olduğu zaman bel ve kasıklar çok ağrıyor bıçak saplanır gibi bi ağrı girip 10 dakika sürüp çıkıyordu bende ve son zamanlarda belim çok ağrımaya başladı sanki karnımda bi boşluk varmış gibi oluyor belimdede ben nisanda lap ameliyatı oldum sol açılamadı sağ taraftan ilaç az geçti ama yetersiz 12 ocakta tekrar ameliyat olcam ayrıca bende pko var onuda temizliycekler hayırlısı olsun
selam canım madem tek tüpün açıldı neden normal yolla denemiyorsunda aşılamayı tercih ettin başka sorunmu var ?Slm canım aynı durumdayız bende laparoskopi oldum sag açıldı sol hiç açılmadı şimdide aşılamaya başladım birincisi negatif oldu nasipse ocakta tekrar deniyecem
Dr dediğine göre başka sorun yok ama dedi biz beklemek istemiyoruz sizde isterseniz başlıyalım bende kabul ettim çünkü daha beklemek istemiyorum zaten laparoskopiden 3 ay sonra başladım bu ayda boş geçecek bakalım nasip Rabbim daha fazla bekletmez inşallah hepimizi canım pko için sogan kürü denedin miselam canım madem tek tüpün açıldı neden normal yolla denemiyorsunda aşılamayı tercih ettin başka sorunmu var ?
Niye acaba ters etki etmiş? bende iki gündür sogan kürü ne başlamışım yapıyorum kaç yıllık evlisindenedim canım bana ters tepki yaptı adetimi 15 gün geciktirdi benim yaş 32 biri açılsa bile bekliycem ben rabbim ol derse olur
Canim hic belitisi yok benim tupler kapaliydi acildi ve hamileyim yeni
E doğumu nasıl yapacaksınız? Radyomarda sıfır acı çatal filan yok tavsiye ederim
Canım hiç korkma anlamıyorsun bile sıfır acıbende bu ay radyomar a gidicem canım.. nasıldı?
Canım hiç korkma anlamıyorsun bile sıfır acı
merhaba olabilir bu mümkün ben 8 yıl önce düşük yaptım ve sonradan tüplerim tıkanmış misal yani çocuğu olan kadınlarında bazılarının tüpleri tıkalı çıkabiliyormerhaba kızlar kafama bir şey takıldı tüpler sonradan kapanabiliyor mu yani daha önce hamile kalan birinin kapalı olbilir mi?
anldım canım çok teşekkürler açıklama içinmerhaba olabilir bu mümkün ben 8 yıl önce düşük yaptım ve sonradan tüplerim tıkanmış misal yani çocuğu olan kadınlarında bazılarının tüpleri tıkalı çıkabiliyor
evet kapanabiliyor ben ikinci çocuğu düşünmeye başladığımda film çektirmiştim.merhaba kızlar kafama bir şey takıldı tüpler sonradan kapanabiliyor mu yani daha önce hamile kalan birinin kapalı olbilir mi?
o zaman benimkide kpanmış olabilirevet kapanabiliyor ben ikinci çocuğu düşünmeye başladığımda film çektirmiştim.
ağlama canım hsg çekerler açılır oda olmazsa laparoskopi ameliyatı olursun açarlar oda olmadı tüp bebekle olur ALLAHIN izniyleo zaman benimkide kpanmış olabilir