Tüplerim yarı tıkalı

Yarenoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
12
0
Merhaba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum ve bu soruyu sormak için üye oldum deneyimli olanlar cevap yazarsa sevinirim.
Ben 23 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim 6 aydır bebek deniyoruz ama olmuyor doktora gittim benden 3 tane test istedi bunların içinde hsg testi de vardı diğer testlerinlm temiz çıktı ama hsg filmi cektirdigimde doktorum tuplerimin yarı tıkalı olduğunu söyledi. Doktorum acemiydi rahim filmi çekilen 2. Kişi bendim hastanede hsg testi yeni yapılmaya başlamıştı. Neyse hsg filmim çekildi ağrılı bı sekilde sonra doktorun yanına gittim tüplerin yarı tıkalı gibi ama bu filmle açılma şansı var bu ay 2 güne bir ilişkiye girin deneyin olmazsa sana ebur ay yine hsg filmi çekelim dedi bana imom prime diye bı vitamin hapı yazdı gönderdi bu ay yine denedik 2 güne bir olmasa da regl olana kadar sık yapmaya başladık ama bu ay yine adet oldum sizce başka bir doktora mi goreneyim yoksa gidip tekrar hsg filmi mi cektireyim hsg filmi çektirip tüpleri açılan var mı

Tüplerinizde tıkanıklık varsa işlem anında müdahale edilebiliyor benimde sağ tüpüm tıkalıydı o esnada doktor demedi raporda gördüm sonra içime sinmedi istanbul echomar görüntüleme merkezinde 3 ay sonra tekrar çekildim tüplerim açılmıştı iki kere sıvı verdiler açıldı eğer istanbulda echomar kesinlikle tavsiye ederim sıfır acı sızı turkiyedeki en iyi cihaz echomarda

Kızlar benimkide tıkalıymış biri doktorum diğeriyle hamile kalabilirsin dedi öyle diyince sormadım ben ama kafam karıştı madem işlem yapılırken açıyolarmış niye açmadı diye bide iyi bi hastaneye gittik benim doktorum olur dedi Echomardaki Cevat hocaya mesaj yazdım oda sol tüpteki biriken sıvı diğerini de etkiler açılması lazım bu durumda tüp bebek bile tutmaz dedi bırakın normal gebe kalmayı ne yapacam bilemedim ay sonuna kadar beklemek o kadar zor geliyor ki şuan inşallah bi mucize olur inşallah bu ay rahim filminden sonra

Bende hafif tıkanıklık varmis rahimfilminde açılmış doktorum dedi
Niye ikikere cekineceksin
İlkinde hafif tıkanıklık açılıyor
Doktorum dedi bu ay deneyin bebek olmazsa ebur ay yine deneriz dedi ama sancıyi çektikten sonra korkuyorum ikinciye

Nevşehir'deyim ben bana film çekerken de 2 kere sıvı verildi bir ay geçti denedik bebeği yine olmadı tekrar gidecem

İnşallah olur ama olmazsa bence doktor değiştirin bende son kez aynı doktora gidecem bakalım ne diyecek sonra olmazsa yine doktor değişikliği yapicam

Doktorum dedi bu ay deneyin bebek olmazsa ebur ay yine deneriz dedi ama sancıyi çektikten sonra korkuyorum ikinciye
Anestezili çektirin ben anestezili çektirdim acıdan dolayı kendini kasıp sonucu etkileyebiliyormuş

Evet internette okumuştum ama benim film çektirdiğim hastane devlet Hastanesiydi ve anastazili cekilmiyormus zaten film çekilmeye başlayalı da bir ay oldu
Bence özel bir hastanede çektirin Adana’da anestezili 1500 TL ye çektirdim sıfır acı yarım saat sonra uyandım sadece 2 saat sonra biraz kanama oldu sonrada kesildi

Bence özel bir hastanede çektirin Adana’da anestezili 1500 TL ye çektirdim sıfır acı yarım saat sonra uyandım sadece 2 saat sonra biraz kanama oldu sonrada kesildi
Gönül isterdi ki özel hastaneye gitmek ama maddi durumumuz şuanda yok pandemi sürecinden dolayı gittiğim hastanede de çekiliyordu hsg filmi doktorum bana dedi ben bı kaç hastaneyi arayıp sordum ama hpsi 1000-1500 dedi maddi durumum olmadığı için cektiremedim doktoruma gittim tekrar burda bugün çekilmeye başladı deyince o kadar sevindim ki randevu verdi sonra öyle cektirdim

Anladım canım haklısın gerçekten bence o zaman devlette iyi bir kadın doğum uzmanı bulmanı tavsiye ederim en azından kafandaki soruları sorarsın ve gerekirse tekrar rahim filmi çektir ve anestezi iste emin ol onların elinde çok acı çektiğini felan dile getir

Kızlar bi fikir verir misiniz anestezisiz çektirsem işlem sonrası araba kullanabilir miyim

Canım bende tavsiye etmem ben anestezili çekildim ama yinede hafif ağrılar oluyor insan dan insana da değişebilir ağrı durumu ama senle gelebilecek birisi varsa yardım al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…