Tüplerim yarı tıkalı

Geçmiş olsun canım sonuç nasıl inşallah temiz çıkmıştır anestezisiz yaptırdın demi canım ben oldumda ağrı durumu nasıl oldu onu merak ettim anestezisiz olunca
Canım sadece ağrı kesici vurdular ilk onun dışında adet ağrısı gibi hissettirdi 5 çekim yaptılar bana 5 çekimde sağ tarafım açıldı şimdi iki tarafımda açık sonrasında arabada kullandım iyi geçti yani 😊

Yaa geçmiş olsun canım🌹🤗 ne güzel açmışlar sıvı birikmesi gibi bişey dedilermiydi canım sana öyle bişey yokdu büyük ihtimal açıldığına göre

Merhaba canım konu baya geride kalmış bende de aynı sorun var iki tüpümde tıkalı yumurtalıklara yakın olduğu için laparaskopi yapmıyorlar zarar görmesin diye. Selektif salpingografi diye bi işlem var hsg filmi çekilirken bir araştır istersen farklı bir dr görün bana tüp bebek dediler denedik 2 kez ama olmadı şuan brokoli kürüne başladım 21 günlük brokoli kürü de uygulaya bilirsin 😊 yardımcı olduysam ne mutlu allahım tez vakitte hamile kalıp bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲

Tüplerinizde tıkanıklık varsa işlem anında müdahale edilebiliyor benimde sağ tüpüm tıkalıydı o esnada doktor demedi raporda gördüm sonra içime sinmedi istanbul echomar görüntüleme merkezinde 3 ay sonra tekrar çekildim tüplerim açılmıştı iki kere sıvı verdiler açıldı eğer istanbulda echomar kesinlikle tavsiye ederim sıfır acı sızı turkiyedeki en iyi cihaz echomarda
Merhaba ilk çekimde ağrılı mı oldu? Sonrasında enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verildi mi? Bir de ağrı adet ağrısı gibi miydi?

Merhaba ilk çekimde ağrılı mı oldu? Sonrasında enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verildi mi? Bir de ağrı adet ağrısı gibi miydi?
Ilk rahim filmini özel bi hastanede çektirdim adet sancısı gibi bi ağrı oldu dayanılmayacak gibi değildi sağ tüpüm tıkalı çıkmış o esnada açmak için uğraşmadılar ben sonrasında raporda gördüm kapalı olduğunu . kendi isteğimle Istanbul echomarda çektirdiğimde hiç ağrım olmadı hiç bişey hissetmedim çok rahattı eğer normal jinekolog muayne olabiliyorsanız çok rahat geçer herhangi bi ilaç v.s vermediler bi sıkıntı olmadı benim için merkez çok temiz zaten. Keşke direk echomara gitseydim çok daha iyi geçti

Merhaba echomarda hsg cekimi için doktor yazısı gerekiyor mu? Doktorum çektir dedi ama elimde yazı filan yok sorun olur mu bilen varsa çok sevinirim

Merhaba bende çekilicem yakın zamanda. Çekim sırası ve sonrasında neler yaşadınız acaba ağrı sızı bakımından? Anestezi aldınız mı?
Adet sancısnın Bi tık üstü acı hissettim bana öncesinde ağrı kesici vurdular anestezisiz oldum sonrasında arabada kullandım akşamda hiç ağrım olmadı umarım sizinkide iyi geçer 😊

Adet sancısnın Bi tık üstü acı hissettim bana öncesinde ağrı kesici vurdular anestezisiz oldum sonrasında arabada kullandım akşamda hiç ağrım olmadı umarım sizinkide iyi geçer 😊
Ne güzel ağrı çekmemişsiniz ☺️ Benim anlaştığım yer dayanamazsınız hafif anestezi ile uyur halde yapıcaz dediler. Kafama yattı. 1200 tl ye anlaştım normal mi bilmiyorum. En uygun yer görüştüklerim arasında burasıydı

Merhaba canım konu baya geride kalmış bende de aynı sorun var iki tüpümde tıkalı yumurtalıklara yakın olduğu için laparaskopi yapmıyorlar zarar görmesin diye. Selektif salpingografi diye bi işlem var hsg filmi çekilirken bir araştır istersen farklı bir dr görün bana tüp bebek dediler denedik 2 kez ama olmadı şuan brokoli kürüne başladım 21 günlük brokoli kürü de uygulaya bilirsin 😊 yardımcı olduysam ne mutlu allahım tez vakitte hamile kalıp bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲
Amin canım inşallah brokoli kürü nasıl yapılıyor bende doktoruma danışıp yaparım pazartesi farklı bir doktora görünücem inşallah sorunsuz bir şekilde gebe kalabiliriz bütün bebek isteyenler

Amin canım inşallah brokoli kürü nasıl yapılıyor bende doktoruma danışıp yaparım pazartesi farklı bir doktora görünücem inşallah sorunsuz bir şekilde gebe kalabiliriz bütün bebek isteyenler
Yarım litre klorsuz suyu kaynatıp içerisine 200-250 gr brokoliyi su kaynadıktan sonra koyuyorsun 4-5 dk da öyle kaynamasını bekliyorsun altını kapatıp ılıdıktan sonra süzüyorsun bunun üçte birini sabah üçte birini öğlen ve üçte birini de akşam yemeklerden önce içiyorsun kürü içtikten sonra yaklaşık 20 dk su dışında bişey yiyip içmemen lazım toplam 21 günlük bi kür bu 7 gün bunu yapıp 3 gün bekliyorsun aynı şekilde devam ederek toplamda 21 gün yapman lazım. Ben kullandım kullandığım zaman belimde ağrı biraz kokulu akıntı yoğun da gaz yaptı ben şimdi prof. Saraç oğlunun linkini bırakayım ordan konuşarak da öğrene bilirsin 😘 Sağlık sorunları için hafta içi saat 08:00 - 18:00 arasında Saraçoğlu ürünleri ve kürleri adresimizde sağ alt köşede bulunan canlı destek alanından yazmalısınız.

Kızlar benimkide tıkalıymış biri doktorum diğeriyle hamile kalabilirsin dedi öyle diyince sormadım ben ama kafam karıştı madem işlem yapılırken açıyolarmış niye açmadı diye bide iyi bi hastaneye gittik benim doktorum olur dedi Echomardaki Cevat hocaya mesaj yazdım oda sol tüpteki biriken sıvı diğerini de etkiler açılması lazım bu durumda tüp bebek bile tutmaz dedi bırakın normal gebe kalmayı ne yapacam bilemedim ay sonuna kadar beklemek o kadar zor geliyor ki şuan inşallah bi mucize olur inşallah bu ay rahim filminden sonra
Selam kızlar, bende yaklasık 20 gün önce rahim filmi cekildim ve hic beklemediğim bi sonuc beni cok üzdü, benimde sol tüpüm tamamen tıkalı sosis büyüklüğünde doktorum bu yüzden gebe kalamadığımı ve amelyatla sol tüpümün alınması gerektiğini söyledi, tamamen tıkalı olduğu icin açılmıyor işte bazen tüpler o da bize denk geldi..

Selam kızlar, bende yaklasık 20 gün önce rahim filmi cekildim ve hic beklemediğim bi sonuc beni cok üzdü, benimde sol tüpüm tamamen tıkalı sosis büyüklüğünde doktorum bu yüzden gebe kalamadığımı ve amelyatla sol tüpümün alınması gerektiğini söyledi, tamamen tıkalı olduğu icin açılmıyor işte bazen tüpler o da bize denk geldi..
Merhaba ameliyat oldunuz mu

Tüplerinizde tıkanıklık varsa işlem anında müdahale edilebiliyor benimde sağ tüpüm tıkalıydı o esnada doktor demedi raporda gördüm sonra içime sinmedi istanbul echomar görüntüleme merkezinde 3 ay sonra tekrar çekildim tüplerim açılmıştı iki kere sıvı verdiler açıldı eğer istanbulda echomar kesinlikle tavsiye ederim sıfır acı sızı turkiyedeki en iyi cihaz echomarda
Merhaba hamile kaldınız mı acaba

X