Tüplerim bağlıyken 4. Bebeğime gebe kaldım

hyaluronik acit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
17
10
43
merhaba.
Başıma gelen bu olayın şoku ile internette ve tabiiki Kadınlar kulübünde var olduğunu düşünerek benim durumumu yaşayan var mı diye araştırmaya başladım. Ve ikinci şoku yaşadım her hangi bir bilgi yoktu.

Bende konu açarak benim yaşadığım durumu yaşayan hanımlar varsa fikir alışverişinde bulunuruz diye düşündüm.

19 senedir evliyim şu an 38 yaşındayım.
17 yaşında bir kızım,10 yaşında oğlum ve 14 aylık bir kız evladım daha var şükürler olsun Allahım benim evlatlarımı da tüm evlatları da ana babalarına bağışlasın. Hepsini sezeryan ile doğurdum.

Son Doğum ile birlikte tüplerimi de başka hiç bir yöntemi vücudum kabul etmeyip reddettiği için bağlatmak durumunda kaldım. Ama dün itibariyle 4. Evladıma gebe olduğumu öğrendim. Duygularımı anlatmam hiç bir şekilde mümkün değil. Pazartesi günü doktor muayenesine gideceğim. Umarım herşey yolundadır.

Benim gibi olup bu durumu yaşayan var ise lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Teşekkür ederim

Son olarak kızım emiyor. Emmek istediği müddetçe de emzirmeye kararlıyım. Ancak ishal oldu ve pişik oluştu muhtemelen gebeliğimden ötürü süt yapıyor Bunun gibi durumlarla alakalı tecrübeleriniz benim için çok kıymetli Sevgilerimle..

cok sasirdim. ben 8 kardesim doktorlar annemin bir gebeligi daha kaldiramayacagna karar verip tuplerini baglamislar ama boyle bir durum yasamadik yani siz bir istisnasiniz o zaman ☺ demekki Rabbim birseyi isterse ol ederse ne tip ne bilim onunde engel degil gercekten saglikla kucaginiza alin insallah

8 kardeş maşaallah her birinizin ömrü hayırlı sağlıklı uzun olsun şu ana kadar ben de böyle bir durum yaşadım diyen olmadığına göre cidden ben bir istisnayım galiba aynen Allahu Ekber! Ol dedi mi oluverir. Çok teşekkür ederim Bitta tüm gebelerle beraber bende inşaallah. amin. Gerçi evde gebelik testi ile öğrendim doktorumla iletişimdeyiz gebelik sağlıklı ilerliyor mu Pazartesi öğreneceğim. Yüzden kendimi herşeye hazırlıyorum. Tekrar teşekkür ederim

Ben biliyorum baģli olsada kalani..
Ama baģlatipta kalmayanda cok var tabi..
Tamamen nasip işi insanin yazilmiş defterine herşey iste :) inşallah saglikla kucaginiza alirsiniz minnakinizi..

İmkansız diye bir şey yoktur

Hiç bir yöntem %100 korumuyor
Benim seçtiğim yöntemle %97 ancak koruyor ve ben %3 lük kısımda kaldım Ben de hala şoktayım.
Bu durumda diyeceğimiz tek şey kunfeyekün.. Allah ol der ve olur..

Ben biliyorum baģli olsada kalani..
Ama baģlatipta kalmayanda cok var tabi..
Tamamen nasip işi insanin yazilmiş defterine herşey iste :) inşallah saglikla kucaginiza alirsiniz minnakinizi..
Kaçıncı bebeğiydi sezeryan mıydı neler yaşadı Çok merak ettim bilginiz var ise yazar mısınız? Kesinlikle nasip tevekküle sığındık bekliyoruz. Amin çok teşekkür ediyorum brcstegul

Geçenlerde Kayinvalidemin Bir Tanidigina Tüpleri Bağlatinca geri acilma imkani olduğunu söylemiş Doktor. Bu yüzden Tüplerini kestirmesini tavsiye etmiş, Daha garantili olur diye. Ama onu bunu bilmem Ben.
Yeterki Rabbim "OL" Desin.
Tüm İmkansizlar mümkün Kılınır.
Hayırlı Olsun Yeni Yavrunuz.

Bence kapilar kapanirsa bi şoka uğrayip fikrini degistirebilir :) ya hayat bazen gırgırla guzel nabalim.Rabbim acısın bize:))
Olur canım inşallah versede vermesede Allah tan boynumuz egik onun hükmü karşısında. Çabamızı gösteriyoruz gerisi takdiri ilahi artık

Kaçıncı bebeğiydi sezeryan mıydı neler yaşadı Çok merak ettim bilginiz var ise yazar mısınız? Kesinlikle nasip tevekküle sığındık bekliyoruz. Amin çok teşekkür ediyorum brcstegul
Sanirim 6ydi. Yanlis soylemis olmayayim.Gecen bi komşuma gittimde arkadasi kalmiş o sekilde anlatiyordu.. aklimda hicbirsey kalmiyor şu siralar ama tekrar sorarim yazarim buraya yarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…