- 23 Ocak 2015
- 17
- 10
- 43
- Konu Sahibi hyaluronik acit
ikiz mi Allahım hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.teyzem üc cocuktan sonra baglatti hamile kaldi, isin komik yani ikizlere hamile kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiz mi Allahım hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.teyzem üc cocuktan sonra baglatti hamile kaldi, isin komik yani ikizlere hamile kaldi
Amin amin hayırlısını versin AllahCanım hakkını helal et nolur. Allahım en kısa zamanda hayır ile sana ve isteyen her kardeşime nasip etsin amin
Alakan İçin çok sağ ol canım. Zahmet olmayacaksa çok memnun olurum. Zihin yorgunluğunuz ve unutkanlığınıza da Şafi ismiyle şifa versin rabbim.Sanirim 6ydi. Yanlis soylemis olmayayim.Gecen bi komşuma gittimde arkadasi kalmiş o sekilde anlatiyordu.. aklimda hicbirsey kalmiyor şu siralar ama tekrar sorarim yazarim buraya yarin.
Amin..Amin amin hayırlısını versin Allah
Bizdemi bi degisiklik yapsak baģlatirsak gelmek ister belki bebis :))
Demi herşeyi denedik bide bunu deneyelim.
Amin Allah razı olsunHiç duymadım bağlı olup kalanı
Allah hayırlıysa kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Allah razi olsun tşk ederim.Allahım her şeyin olduğu gibi istediğiniz gebeliği de hayır ile sağlıkla nasip etsin. Amin
Amin ecmainAllah razi olsun tşk ederim.
Sağolun dualariniz icin Rabbim iki cihanda sizinde yuzunuzu guldursun elem dert vermrsin inşallah..Alakan İçin çok sağ ol canım. Zahmet olmayacaksa çok memnun olurum. Zihin yorgunluğunuz ve unutkanlığınıza da Şafi ismiyle şifa versin rabbim.
Çok teşekkür ederim. Amin benimle beraber bekleyen hepimizin Amin. Kesinlikle öyle canım Allah’ın dediği olurGeçenlerde Kayinvalidemin Bir Tanidigina Tüpleri Bağlatinca geri acilma imkani olduğunu söylemiş Doktor. Bu yüzden Tüplerini kestirmesini tavsiye etmiş, Daha garantili olur diye. Ama onu bunu bilmem Ben.
Yeterki Rabbim "OL" Desin.
Tüm İmkansizlar mümkün Kılınır.
Hayırlı Olsun Yeni Yavrunuz.
Amin ecmain Kardeşim benim için dilediğin herşeyi rabbim sana da nasip etsinSağolun dualariniz icin Rabbim iki cihanda sizinde yuzunuzu guldursun elem dert vermrsin inşallah..
Size şöyle söyleyim bazı durumlarda ameliyat sırasında tüpün birinde sıkıntı olursa bağlamadan bırakıp hastaya bilgi verilmiyormuş belki sizinde öyle birşey olmuştur... ALLAH nasip edince her şekilde olur birde rabbim bizede nasip etsin inşmerhaba.
Başıma gelen bu olayın şoku ile internette ve tabiiki Kadınlar kulübünde var olduğunu düşünerek benim durumumu yaşayan var mı diye araştırmaya başladım. Ve ikinci şoku yaşadım her hangi bir bilgi yoktu.
Bende konu açarak benim yaşadığım durumu yaşayan hanımlar varsa fikir alışverişinde bulunuruz diye düşündüm.
19 senedir evliyim şu an 38 yaşındayım.
17 yaşında bir kızım,10 yaşında oğlum ve 14 aylık bir kız evladım daha var şükürler olsun Allahım benim evlatlarımı da tüm evlatları da ana babalarına bağışlasın. Hepsini sezeryan ile doğurdum.
Son Doğum ile birlikte tüplerimi de başka hiç bir yöntemi vücudum kabul etmeyip reddettiği için bağlatmak durumunda kaldım. Ama dün itibariyle 4. Evladıma gebe olduğumu öğrendim. Duygularımı anlatmam hiç bir şekilde mümkün değil. Pazartesi günü doktor muayenesine gideceğim. Umarım herşey yolundadır.
Benim gibi olup bu durumu yaşayan var ise lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Teşekkür ederim
Son olarak kızım emiyor. Emmek istediği müddetçe de emzirmeye kararlıyım. Ancak ishal oldu ve pişik oluştu muhtemelen gebeliğimden ötürü süt yapıyor Bunun gibi durumlarla alakalı tecrübeleriniz benim için çok kıymetli Sevgilerimle..
Merhaba. Doktorumuz çok yakın aile dostumuz olduğu İçin bilgilendirme kısmında eksiklik olabileceği ihtimali sıfır. Ancak sizin de söylediğiniz gibi nasipten başka bir açıklama gelmiyor insanın aklına. Duanıza yürekten içten amin sizlere hep dua ettim etmeye devam edeceğim. Rabbim hayır ile kabul etsin aminSize şöyle söyleyim bazı durumlarda ameliyat sırasında tüpün birinde sıkıntı olursa bağlamadan bırakıp hastaya bilgi verilmiyormuş belki sizinde öyle birşey olmuştur... ALLAH nasip edince her şekilde olur birde rabbim bizede nasip etsin inş
Çok teşekkür ederim Sağlıcakla bebişinize kavuşun inşMerhaba. Doktorumuz çok yakın aile dostumuz olduğu İçin bilgilendirme kısmında eksiklik olabileceği ihtimali sıfır. Ancak sizin de söylediğiniz gibi nasipten başka bir açıklama gelmiyor insanın aklına. Duanıza yürekten içten amin sizlere hep dua ettim etmeye devam edeceğim. Rabbim hayır ile kabul etsin amin
Amin ecmain canımÇok teşekkür ederim ☺ Sağlıcakla bebişinize kavuşun inş
Sordum efenim :) 5.nci cocuguymus saglikli sihhatli kucagina almis. Size soylicem demistimAmin ecmain canım
Evet son gebeliklerim sürpriz ile oldu bu süprizi aştı hatta mucize oldu Tövbe ben kimim ki isyan edeyim. Tüm tasarruf beni yaratan rabbimin irade vermiş olabilir ama o ne derse o olur. Şükürler olsun hastalık değil maraz bir durum değil. Allah’ım isteyen her kardeşime tattırsın hayırla sağlıkla amin. Çok teşekkür ederim dua hayır dileklerinize amin ecmainYaaa çok şeker Bi sürpriz olmuş bu ama en çokta neye mutlu oldum biliyormusunuz? İsyan etmeyişinize, ne güzel başım gözüm üstüne diyip kabullenmişsiniz. Hakkınızda hayırlı olan ne ise o olsun :)
Çok naifsiniz çok teşekkür ediyorum evet sözünüzün eri bir kardeşimizsinizSordum efenim :) 5.nci cocuguymus saglikli sihhatli kucagina almis. Size soylicem demistim
Rica edrim ablacimÇok naifsiniz çok teşekkür ediyorum evet sözünüzün eri bir kardeşimizsiniz