Tüplerim bağlıyken 4. Bebeğime gebe kaldım

Sanirim 6ydi. Yanlis soylemis olmayayim.Gecen bi komşuma gittimde arkadasi kalmiş o sekilde anlatiyordu.. aklimda hicbirsey kalmiyor şu siralar ama tekrar sorarim yazarim buraya yarin.
Alakan İçin çok sağ ol canım. Zahmet olmayacaksa çok memnun olurum. Zihin yorgunluğunuz ve unutkanlığınıza da Şafi ismiyle şifa versin rabbim.

Reactions: H M
Çok teşekkür ederim. Amin benimle beraber bekleyen hepimizin Amin. Kesinlikle öyle canım Allah’ın dediği olur

Size şöyle söyleyim bazı durumlarda ameliyat sırasında tüpün birinde sıkıntı olursa bağlamadan bırakıp hastaya bilgi verilmiyormuş belki sizinde öyle birşey olmuştur... ALLAH nasip edince her şekilde olur birde rabbim bizede nasip etsin inş

Merhaba. Doktorumuz çok yakın aile dostumuz olduğu İçin bilgilendirme kısmında eksiklik olabileceği ihtimali sıfır. Ancak sizin de söylediğiniz gibi nasipten başka bir açıklama gelmiyor insanın aklına. Duanıza yürekten içten amin sizlere hep dua ettim etmeye devam edeceğim. Rabbim hayır ile kabul etsin amin

Çok teşekkür ederim Sağlıcakla bebişinize kavuşun inş

Yaaa çok şeker Bi sürpriz olmuş bu ama en çokta neye mutlu oldum biliyormusunuz? İsyan etmeyişinize, ne güzel başım gözüm üstüne diyip kabullenmişsiniz. Hakkınızda hayırlı olan ne ise o olsun :)

Evet son gebeliklerim sürpriz ile oldu bu süprizi aştı hatta mucize oldu Tövbe ben kimim ki isyan edeyim. Tüm tasarruf beni yaratan rabbimin irade vermiş olabilir ama o ne derse o olur. Şükürler olsun hastalık değil maraz bir durum değil. Allah’ım isteyen her kardeşime tattırsın hayırla sağlıkla amin. Çok teşekkür ederim dua hayır dileklerinize amin ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…