• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜPLERİ TIKALI OLUPTA-TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Estetqiu

Bir gün..
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
648
691
103
Bursa
Merhaba kızlar,
Önce eşimde sperm problemi çıktı.Tam eşimin sperm değerlerini yükseltmeye başladık .sonrasında benim iki tüpümünde kapalı oldugu ortaya cıktı.
Aşılama yaptıracaktık bu ay. Ama tüplerim kapalı oldugu için iptal oldu doktor tüp bebek dedi.

Sizlere sorum şu; İki tüpü tıkalı olan ve tüp bebekle hamile kalan var mı ?

Bu tarz tedavi gören ve olumlu sonuç alan arkadaşlar varsa ve yazarlarsa cok sevincem.
Sevgiler

Rahim filmi çektirmeniz tüp bebekten daha mantıklı geldi bana. benim başımdanda geçti çünki

tüplerin tıkalıysa ve sıvı birikintisi yoksa ağır antibiyotikle ilaç tedavisi ile açılma durumları olabiliyor dr önermedimi

yok hayır önermedi canım direkt tüp bebek yapalım dedi cunku aynı zamanda miyomlar var onlar buyumeden gebe kalmam lazım

tüplerinii bağlatabilirsinde bnm bi arkadaşım. önce yumurta toplattı sonra ameliyatla tüplerini bağlattı iyileşincede embiryo transferi olcak.
ben ise tüplerimi aldırdım sıvı birikmesi vardı.

Benimde rahim filmlerinde tuplerim tikali cikmisti. Laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Tuplerimin acik oldugunu soylediler. 2 sene gecmesine ragmen hamile kalamadigim icin tup bebek yaptirdik. Size ameliyat onerisi oldu mu

Benimde rahim filmlerinde tuplerim tikali cikmisti. Laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Tuplerimin acik oldugunu soylediler. 2 sene gecmesine ragmen hamile kalamadigim icin tup bebek yaptirdik. Size ameliyat onerisi oldu mu
yok canım ameliyat onerisi olmadı zaten bende laparoskibi olmak istemiyorum artık amelıyatlardan bıktım. geçen sene açık miyom ameliyatı oldum. rahım filmimi çeken doktorum yapmıştı. sıvı dolu diye bişey demedi. hala küçük miyomlarım oldugu için laparoskopi zaman kaybı olcak bizim için :(

bursada özel bi klinikte anestezili cektirdim canım. onumzdeki ay aşılama yapcaktık ama tüpler tıkalı diye tüp bebek dedi..
şimdi benim başımdan geçenleri anlatıyım sana. benimde tüplerim kapalıydı direk tüp bebek dediler yaptırdım ama olmadı hiç araştırmamıştım. sonra ameliyat olup tüplemin açılmasına karar verdim ameliyat oldum ama açılmadı yine. bu arada araştırmalarım hiç bitmedi sonra istanbul ecomar görüntüleme merkezine gittim özellikle cevat bayrak hocaya başımdan geçenleri anlattım hadi bide biz bakalım ne durumdalar dedi ve tüpler kapalı tabiki bu arada anestezi almadım ve hiç ağrı sızı yok. yarım saat uğraştı Allah ondan razı olsun binkere tüplerim açıldı 1 ay sonra hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj oldum. benim durumumda böyleydi eğer imkanınız varsa demiyim hatta imkan yaratın kendinize ve direk oraya gidin eminimki sizinde yüzünüz gülecek benim gibi

şimdi benim başımdan geçenleri anlatıyım sana. benimde tüplerim kapalıydı direk tüp bebek dediler yaptırdım ama olmadı hiç araştırmamıştım. sonra ameliyat olup tüplemin açılmasına karar verdim ameliyat oldum ama açılmadı yine. bu arada araştırmalarım hiç bitmedi sonra istanbul ecomar görüntüleme merkezine gittim özellikle cevat bayrak hocaya başımdan geçenleri anlattım hadi bide biz bakalım ne durumdalar dedi ve tüpler kapalı tabiki bu arada anestezi almadım ve hiç ağrı sızı yok. yarım saat uğraştı Allah ondan razı olsun binkere tüplerim açıldı 1 ay sonra hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj oldum. benim durumumda böyleydi eğer imkanınız varsa demiyim hatta imkan yaratın kendinize ve direk oraya gidin eminimki sizinde yüzünüz gülecek benim gibi
Peki ilk tüp bebeğin tutmamasının sebebi neydi canım sperm sorununuz var mıydı? veya sende yumurtlama sorunu ?

Peki ilk tüp bebeğin tutmamasının sebebi neydi canım sperm sorununuz var mıydı? veya sende yumurtlama sorunu ?
eşimde hız problemi var canım bende sadece tüpler kapalıydı. tüp bebek tuttu ama boş gebelik kanamalarım felan olmuştu. zaten tüp bebekte çok görünen bir durum bu

eşimde hız problemi var canım bende sadece tüpler kapalıydı. tüp bebek tuttu ama boş gebelik kanamalarım felan olmuştu. zaten tüp bebekte çok görünen bir durum bu
hadı ya aynıyız ozaman bızımde hız sorunumuz var. tüpler tıkalı yumurtalıkla iyi calısıo ama bi kere tüp bebek denemek istiyorum bende :(

hadı ya aynıyız ozaman bızımde hız sorunumuz var. tüpler tıkalı yumurtalıkla iyi calısıo ama bi kere tüp bebek denemek istiyorum bende :KK43:
sen bilirsin tabiki canım karar senin ama doğal yolla olmak varken neden tüp bebek benim şimdiki aklım olsaydı direk istanbula gider açma işlemi yaptırırdım tüp bebek hiç yaptırmazdım o kadar hormon yüklemesi hiç olmazdı

sen bilirsin tabiki canım karar senin ama doğal yolla olmak varken neden tüp bebek benim şimdiki aklım olsaydı direk istanbula gider açma işlemi yaptırırdım tüp bebek hiç yaptırmazdım o kadar hormon yüklemesi hiç olmazdı
tamam canım cok saol senın yazdıklarınıda dıkkate alıcam

Back