- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
selam yurtdisindaym ucuncu cocuk doguacak. istemedgm bi bebkti. doktorla gorustum sezeryanla tupleri baglayabiliriz istermisib drdi. dusunucem dedim. baglatsn varmi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağlatan tanıdıklarım var, başka çocuk asla düşünmüyorsunuz neden mantıksız olsun ki? Bir çok korunma şekline göre daha garanti ve daha sağlıklıselam yurtdisindaym ucuncu cocuk doguacak. istemedgm bi bebkti. doktorla gorustum sezeryanla tupleri baglayabiliriz istermisib drdi. dusunucem dedim. baglatsn varmi ??
Evet. 3. çocuktan sonra bağlattım.selam yurtdisindaym ucuncu cocuk doguacak. istemedgm bi bebkti. doktorla gorustum sezeryanla tupleri baglayabiliriz istermisib drdi. dusunucem dedim. baglatsn varmi ??
Merhaba bende sizle aynı yaşıtım ve bende bağlatmak istiyorum ama çevreden yok çok kilo yapıyo yok adetten kesiyo tarzı şeyler duyuyorum sizce böyle birşeyin Aslı varmı kilo menepoz olma durumu varmı2.cocugumu dogurdumda tuplerımı baglattım. Memnunum 32 yasındayım. Ilkı 9.5 , ıkıncı 1.5 yasında suanda
Ben hıc boyle seyler duymadım . Yasamadımda doktorumda hıc bahsetmedı. Zayıfım ben sorun yok , cok memnunum. Emınım baglatsamasaydım sımdıye coktan kurtaj olmustumMerhaba bende sizle aynı yaşıtım ve bende bağlatmak istiyorum ama çevreden yok çok kilo yapıyo yok adetten kesiyo tarzı şeyler duyuyorum sizce böyle birşeyin Aslı varmı kilo menepoz olma durumu varmı
hadi ya hap dusunmuyorm duzenli alamam. igne dusunuyorm bide kondom.Ben hıc boyle seyler duymadım . Yasamadımda doktorumda hıc bahsetmedı. Zayıfım ben sorun yok , cok memnunum. Emınım baglatsamasaydım sımdıye coktan kurtaj olmustumKorumuyor benı ertesı gun hapı vs. Daha once 2 kere korunurken hamıle kaldım