ben 3 haziranda adet oldum
beklediğim adet tarihi 1 temmuz canım
ben 29 mayısda öğrenmiştim snn de 30 temmuzdaydı test
bence daha var adetine ama erken de geliyor olabilir belki bilemiyorum canım:44:
naptınnn canım ???????
nasıl gidiyor beni dinlemedin ziliyorsun hala dimi
Vallahi içim dışıma çıktı,ben oleydim dedim okadar yani;((((43:
Gidik yemek yapim,çamaşır katlayim aklımı dağıtım yaaaaa ufffffff mahvoldum
Allah kahretsin ya yine nefret ettim kötü niyetli insanlardan
belli mi olur bu işler, ı ı hiç olmazzz
canım başınız sağolsun
Allah yerinde dinlendirsin......
hadi hayırlısı inşallah gönlünden geçen gibi olur ve 5. güne gider hem de hepiciği
tatlım biosteron kullanıyo musun? benim kullandığım 2. ay 21. gün regl oldum yani tam bi hafta önce.... ve tuhaftır ben de bi ara -ki düşün reglim 1 hafta erken gelmesine rağmen, bunu ne ara yaptım hiç bilmiyorum- kendimi bildiğin gebe zannediyodum hiç kusma olmadı ama çok çok öğürme sürekli bi enteresanlık falan, baş dönmelerim oldu.... eczacım bu bazen erken getiriyo bazen de geciktiriyo diğerleri de bundan olur demişti de ondan diyorum... hassasmışım da azcık elit olduğum kadar da hassas ve narinim şekerim napcan
belki diyorum sen de de vardır hassaslık narinlik falan
canımmmmm bişey sorabilirmiyim :)
hani bi kaç resim bişey paylaşıyorum ya komikbence yapabilirsin, bi dene bakalım
bilmiyorum ama sanmıyorum kaynak göstermen gerektiğini... karikatüleri falan diyosun dimihani bi kaç resim bişey paylaşıyorum ya komik
onlar için kaynak göstermem gerekiyor mu?
yoksa o kural sadece bilgi amaçlı olan resimlerde mi aklım ona takıldı?
yanlış bişey mi yapıyorum acaba diye korktum
bilmiyorum ama sanmıyorum kaynak göstermen gerektiğini... karikatüleri falan diyosun dimi
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana ne dedimmmmmmmmmm
hiç beni dinlemedin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ağlamadan izleyen o filmi taş kalplidir yani o derece diyorum
off destom yaaa bende üzüldüm bak şimdi:26:
kızzzzzzzzzz filmin adı ne merak ettım
Çok gezme bebiş olabilir karnında
slm tüpçü hanımlar
geyiğinizde banada yer varmı
selam tatlım
sıcak tabi yaa
boşver geççmişi geleceğe bakalım bizz
eee ne haber
hadi iyi gezmeler canım
Ya benim kırılan gururum.oynanan hayallerim onlar ne olacak gülden ne olacak sorarım sana(burda şuanda ağlıyorum)
Niye kimse beni tutmuyor...ühü ühü ühüüüüüü
Nickleri benzeyen mi.........
Yav bu kızın en çok konuştuğu kişi benim beni bile karıştırdı.ayrıca ben geliyorum yaaa..ama güzel bir karıştırma oldu..burdan canım arkadaşıma teşekkür ediyorum bana kafayı yedirtse de..
Hani Egunal bizi buluşturacaktı
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
İnşallah hepsi döllenir canım.bak gördünmü boşuna ağladın sonuç şimdilik iyi.hepsi beş güne gider inş...allahım inş..
Hayırlı olsun canım benden 8 yumurta toplanmıştı 5 şi döllendi 5.güne kadar bekletti 2 tane kaliteli kaldı ikisi transfer edildi biri tutundu ve içinde iki bebek çok şükür 🙏🙏🙏 moralini yüksek tut düşünme tutunacak mı tutunmayacak ne olur bunları Sakın düşünme canım kafanı dağıtacak şeylerle uğraş.. Uğur koşar ın Allah de ötesini bırak kitabını oku çok şükür rahatlarsın inş. Rabbim nasip eder tutundurur meleğinizi 🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
belli mi olur bu işler, ı ı hiç olmazzz
canım başınız sağolsun
Allah yerinde dinlendirsin......
hadi hayırlısı inşallah gönlünden geçen gibi olur ve 5. güne gider hem de hepiciği
tatlım biosteron kullanıyo musun? benim kullandığım 2. ay 21. gün regl oldum yani tam bi hafta önce.... ve tuhaftır ben de bi ara -ki düşün reglim 1 hafta erken gelmesine rağmen, bunu ne ara yaptım hiç bilmiyorum- kendimi bildiğin gebe zannediyodum hiç kusma olmadı ama çok çok öğürme sürekli bi enteresanlık falan, baş dönmelerim oldu.... eczacım bu bazen erken getiriyo bazen de geciktiriyo diğerleri de bundan olur demişti de ondan diyorum... hassasmışım da azcık elit olduğum kadar da hassas ve narinim şekerim napcan
belki diyorum sen de de vardır hassaslık narinlik falan
anammmmmmmmmm kız sen bu noktaya ne zaman geldın...hadi maşallah bakalımm cok sevındım adına hayırlısı olsun
kuzum kaliteli kalite yumilerin olsun inşallah
Canimmm ben hani karikatur resim paylastim yaEvet yaaa gebeyim ben dikkatli olmalıyım
oyyyy sendemi gelin hoooşşşşgeldinnnnn..
merci canım başıma güneş geçti sanırsam
Bişi olmaz canım öperim geçer kırılan yerlerinden
b12 eksikliği olabilir halden anlamak lazım
oynayamayan gelin yerim dar dermiş..
şekerim sizin buluşmaya niyetiniz yok ki ben buluşturayım
Diğer konunun konusu
Buradan yazayım ordan da yazarım
Geçmiş olsun canım 1 embriyo transfer edilmesi çok mantıklı...
Kızlar burası acık durgunlaşmış mı sanki? :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşbuldum hatunoyyyy sendemi gelin hoooşşşşgeldinnnnn..
Canimmm ben hani karikatur resim paylastim ya
Kaynak belirtmek gerekiyormu
Korktum ben forum kurallarini okuyunca
Bi yardimci olsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?