- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
Yine bir karışıklık söz konusu olan parsene oldu garibim kendini gebis sandı bende az değilim ha ona gebismis gibi davrandimtey Allahım yaaaa....
Allah iyiliğinizi versin emi kızlar.... önce böyleeesonra da böyle oldum anaaaa parsen gebeymiş diye sonra da geriye doğru okumaya başladımmm meğersem yine bi karışıklık durumu yine mybaby vakasıymış
Yazık Aksam zor anlar yaşadı bu ay gebis kalırsa hazırlık olurBu ne ya bu kadar da karıştırılmaz ki
Çuşşş desem kızar mısın
Çuşşşş yani bu kadar da karıştırılır mı senin karıştırdıkların yenilir yutulur cinsten de değil, bak kızı kafayı yedirtmişsin kendini şimdi hamile sanıyor
kızlar eşimin yengesi vefat etmiş.bugün gelemeyebilirim.görüşürüz.
Yine bir karışıklık söz konusu olan parsene oldu garibim kendini gebis sandı bende az değilim ha ona gebismis gibi davrandim
Yazık Aksam zor anlar yaşadı bu ay gebis kalırsa hazırlık olur
Kuzum basinizsagolsun
Başın sağ olsun canım
sagolun kızlar,eşime bende geliyim diyorum,götürmüyor beni.daha çok üzülürüm düye
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
kaynanaya bak demiştim okumuş almayalım diye
yaaa ne olduuuuuuuuuunasılmışşş
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
Canim dun dediğin filmi izliyom daha başları gibi ama çok güzel gidiyor şimdilik...üzüldüm adama;(((
cnm sende dinlen evde sonra gidersin
hem midende kötü oldu bide daha fena olma
ay canım hadi inşeAllah bu güzel habelerin hiç bitmez
hayırlısı olsun canım döllenir hepsi iinşallah 5.günede gider sımsıkıda tutunur
Haklısın canım.gitmedim ben acaba benim adetim erkenmi gelecek.sende durumlar nasıl nezaman adet olmuştun.bünyem alt üst oldu ya.ilaçların etkisi yenimi çıkıyor acaba
Haklısın canım.gitmedim ben acaba benim adetim erkenmi gelecek.sende durumlar nasıl nezaman adet olmuştun.bünyem alt üst oldu ya.ilaçların etkisi yenimi çıkıyor acaba
Canim dun dediğin filmi izliyom daha başları gibi ama çok güzel gidiyor şimdilik...üzüldüm adama;(((
güle güle uzat saçlarını canım
merak etme bişi olmaz Allah ın izniyle alırsın kucagına da evlatlarını
ister istemez etkileniyorsun tabi,bende çok etkide kalan bi tipim bu nedenle kestirmezdim sanırım:26:
ayyy canımm niye öyle oldu ki Hayy Allah
inşallah bat günnde ben demiştim sana derim
napcan kocanı boşver, hem o sana herşeyi makine yapıyo sen napıyon demiştiiii, bizimleee kaaaalllll
Not : kötü müyüm neyimmmm
çok güldüm kiiiiiiiii....
yalnız bi gün gebe parsen yazısı görsem herhalde yine bi 10-15 sayfa geriye gitcem gibi.... gerçek sandım ya kız
ya ne alakası var Allah aşkınıza, şu sıcaklarda bi de gebesiniz zaten... Allahım sağlıkla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.... ancak ömrün uzunluğu saçın uzunluğuyla bağlantılı değil, boşver sen hurafelere....
yiyemedim ya midem bulaniyyy
yok kız yoktur öle bişey.olsa bu kadar erken mide bulantısı olmaz,ben midemi üşüttüm sanırsam.hastalanıcam galibaa
canım başınız sağolsun
hadi hayırlısı inşallah gönlünden geçen gibi olur ve 5. güne gider hem de hepiciği10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
tatlım biosteron kullanıyo musun? benim kullandığım 2. ay 21. gün regl oldum yani tam bi hafta önce.... ve tuhaftır ben de bi ara -ki düşün reglim 1 hafta erken gelmesine rağmen, bunu ne ara yaptım hiç bilmiyorumHaklısın canım.gitmedim ben acaba benim adetim erkenmi gelecek.sende durumlar nasıl nezaman adet olmuştun.bünyem alt üst oldu ya.ilaçların etkisi yenimi çıkıyor acaba
ben sana izleme dedim ama
üzülcen yani hayret bişisin
bilmiyorum yada ben mi çok üzüldüm o gün ağla ağla ağlayasım mı vardı da
ne bileyim etkiledi beni çok işte ondan diyorum