Tüpçü Kızların Sürreal Sohbeti :)

Yine bir karışıklık söz konusu olan parsene oldu garibim kendini gebis sandı bende az değilim ha ona gebismis gibi davrandim
Yazık Aksam zor anlar yaşadı bu ay gebis kalırsa hazırlık olur

kızlar eşimin yengesi vefat etmiş.bugün gelemeyebilirim.görüşürüz.

Kuzum basinizsagolsun

Başın sağ olsun canım

sagolun kızlar,eşime bende geliyim diyorum,götürmüyor beni.daha çok üzülürüm düye

10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)

sagolun kızlar,eşime bende geliyim diyorum,götürmüyor beni.daha çok üzülürüm düye

cnm sende dinlen evde sonra gidersin
hem midende kötü oldu bide daha fena olma

ay canım hadi inşeAllah bu güzel habelerin hiç bitmez
hayırlısı olsun canım döllenir hepsi iinşallah 5.günede gider sımsıkıda tutunur

Son düzenleme:

Canim geçmiş olsun hadi bakalim insallah hepsi dollenip sağlıklı bi şekilde 5. Güne gider.duaların seninle

Canim dun dediğin filmi izliyom daha başları gibi ama çok güzel gidiyor şimdilik...üzüldüm adama;(((

ben sana izleme dedim ama
üzülcen yani hayret bişisin
bilmiyorum yada ben mi çok üzüldüm o gün ağla ağla ağlayasım mı vardı da
ne bileyim etkiledi beni çok işte ondan diyorum

anammmmmmmmmm kız sen bu noktaya ne zaman geldın... hadi maşallah bakalımm cok sevındım adına hayırlısı olsun

kuzum kaliteli kalite yumilerin olsun inşallah

Haklısın canım.gitmedim ben acaba benim adetim erkenmi gelecek.sende durumlar nasıl nezaman adet olmuştun.bünyem alt üst oldu ya.ilaçların etkisi yenimi çıkıyor acaba

İnşallah hepsi döllenir canım.bak gördünmü boşuna ağladın sonuç şimdilik iyi.hepsi beş güne gider inş...allahım inş..

Haklısın canım.gitmedim ben acaba benim adetim erkenmi gelecek.sende durumlar nasıl nezaman adet olmuştun.bünyem alt üst oldu ya.ilaçların etkisi yenimi çıkıyor acaba

ben 3 haziranda adet oldum
beklediğim adet tarihi 1 temmuz canım
ben 29 mayısda öğrenmiştim snn de 30 temmuzdaydı test
bence daha var adetine ama erken de geliyor olabilir belki bilemiyorum canım:44:

Canim dun dediğin filmi izliyom daha başları gibi ama çok güzel gidiyor şimdilik...üzüldüm adama;(((

naptınnn canım ???????
nasıl gidiyor beni dinlemedin ziliyorsun hala dimi

Ama ben kestiedikten sonra böyle yorumlarla karşılaştım neyse günü varsa yapacak inş.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bizlere🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Evet aynen sıcaklarda bunaldım acayip kestiri verdim 💇💇 amin canım inş. Isteyen herkesin de en kısa zamanda hamile haberlerini duyarız hayırlısıyla da kucağımıza alırız 🙏

Hayırlı olsun canım benden 8 yumurta toplanmıştı 5 şi döllendi 5.güne kadar bekletti 2 tane kaliteli kaldı ikisi transfer edildi biri tutundu ve içinde iki bebek çok şükür 🙏🙏🙏 moralini yüksek tut düşünme tutunacak mı tutunmayacak ne olur bunları Sakın düşünme canım kafanı dağıtacak şeylerle uğraş.. Uğur koşar ın Allah de ötesini bırak kitabını oku çok şükür rahatlarsın inş. Rabbim nasip eder tutundurur meleğinizi 🙏🙏

yiyemedim ya midem bulaniyyy

yok kız yoktur öle bişey.olsa bu kadar erken mide bulantısı olmaz,ben midemi üşüttüm sanırsam.hastalanıcam galibaa
belli mi olur bu işler, ı ı hiç olmazzz

kızlar eşimin yengesi vefat etmiş.bugün gelemeyebilirim.görüşürüz.
canım başınız sağolsun
Allah yerinde dinlendirsin......

hadi hayırlısı inşallah gönlünden geçen gibi olur ve 5. güne gider hem de hepiciği

tatlım biosteron kullanıyo musun? benim kullandığım 2. ay 21. gün regl oldum yani tam bi hafta önce.... ve tuhaftır ben de bi ara -ki düşün reglim 1 hafta erken gelmesine rağmen, bunu ne ara yaptım hiç bilmiyorum - kendimi bildiğin gebe zannediyodum hiç kusma olmadı ama çok çok öğürme sürekli bi enteresanlık falan, baş dönmelerim oldu.... eczacım bu bazen erken getiriyo bazen de geciktiriyo diğerleri de bundan olur demişti de ondan diyorum... hassasmışım da azcık elit olduğum kadar da hassas ve narinim şekerim napcan

belki diyorum sen de de vardır hassaslık narinlik falan

ben sana izleme dedim ama
üzülcen yani hayret bişisin
bilmiyorum yada ben mi çok üzüldüm o gün ağla ağla ağlayasım mı vardı da
ne bileyim etkiledi beni çok işte ondan diyorum

Vallahi içim dışıma çıktı,ben oleydim dedim okadar yani;((((43:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…