Günaydın kızlar bende geldim ikizlerim le 😊 inş. Ikisi inde sağlığı yerindedir bu hafta rahim dikişi atılacak ve kontrolum uz var hep içimde kötü düşünceler beliriyor ve korkuyorum belki okuduklarımdan etkileniyorum ??? Inş. Isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip eder 🙏 🙏
Allah de ötesini bırak...
tey Allahım yaaaa....
Allah iyiliğinizi versin emi kızlar.... önce böyleeesonra da böyle oldum anaaaa parsen gebeymiş diye sonra da geriye doğru okumaya başladımmm meğersem yine bi karışıklık durumu yine mybaby vakasıymış
Gunaydin bayanlar .haberi aldim bende geldim bebişimle
Slm bende geldim
Hosgeldinizzz gunaydin:))))Günaydın kızlar bende geldim ikizlerim le 😊 inş. Ikisi inde sağlığı yerindedir bu hafta rahim dikişi atılacak ve kontrolum uz var hep içimde kötü düşünceler beliriyor ve korkuyorum belki okuduklarımdan etkileniyorum ??? Inş. Isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip eder 🙏 🙏
Satissss demekBu ne ya bu kadar da karıştırılmaz ki
Çuşşş desem kızar mısın
Çuşşşş yani bu kadar da karıştırılır mı senin karıştırdıkların yenilir yutulur cinsten de değil, bak kızı kafayı yedirtmişsin kendini şimdi hamile sanıyor
bayıldım kız ben bunlara, önceden de görmüşlüğüm var ama pek gülesim geldi sabah sabah
Günaydın kızlar bende geldim ikizlerim le 😊 inş. Ikisi inde sağlığı yerindedir bu hafta rahim dikişi atılacak ve kontrolum uz var hep içimde kötü düşünceler beliriyor ve korkuyorum belki okuduklarımdan etkileniyorum ??? Inş. Isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip eder 🙏 🙏
Wuu yine mybaby vakasi demek
Hosgeldinizzz gunaydin:))))
Satissss demek
Bak bak ben diyorum phalacim beni yrn korur kollar
Oyle olsun
Keser doner sap doner gun gelir hesap doner :))
ayyyy canım benimmmmm, pahala da mı sattı seni... gel senin benim şevkatli kollarıma, ben hem kollarım hem korurum yavrum seni
Günaydın birbirinden sürrealist hatunlar:82::82::86::86::86:
Gunaydin canim :) hosgeldinGünaydın arkadaşlarım
Daha once gordugu icin gulmeyenleri kiniyorumbayıldım kız ben bunlara, önceden de görmüşlüğüm var ama pek gülesim geldi sabah sabah
Günaydın birbirinden sürrealist hatunlar:82::82::86::86::86:
ayyyy canım benimmmmm, pahala da mı sattı seni... gel senin benim şevkatli kollarıma, ben hem kollarım hem korurum yavrum seni
Donmediii kiiii
hııım haklısın ama senin beni sattığın zamanları da ben çok iyi hatırlıyorum şekerim
Sap mı döner devran mı döner, ha o işte döndü sana
Yaw anlamıyorum ben, san ki o beni satmadı hiç
günaydın en sürrealist anne
nasıldı gece, çalışma var mıydı bari ??? erkencecik kaçmışsın
Hosgeldin canim yine bir karistirma vakasi mevcut
Benle dalga geciolar sabah sabah
Olaya bi el ativersen editorcum
Elitim diyorum karismayim diyorum illa karisiyorum:
Aksine ben senle birlik olup hep karistirdim
Sirf sen karistiriken kensini yalniz hissetme diye
Bende karistirdim ama sirf senin icin
Ya ben sana kısaca yazayımolay yeri inceleme geldi hanııımmmmmmmmm
bi bakiim noldu
Aksine ben senle birlik olup hep karistirdim
Sirf sen karistiriken kensini yalniz hissetme diye
Bende karistirdim ama sirf senin icin
Ama yazıktır günahtır neden mybaby nin üzerine gidiyosunuz karıştırmış olabilir yani insanız dimi eziklemeyin kızçemi..
Mybaby gel annem sen benim şefkatli kollarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?