TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Benim rahim arkada olduğu için anestezili uygun görüyor doktorlarlar
Benim tercihim değil anestezi almak
Anladım canm hayırlısı olsjn inşallah belki banada doktor önermez normalde anestesiziz yapılıyormuş ama kişiden kişiye değişiyor demekki doktor ne derse onu yapmak mantıklısı ozaman inşallah o aşamakara gelebilriz

merhaba kızlar 4 yıllık evliyim açıklanamayan infertilite tanım var 2 dıs gebelık 3 düsüğüm oldu genetik testlerimiz temiz geldi 2 kez aşılama yaptırdık tutmadı ve tüp bebege karar verdik. bütün değerlerim normaldi amh 2.84 eşiminde sperm analizi gayet ii geldi. ve tüp bebege başladık çok zor sabır enerji motivasyon isteyen bir süreç ve devam ediyor asla bitmiyor umarım bebişlerimizi kucağımıza alırız.
eşim doktor araştırma gereğinde bile bulunmadık Kayseride yaşıyoruz. Eşiminde çok saygı duydugu hocası SEMİH ZEKİ ULUDAĞ hocamızla tedavimize başladık Memorial hastanesinde görev yapıyor. 2 gün önce transfer oldum ve 20 ocak beta vercem 3 gün dinlenmem gerektiğini sonra günlük hayata döneceğimi söyledi. heyecanlıyım fakat evde test yapmayacagım bugün sol kasıgımda hafif batma var göğüsler hormon aldıgımız icin sanırım hep hassas, kabak çekirdeği kaju ananas en sık yediğim şeyler ketojenik besleniyorum suyu cok iciyorum en az 3lt bitio günde umarım bu süreci atlatırız bebişle. 5. gün emriyosu 4Aa kalitede sıcak embriyo transferim oldu genetik yaptırmadık 15 yumurta toplantı 12 si döllendi 6 sı 5. güne geldi tek transfer yaptırıp diğerlerini dondurdum
ben raporlu oldugum icin bugune kadar ilaclara 20 bin memoriale 75 bin artı 13 bin dondurma ücreti ödedik transfer sonrası ilaclarada 1900 tl ödedik

3 Ocakta transferim oldu benim bugün test günümdü malesef negatif
Rabbim hayırlısını kolaylıkla versin dirayetli olmak zor bende çarşamba günü test vereceğim burda birilerinin iyi haberlerini görünce sevinip umutlanıyorum ama olumsuz sonuçları da nasıl teselli edebiliriz bilmiyorum sadece dua ederek umarım zaman hepimize güzel günler getirir

Hanımlar merhaba benimde bugün 12.gun ve test yaptım değerim 20 çıktı böyle olabilir mi yüklemeye devam eder mi sizce çok umutlanmak da istemiyorum ama ilk defa bu değeri gördüm

4 Ocak ta transfer oldum 14 Ocak test günüm . Son 4 gün beklemek çok zor
Merhaba ben de 2 ocakta oldum 13 ü test günüm belirtileriniz var mı peki ? (Rabbim inşallah test sonuçlarımızı pozitif eyler hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur)
Erken gebelik testi yaptınız mı hiç?
Maalesef kan sonucu negatif rahim çizdirme ile ikinci deneme yapılacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…