• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Benim ilk transferde cok assiri hassasti gogoslerim ama bunda hic yok hatta yokluyorum arada bir, yok 🤷🏻‍♀️🫤
Çamaşırı çıkarınca dolgunluk hissi var 2 gündür ama normal regli öncesi dolgunluk ve Estrofem etkisi diye düşünüyorum. Herşeyi belirti olarak arıyorum. İlk transfer zor bir vakayım belki diyorum tutunmuştur. Geç tepki verir vücut felan diye kendimi oyalıyorum. 🥹

Çamaşırı çıkarınca dolgunluk hissi var 2 gündür ama normal regli öncesi dolgunluk ve Estrofem etkisi diye düşünüyorum. Herşeyi belirti olarak arıyorum. İlk transfer zor bir vakayım belki diyorum tutunmuştur. Geç tepki verir vücut felan diye kendimi oyalıyorum. 🥹
oyyy cok iyi bilirim o ilk transfer hisleriniii ☺️ insaALLAH ilk seferde sımsıkı tutunur bebisin sana 🙏🏼

Bu transfer işlemi sonrasını vajinal bölgede sertleşme anlamadığım birşey bendede her seferinde oluyordu kimseye anlatamıyordum ya 😂 demekki ciddi olan birşey neden aceba ?

Canım ben gördüğüm her gruba yazıyorum ahaha 😅 sonucuna çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler 🥰 ben eve yeni geldim kızlar. Bana sadece 1 tane 5. Gün 4AA embriyo transferi ettiler. Doktor ilk tedavim gebelikle-doğumla sonuçlandığından dolayı 2 tane transfer etmedi ikiz gebelik olmasın diye. Ayy inşallah bu bir tanesi tutar kızlarrrr 🥰 bu idrar sıkışıklık olayı ne fena imiş anam 😂
Hayırlı olsun canım. Ben hasta bezine rağmen çok fena olmuştum. Çünkü transfer sırasında bir de sonda ile doldular beni. Edebimle çarşafımı oraya toplayıp topukladım 😅

Kızlar cuma yumurta toplanacak dua edin inşallah sağlıklı embriyolar olur ve hoca donduruyormuş taze transfer yapmıyormuş.çikolata kistliyim bir de şimdiden stres oldum.
Hiç yapmayın, opu aşaması aslında her şeye en çok dikkat etmemiz gereken zaman. Onlar olmadan hiç bir şey olmuyor. Dondurulmuş da daha iyi oluyor vücudunuz dinleniyor.

Ay benim de yok be sen anlamıyorsun yasemin dediğim bir şeydi. Şükür ki oluyormuş herkeste 😅
Ya evet baya kişide oluyormuş ama bunun ciddi açıklaması ne aceba progestan mı dedim değil . Çünki transfer öncesi başladık progestana ama yoktu transfer sonraası fitil uygulamalarında oldu

Ya evet baya kişide oluyormuş ama bunun ciddi açıklaması ne aceba progestan mı dedim değil . Çünki transfer öncesi başladık progestana ama yoktu transfer sonraası fitil uygulamalarında oldu
Pozitif olanlarda oluyorsa ispatlanmamış gebelik belirtisi sayarız hep birlikte 😂 inşallah sizinki de ona alamettir ❤️

Umarım ozaman bu zamandır aminnn .. senin belirtilerin varmıydı ? Kaçıncı gün test yaptın?
Ben çok erken yaptım kötü örnek olmak istemem 🙈 17 de transfer oldum 20 si yaptım hayalet çizgi oldu predictor test ile. Ertesi gün başka markada hafif belli bir çizgi ile beta verdim 9.5 çıktı. 3. Gün başlayan regl ağrım vardı 3 4 gün sürdü. Kasığımda ara ara yırtılır bir ağrı ama bence bu belirteç değil opu zamanı da çok yaşadım onu. 9.10. Gün ciddi bulantı yaşadım gece uyandıran. 10. Gün yine çok kötü sancım oldu ki ona kimyasal heralde dedim çünkü sancısını biliyordum onun. Şimdi sancı bulantı bişi kalmadı. Kasıklarım dolgun dolgun gibi sadece. Bu benim 4. Transferim 3. De oğlum geldi hamd olsun. Hatta bir de doğal gebeliğim oldu kğrtajlı, doğal bi kaç kimyasal var onları saymayacağım. Hepsi başka başka idi valla. Düşük olumluya, olumlu kimyasala benziyor 😁

Benimde öyle ya. Kapandı ne oldu dedim gitmiyor diye. Neyse herkesin aynı oluyormış. Birde merak ettiğim birşey var. Benim 3. Gün embriyosuydu. Herkes göğüs hassasiyetinden bahsediyor. Normal regli öncesi belirtide olduğu gibi değil mi bu hassasiyet. Başka birşey mi var acaba. .
Evet canım aynen regl öncesi gibi hassasiyet oluyor

Ben çok erken yaptım kötü örnek olmak istemem 🙈 17 de transfer oldum 20 si yaptım hayalet çizgi oldu predictor test ile. Ertesi gün başka markada hafif belli bir çizgi ile beta verdim 9.5 çıktı. 3. Gün başlayan regl ağrım vardı 3 4 gün sürdü. Kasığımda ara ara yırtılır bir ağrı ama bence bu belirteç değil opu zamanı da çok yaşadım onu. 9.10. Gün ciddi bulantı yaşadım gece uyandıran. 10. Gün yine çok kötü sancım oldu ki ona kimyasal heralde dedim çünkü sancısını biliyordum onun. Şimdi sancı bulantı bişi kalmadı. Kasıklarım dolgun dolgun gibi sadece. Bu benim 4. Transferim 3. De oğlum geldi hamd olsun. Hatta bir de doğal gebeliğim oldu kğrtajlı, doğal bi kaç kimyasal var onları saymayacağım. Hepsi başka başka idi valla. Düşük olumluya, olumlu kimyasala benziyor 😁
Kanda beta kaç geldi canım ? Bu arada 1 kimyasalım var gece sancılarını çektiğim bana kimyasalda sancı olmaz abartıyorsun diyorlardı sende yaşadın yani .

Kanda beta kaç geldi canım ? Bu arada 1 kimyasalım var gece sancılarını çektiğim bana kimyasalda sancı olmaz abartıyorsun diyorlardı sende yaşadın yani .
Çok oldu benim kimyasal yüksek betalılar gerçekten sancılı idi ki ben adet sancısını da bilirim. Transferle beraber 11. Günümde 177 bugün de 13. Günüm 351 çıktı çok şükür 🙏 darısı sana olsun inşallah. 9. Gün yaptırmıştım bir de 115 çıktı keşke yaptırmasaydım onu asıl test günüme iyi artmamış diye çok üzülmüştüm. Darısı sana olsun inşallah 🙏

Çok oldu benim kimyasal yüksek betalılar gerçekten sancılı idi ki ben adet sancısını da bilirim. Transferle beraber 11. Günümde 177 bugün de 13. Günüm 351 çıktı çok şükür 🙏 darısı sana olsun inşallah. 9. Gün yaptırmıştım bir de 115 çıktı keşke yaptırmasaydım onu asıl test günüme iyi artmamış diye çok üzülmüştüm. Darısı sana olsun inşallah 🙏
Ben test yapmıycam dedim ama yapsammı diye düşünüyorumda ama korkuyorum defalarca yıkılmışım zaten yine yıkılmaktan üzülmekten korkuyorum çok karmaşık benim duygular.. 🥹 rabbim seninkinin güzel ilerlemesini nasip etsin inşallah canım çok güzel değerlerin maşallah 🧿

Back