• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Off 7 ci transferim artık beyin olarak bittim 😥 bir kimyasalım var o transferimde hiç birşeyi takmadım sigaramıda içtim çalıştımda transfer olduğum gün işe gittim 10 saat ayak üstü çakıştım tuttu diğerlerinde hep izinli yattım içmedim olmadı . Bu transferimdede 2 ci sigaram ayın 25 de transfer oldum 4 günümdeyim
Herhangi bir şeye bağlama sonucu burda dediğin gibi sigarayı bırakıp tutmayanda var bırakmayıp tutanda öyle bakma olaya stresten aman uzak dur ya düşün hemşire resmen açım açık stres yapacaksan iç dedi sigara içmeyip strese girmen daha çok etkiler seni dedi iç nefsin körelsin yarısında at gitsin dedi yani her şey stres bende ilk denememde çok dikkat ettim dinlendim vs ama bu işler yatmayla onla bu la olmuyor rabbim nasip ederse olacak kaçıncı günündesin transferinin

Herhangi bir şeye bağlama sonucu burda dediğin gibi sigarayı bırakıp tutmayanda var bırakmayıp tutanda öyle bakma olaya stresten aman uzak dur ya düşün hemşire resmen açım açık stres yapacaksan iç dedi sigara içmeyip strese girmen daha çok etkiler seni dedi iç nefsin körelsin yarısında at gitsin dedi yani her şey stres bende ilk denememde çok dikkat ettim dinlendim vs ama bu işler yatmayla onla bu la olmuyor rabbim nasip ederse olacak kaçıncı günündesin transferinin
4 günündeyim 25 de transfer oldum peki ya sen ?

Kızlar transferden sonra sigara işini naptınız ben çok stress oldum ya olmassa yine diye korktum (7ci denemem) 2 ci günğydü çok ağlamıştım yarın sigara içtim
Canım inan olacağı varsa oluyor benim kız kardeşim tüp bebek değil ama ilk andan son ana kadar kahve sigara dışı neredeyse birşey yemedi içmedi bile ama bir ay oldu doğum yaptı. Doktoru asla icmemelisin falan diyormuş ama bizim ki resmen sigara ile besleniyordu yeter ki Rabbim nasip etsin Ol desin 🤲

Evet canım bebişlerle birlikte yolculuk da etkilemiştir mutlaka dinlen güzelce 🥰 Ben de nedense çok halsiz hissediyorum, geceleri sağlıklı uyuyamıyorum sanırım psikolojik oda. Sanki zaman durdu geçmiyor. Umarım sonucumuz pozitif olur ben de hiç öyle his de yok yanılırım inşaAllah 🤲
inşaALLAH tutunurlar canım 🤲🏻☺️🌸

25 ocakta transfer olan varmı kızlar ? Benimle gün sayan 4 şubat test tarihim hep kaset test yapıyordum bu kez yamıycağım dedim 😂yeminliyim

Belirtilerin varmı? Bende 27ocakta oldum transferimi, sımsıkı sağ salim tutunmalarını nasip etsin RABBİM cümlemize 🤲🏻😘☺️
Yok kuzum 0 belirti 😂 artık 7 ci transfer belirti aramayı bıraktım son transferimde kasıklarımda iğne batmaları oldu kasıklarımda çekilme hissi oldu sonuç negatifti .. belirti bizim kafamızda kurduğumuz birşey ve östorojen artı progestan takviyelerinin vucüttaki yen etkileri ya.. millet hamile kalırken fark ediyormuki biz edelim

25 ocakta transfer olan varmı kızlar ? Benimle gün sayan 4 şubat test tarihim hep kaset test yapıyordum bu kez yamıycağım dedim 😂yeminliyim
Ben varım canım bana da 5 Şubat dediler test tarihi. 3. Gün embriyosu olduğu içindir belki.Zaman geçmiyor sanki. Ben geçen transferim de 7 gün test yapmıştım silik çıkmıştı. Bu sefer ama aradayim bir diyorum yapıp sonuca hazırlıklı olayım bir diyorum bekleyeyim. Hepimizin sonucu pozitif olsun 🤲 🥰

Yok kuzum 0 belirti 😂 artık 7 ci transfer belirti aramayı bıraktım son transferimde kasıklarımda iğne batmaları oldu kasıklarımda çekilme hissi oldu sonuç negatifti .. belirti bizim kafamızda kurduğumuz birşey ve östorojen artı progestan takviyelerinin vucüttaki yen etkileri ya.. millet hamile kalırken fark ediyormuki biz edelim
o batmalar bende var bugün 🫤 ama takmamaya çalışcam bakalım ağrıları falan

Belirtilerin varmı? Bende 27ocakta oldum transferimi, sımsıkı sağ salim tutunmalarını nasip etsin RABBİM cümlemize 🤲🏻😘☺️
Canım benim geçen transferim de ilk iki gün ayaklarım aşırı üşümüştü ayağımda çorap patik terlik olmasına rağmen buzun içinde gibiydi, sonra ise anı üşüme sıcak basması vardı, sol kasığımda bacağıma kadar vuran ağrı vardı ama ben ozaman da aşırı ilaç kullanıyordum ilaç belirtisi de olabilir sonuç ozaman pozitifti. Bu sefer de evelsi gün ve dün akşam yine sol kasığıma ağrı saplandı ama yine ilaçlar çok fazla ondan olduğunu düşünüyorum. Allah'ım hepimize peş peşe pozitif sonucu almayı nasip etsin 🤲 🥰 🤗

o batmalar bende var bugün 🫤 ama takmamaya çalışcam bakalım ağrıları falan
Canım herkes de aynı olmuyor benim geçen transferim de vardı sonuç pozitifti. Yani belli olmuyor demek ki. Ben de istemsiz o zaman ile kıyaslama yapıyorum kendimi üzülüyorum olmadı demek diye aslında bunlar kıstas değil de gel bana sor işte 🤭

Canım benim geçen transferim de ilk iki gün ayaklarım aşırı üşümüştü ayağımda çorap patik terlik olmasına rağmen buzun içinde gibiydi, sonra ise anı üşüme sıcak basması vardı, sol kasığımda bacağıma kadar vuran ağrı vardı ama ben ozaman da aşırı ilaç kullanıyordum ilaç belirtisi de olabilir sonuç ozaman pozitifti. Bu sefer de evelsi gün ve dün akşam yine sol kasığıma ağrı saplandı ama yine ilaçlar çok fazla ondan olduğunu düşünüyorum. Allah'ım hepimize peş peşe pozitif sonucu almayı nasip etsin 🤲 🥰 🤗
amin canım inşaALLAH peşpeşe pozitif haberlerimizi verelim 🥹🥹🤲🏻 benimde çok ilaç kullanımım var 🙄 coraspin.-oksapar-prograf-imom-proluton- estrofem- progesteron-

amin canım inşaALLAH peşpeşe pozitif haberlerimizi verelim 🥹🥹🤲🏻 benimde çok ilaç kullanımım var 🙄 coraspin.-oksapar-prograf-imom-proluton- estrofem- progesteron-
Amiiin canım🤲🌸evet aynı benim de bir de artı zarzio diye bir ilaç eklendi bu sefer günde 3 kez iğne vuruyorum göbeğim haşat durumda 🙁 Yeter ki gelsin bebislerimiz bize herşey onlara sağlıkla kavusabilmek için Allah'ım çabamızı emeğimizi karşılıksız koymasın 🤲 🥰

Canım sen de fitil olarak mi kullanıyorsun progesteron? Ben transfer öncesi başladım çift doz günde 3 kez fitil olarak yarım saat uzan sonra normal hayatına dön dediler fitil geri fazlası gelir sorun etme o yeteri kadarı alır dediler. Ama transferden sonra afedersin akıntı başladı yine fitil kalıntısı da geliyor acaba enfeksiyon mu oldum yoksa fitil mi yapıyor sen de var mi böyle birşey

Canım sen de fitil olarak mi kullanıyorsun progesteron? Ben transfer öncesi başladım çift doz günde 3 kez fitil olarak yarım saat uzan sonra normal hayatına dön dediler fitil geri fazlası gelir sorun etme o yeteri kadarı alır dediler. Ama transferden sonra afedersin akıntı başladı yine fitil kalıntısı da geliyor acaba enfeksiyon mu oldum yoksa fitil mi yapıyor sen de var mi böyle birşey
Canım progestan fitil gereken kadarını alıyor gerekmeyen kısmı akıyor

evet fitil olarak kullanıyorum ve evet fazla gelen geri geliyor ama mprmal beyaZ renginde bişey, transferden öncede öyleydi, enfeksiyon olsa ağrın falan olur bence canım 🙄 doktoruna sor yinede istersen, ben transferden sonra progestan fitilini yapmakta zorlandım ilkinde sonra tekrar jormal şekildeyapabildim

Ay diğer topic hep buraya yazıyormuş ya. Niye yazılmıyor oraya diyorum. 😁 benim test günüm 177 çıkmıştı kızlar bugün de 351 çıktı çok şükür. Transfer olan pozitif gören herkese devamını diliyorum her şey çok güzel geçsin.

Nesir Nesir nasıl geçti transfer?
M Misili sağlıkla devam etsin inşallah çok duygulandım. Veee GulizAli GulizAli inan senin kadar heyecanla bekliyorum sonucunu 🙏 az çok sürecini izledim çok heyecanlı ❤️

Back