- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
İnşallah canımBende 8 ocakta transfer oldum aynıyız kasiklarimda sancı sizi var ama progestan iğneden kaynaklı diye okudum bikac yerde inşallah tutunmadir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımBende 8 ocakta transfer oldum aynıyız kasiklarimda sancı sizi var ama progestan iğneden kaynaklı diye okudum bikac yerde inşallah tutunmadir
Amin kuzum Allah razı olsun pazar günü test günüm 19 Ocak ama bn cuma ya randevu aldım yaptıracagim inşallah testiSağol canım inşallah senin de pozitif haberini alırız inşallah kaç gün kaldı teste ?
İnşallah tutunur bebişlerimizEvet cnm dondurulmuş inşallah tutunma yerleşme belirtileridir
Kaçıncı gün embriyosuydu2 Ocak Perşembe 5aa tek embriyo transferi oldu.
6 Ocak beta 0.05
9 ocak beta 3.45
11 Ocak beta 6.91
Doktorum ve embriyoloğum devam diyor 2 gün sonra tekrar kan testi ver diyorlar ama umudum kalmadı. Geç döllenme vs olabilir mi fikirlerinizi almak istiyorum
İnşallah canımİnşallah tutunur bebişlerimiz
5.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosuydu
Anladım canm hayırlısı olsjn inşallah belki banada doktor önermez normalde anestesiziz yapılıyormuş ama kişiden kişiye değişiyor demekki doktor ne derse onu yapmak mantıklısı ozaman inşallah o aşamakara gelebilrizBenim rahim arkada olduğu için anestezili uygun görüyor doktorlarlar
Benim tercihim değil anestezi almak
Rabbim hayırlısını kolaylıkla versin dirayetli olmak zor bende çarşamba günü test vereceğim burda birilerinin iyi haberlerini görünce sevinip umutlanıyorum ama olumsuz sonuçları da nasıl teselli edebiliriz bilmiyorum sadece dua ederek umarım zaman hepimize güzel günler getirir3 Ocakta transferim oldu benim bugün test günümdü malesef negatif
Geç tutunmuş olabilir stres yapma iki gün sonra yine bak bakalım artış olursa inşallahHanımlar merhaba benimde bugün 12.gun ve test yaptım değerim 20 çıktı böyle olabilir mi yüklemeye devam eder mi sizce çok umutlanmak da istemiyorum ama ilk defa bu değeri gördüm
Merhaba ben de 2 ocakta oldum 13 ü test günüm belirtileriniz var mı peki ? (Rabbim inşallah test sonuçlarımızı pozitif eyler hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur)4 Ocak ta transfer oldum 14 Ocak test günüm . Son 4 gün beklemek çok zor
Maalesef kan sonucu negatif rahim çizdirme ile ikinci deneme yapılacak inşallahErken gebelik testi yaptınız mı hiç?