• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Öğlen gibi çok baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım kasık ağrım geçti. Test yaptım tek çizgi çıktı. Yattım dinlendim baş ağrısı midem geçti kasık batması başladı çok değişik bir dönem yaşıyorum.
O kasık batması bende de oluyor. Çok korkuyorum. Bir de uykusuzluk başladı. Uyuyamıyorum. Ya stres yapıyorum kafaya takıyorum ya da hormonlarım etkileniyor

O kasık batması bende de oluyor. Çok korkuyorum. Bir de uykusuzluk başladı. Uyuyamıyorum. Ya stres yapıyorum kafaya takıyorum ya da hormonlarım etkileniyor
Stresten oluyordur ve bir çok ilaç kullanılıyor onunda etkisi olabiliyor. Daha erken diye mi acaba testte herhangi bişey çıkmadı.

Herkese selamlar öncelikle,
O kadar zorlu bir süreçten geçiyoruz ki umarım Rabbim hayırlısı ile isteyen emek veren ve anneliği babalığı hakedecek herkese bu duyguyu tattırır. Ben 39 yaşındayım ve 14 yıllık evliyim eşimde ve bende hiçbir sorun olmadı soylendi yıllardır şuan yaşa bağlı yumurta sayım azaldı birde rahim duvarinda incelme olduğu söylendi ve 3 kez rahim filmi çekildim sadece son rahim filmimde doktor rahmin T şeklinde olduğunda söyledi ve ameliyat oldun bu güne kadar 4 aşılama yapıldı hiç biri tutmadı 5 kez tüp bebek tedavisi oldum sadece 1 kez tuttu o da kalp atışını duyamadan düşükle sonuçlandı. 6. Tüp bebek denemem yapıldı 18 ocakta genetige gonderilen 1 embriyo transfer edildi 30 Ocak ta test günüm diğerlerinden farklı olarak bunda göbekten bant yapistirdik transfere hasar birde transferden önce kalçadan iğne yapılmaya başladım test gününe kadar progestan iğneye devam edilecek eğer pozitif görürsek 6 haftaya kadar devam edeceğini söyledi doktor biraz uzun oldu hakkınızı helal edin süreç uzun olunca yazmakla bitmiyor maşallah aramızda çok fazla hamile.kalan arkadaşımız var eğer yazdiklarimi okuduysaniz hamilelerin duası kabul olurmuş ismim Yasemin sizlerden bana dua etmenizi rica ediyorum bu son denemem artık maddi manevi ve bedenen gücüm kalmadı Rabbim hamile olanların ve beklemede olan herkesin hamilelik haberini alarak bu serüveni sağlıkla tamamlamasını nasip etsin inşallah.

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın istediğin olsun inşallah canım ve hüvel kaviyyul aziz günde aklına geldikçe zikret ve cocuğunu hayal et aklında 🙏🏼

Kızlar merhabalar ben de 15ocakta transfer oldum 25inde kan vercegim ara ara adet ağrılarım oluyor tutmadıgını düşünüp üzülüyorum birebir adet ağrısı yaşayıp pozitif sonuç alanınız var mı😔
Ben ilk kızımda yedinci gün bir adet sancısı çekmiştim ki öyle bir ağrı yok. O zaman dedim tutmadı kesin. Ama meğer o da bir belirti imiş moral bozmak yok

Arkadaşlar çarşamba transferim var. Bugün progestan hap fitil ve iğneye başladım. Hemşire prpgestan hap halsizlik tansiyon düşükşüğü yapabilir dedi. İlk kızımda da yapmıştı. Bugün içtim şuan bayılacak gibiyim gözlerimi açamıyorum sizlerde de böyle etki mi yapıyor? Eğer gebelik olursa hapa devam ediliyor öğretmenim böyle nasıl ders anlatacağım kara kara düşünüyorum 😕😟 çalışan hanımlar siz bu süreçte ne yaptınız

Arkadaşlar çarşamba transferim var. Bugün progestan hap fitil ve iğneye başladım. Hemşire prpgestan hap halsizlik tansiyon düşükşüğü yapabilir dedi. İlk kızımda da yapmıştı. Bugün içtim şuan bayılacak gibiyim gözlerimi açamıyorum sizlerde de böyle etki mi yapıyor? Eğer gebelik olursa hapa devam ediliyor öğretmenim böyle nasıl ders anlatacağım kara kara düşünüyorum 😕😟 çalışan hanımlar siz bu süreçte ne yaptınız
Neden fitil şeklinde koymuyorsun ki. Bana öyle uygulamamı istediler.

Back