- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Öğlen gibi çok baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım kasık ağrım geçti. Test yaptım tek çizgi çıktı. Yattım dinlendim baş ağrısı midem geçti kasık batması başladı çok değişik bir dönem yaşıyorum.Kizlar bulantı var mi ?
O kasık batması bende de oluyor. Çok korkuyorum. Bir de uykusuzluk başladı. Uyuyamıyorum. Ya stres yapıyorum kafaya takıyorum ya da hormonlarım etkileniyorÖğlen gibi çok baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım kasık ağrım geçti. Test yaptım tek çizgi çıktı. Yattım dinlendim baş ağrısı midem geçti kasık batması başladı çok değişik bir dönem yaşıyorum.
Canım gebelikte 6. Haftadan sonra başlıyor bulantı. Biz progestan falan kullanıyoruz ya o da bulantı yapabiliyorKizlar bulantı var mi ?
Stresten oluyordur ve bir çok ilaç kullanılıyor onunda etkisi olabiliyor. Daha erken diye mi acaba testte herhangi bişey çıkmadı.O kasık batması bende de oluyor. Çok korkuyorum. Bir de uykusuzluk başladı. Uyuyamıyorum. Ya stres yapıyorum kafaya takıyorum ya da hormonlarım etkileniyor
10. Günü bekleStresten oluyordur ve bir çok ilaç kullanılıyor onunda etkisi olabiliyor. Daha erken diye mi acaba testte herhangi bişey çıkmadı.
11. Gün test yaptırdın mi canımkızlarr bugun transfer sonrası 13. günüm beta 950 geldi hoca haftaya kese için çağırdı umarım sağlıcakla devam eden bir gebelik olur. hala sol kasık ve bel agrısı cekmeye devam ediyorum
Benimde öyle dün yapmıştım ama halen batma sızı var.Benm de bugün 9.günüm evde test yaptım negatif biraz siliklik bile çıkmadı
evet 9. gün 207 11. gün 467 13. gün 925 gördük ben en başından beri sürecimi bu konu hakkında paylastım onceki yazısmalarıda okursanız herseyi detaylı anlattım11. Gün test yaptırdın mi canım
Ben ilk kızımda yedinci gün bir adet sancısı çekmiştim ki öyle bir ağrı yok. O zaman dedim tutmadı kesin. Ama meğer o da bir belirti imiş moral bozmak yokKızlar merhabalar ben de 15ocakta transfer oldum 25inde kan vercegim ara ara adet ağrılarım oluyor tutmadıgını düşünüp üzülüyorum birebir adet ağrısı yaşayıp pozitif sonuç alanınız var mı
Benm de ağrılarım devam ediyor ilaçlara devam edeyim mi bilemedim yarın kan günümdü yine de vereyim diyorumBenimde öyle dün yapmıştım ama halen batma sızı var.
Neden fitil şeklinde koymuyorsun ki. Bana öyle uygulamamı istediler.Arkadaşlar çarşamba transferim var. Bugün progestan hap fitil ve iğneye başladım. Hemşire prpgestan hap halsizlik tansiyon düşükşüğü yapabilir dedi. İlk kızımda da yapmıştı. Bugün içtim şuan bayılacak gibiyim gözlerimi açamıyorum sizlerde de böyle etki mi yapıyor? Eğer gebelik olursa hapa devam ediliyor öğretmenim böyle nasıl ders anlatacağım kara kara düşünüyorumçalışan hanımlar siz bu süreçte ne yaptınız
Canım hap günde 3 defa fitil şeklinde 2 defa da ağız yoluylaNeden fitil şeklinde koymuyorsun ki. Bana öyle uygulamamı istediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?