- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Bende fibromiyalji olduğu için her gün bir yerlerim ağrıyor. Ama transfer sonrası her türlü hassasiyet arttı. Bugün de sırtım felaket durumda, karnım da... Baş ağrım hafifledi ama ara sıra şiddetleniyor. Bence işte orda meydana gelmeye çalışan bir can, bedeninizden bir şeyleri çekmeye çalışıyor olmalı. Bence her belirti normal. Ama ilaçlar da belirti veriyor, bedeni kandırıyor. Belirtilere takılmamak ve erken test yapmamak lazım.Az önce karnım da yanma bel ve ayak bileklerim ağrısı ve baldırımda gerilme gibi ağrılar başladı bu belirti olan var mı
Test yapmadım günümü bekliyorum nasipse 28 in de. Gayet güzel ve rahat geçiyorum günlerimi hiç olmayan ağrılar olunca şaşırdımBende fibromiyalji olduğu için her gün bir yerlerim ağrıyor. Ama transfer sonrası her türlü hassasiyet arttı. Bugün de sırtım felaket durumda, karnım da... Baş ağrım hafifledi ama ara sıra şiddetleniyor. Bence işte orda meydana gelmeye çalışan bir can, bedeninizden bir şeyleri çekmeye çalışıyor olmalı. Bence her belirti normal. Ama ilaçlar da belirti veriyor, bedeni kandırıyor. Belirtilere takılmamak ve erken test yapmamak lazım.
Merhaba hayırlı olsun gebeliğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar öncelikle bu süreçle olanlara sürekli dua ediyorum, Kasım 30da transfer oldum şuan 7 haftalık bebisimle sizlere yazıyorum. Bende biryerde okudum ve uyguladım, transfer günü dahil 3 4 gün, 1 kase paça çorbası içtim tutunmada etkili oluyormuş diye okudum. Hayatımda ilk defa içtim burnunuzu kapatıp icmenizi tavsiye diyorum. Sifa olsun bebekleriniz size sıkı sıkı tutunsun
Benim de ne yesem.zor sindiriyorum ama bir yandan da canım her şeyi istiyor çok yiyorumMerhaba hayırlı olsun gebeliğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallahevde yaptığımız olur mu peki benimde hiç midem almıyor
Ben ilk tedavimde o kadar cok kabız oldum ki artık hemoroid oldum. Bu yeni tedavide oralac veya duphalac kullanacağım kabız olamamk içinBenim de ne yesem.zor sindiriyorum ama bir yandan da canım her şeyi istiyor çok yiyorum
İnşallah canım benimde baş ağrısı var iki gün dür de sırtım ağrıyor bite bel kısımlarım ağrıyor İnşallah tutunmuştur ama doktor iğnenin etkiside olabilir dedi apozitifi yakında görürüz hayırlısıylaHayırlısı olsun sizin için de3. günle 5. gün arasında kanıtlanmış bir fark yok, sadece bazıları 5. gün tutunma ihtimali daha yüksek diyenler var, dondurulmuş embriyo için de... Ama bunlar hurafe gibi, yani kanıtı yok. Bende şiddetli migren yaptı iki gün. Karın ağrısı zaten var ara ara sancı gibi. Bugün de sırtım çok ağrıyor benim de... Sonuç güzel olur inşallah...
Merhabalar, burdaki sohbetlere katılmak iyi geliyor. Bana da 15'inde dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Sabırsızlıkla bekliyorum. 25'inde test yap dediler. Emek Hoca'ya gidiyorum. Çok memnunum, tabi üni. olduğu için yoğun, biraz yorucu hastane. Başka ameliyatlardan dolayı tüp bebek sürecim de çok sarktı ama iki negatifin ardından son kalan dondurulmuş embriyomdan ümitliyim. Umarım herkesin gönlüne göre olur test sonuçları. Çektiğimiz sıkıntıları çekmeyen anlayamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 25'indeki test kesin sonuç verir mi, yoksa testi tekrarlamak gerekir mi? Çünkü son negatifim kimyasal gebelikti yani yanltmıştı ilk test
Merhabalar, burdaki sohbetlere katılmak iyi geliyor. Bana da 15'inde dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Sabırsızlıkla bekliyorum. 25'inde test yap dediler. Emek Hoca'ya gidiyorum. Çok memnunum, tabi üni. olduğu için yoğun, biraz yorucu hastane. Başka ameliyatlardan dolayı tüp bebek sürecim de çok sarktı ama iki negatifin ardından son kalan dondurulmuş embriyomdan ümitliyim. Umarım herkesin gönlüne göre olur test sonuçları. Çektiğimiz sıkıntıları çekmeyen anlayamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 25'indeki test kesin sonuç verir mi, yoksa testi tekrarlamak gerekir mi? Çünkü son negatifim kimyasal gebelikti yani yanltmıştı ilk test
Hmm teşekkürlerGolem...merhaba cnm ilk test gebelik teşhisi için yapılıyor ikinci testse sağlıklı bi gebelik olup olmadığını anlamak için. En azından bn böyle biliyorum. 2 günde 2 katı kadar yükselmiş olması gerekir ki sağlıkli bi gebelik sayılsın. Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın
Bel ağrısı bende de varİnşallah canım benimde baş ağrısı var iki gün dür de sırtım ağrıyor bite bel kısımlarım ağrıyor İnşallah tutunmuştur ama doktor iğnenin etkiside olabilir dedi apozitifi yakında görürüz hayırlısıyla
İnşallah canım benimde baş ağrısı var iki gün dür de sırtım ağrıyor bite bel kısımlarım ağrıyor İnşallah tutunmuştur ama doktor iğnenin etkisideHayırlısı olsun sizin için de3. günle 5. gün arasında kanıtlanmış bir fark yok, sadece bazıları 5. gün tutunma ihtimali daha yüksek diyenler var, dondurulmuş embriyo için de... Ama bunlar hurafe gibi, yani kanıtı yok. Bende şiddetli migren yaptı iki gün. Karın ağrısı zaten var ara ara sancı gibi. Bugün de sırtım çok ağrıyor benim de... Sonuç güzel olur inşallah...
Ben yemek yiyemiyorum hafif şeyler meyve kahvaltılık yeşilik sebzeler ama akşam yemekleri benim midemi bulandırıyor özelikle etli yemekler bide sizdede bu oldumu dün ve önceki gün aşırı derece gaz şişkinlik vardı bu gün okadar yok transfer gününde sayarsak bugün 5 gün yani 4 cü ve 3 cü günlerBel ağrısı bende de var
Bende ayın sonunda gidicem korkuyorum ilk defa denicemOcakta tüp bebek transferi olacak arkadaşlar destek olalım birbirimize
5 üzeri pozitif sayılıyor ama 10 gün en az 50 üzeri olması lazım diye biliyorum. Bazılarının değeri 200 perde çıkarken bazıları 10. Gün 1000 li değerler görebiliyorHmm teşekkürlerpeki değerleri ben anlamıyorum kaç olması lazım mesela 10. günde ve 12. günde ikiye mi katlanması lazım?
Çarşamba günü oldu transferim işte bugün 4. gün oluyor evet gaz şişkinlik bende de var ama pek acıkmamama rağmen psikolojik herhalde çok yiyorum bir de ben bir tane kahve içiyorum yani hem baş ağrıma iyi geldi hem de boşaltıma iyi geliyorBen yemek yiyemiyorum hafif şeyler meyve kahvaltılık yeşilik sebzeler ama akşam yemekleri benim midemi bulandırıyor özelikle etli yemekler bide sizdede bu oldumu dün ve önceki gün aşırı derece gaz şişkinlik vardı bu gün okadar yok transfer gününde sayarsak bugün 5 gün yani 4 cü ve 3 cü günler
Bende sürekli yemeye çalışıyorum kahve pek sevmem ama kahvaltıda çay tuketirim olabildiğince kuru incir tüketiyorum rahat olmak için progestan iğne ve fitil kullanıyorum enox kullanmıyorum bide estrofem tablet sabah akşam iki şer adet tüketiyorum estrofem bende biraz baş ağrısı yapıyor okadar ilaçlar etkiliyor tabi beni Ama böyle çok kötü olduğum da söylenemez son iki gündür yemeklerden kaçıyorum ben aslında inşallah belirtidirÇarşamba günü oldu transferim işte bugün 4. gün oluyor evet gaz şişkinlik bende de var ama pek acıkmamama rağmen psikolojik herhalde çok yiyorum bir de ben bir tane kahve içiyorum yani hem baş ağrıma iyi geldi hem de boşaltıma iyi geliyormide bulantısı bende de var et yemekleri daha da bulandırıyor evet ama bulantı iğne sonrası artıyor, enox ve progesteron sonrası... İlaclar çok çarpıyor beni...
Tutunma gününe bağlı sanırım bu değerler5 üzeri pozitif sayılıyor ama 10 gün en az 50 üzeri olması lazım diye biliyorum. Bazılarının değeri 200 perde çıkarken bazıları 10. Gün 1000 li değerler görebiliyor
Bence öyle korka korka başladım canımBende ayın sonunda gidicem korkuyorum ilk defa denicem
Ben yapamazdım diye güzel bir çorbacıya aldık. Yapabilen varsa etrafınızda daha güzel olur tabiki. Burnunuzu kapatıp bardakla için, hiç birsey anlamıyorsunuz tadını vs.Merhaba hayırlı olsun gebeliğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallahevde yaptığımız olur mu peki benimde hiç midem almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?