- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Benimde aynı belirti var arada oluyor batma bel ağrısı sonra geçiyor.2.3. günler bel ağrısı kaşık ağrısı ani batma hissi 7. Günden sonra göğüslerde hassasiyet şişlik bnmki bu şekildeydi cnm
İnşallah sen de pozitifi görürsün cnm kaçıncı günün ?Benimde aynı belirti var arada oluyor batma bel ağrısı sonra geçiyor.
Maşallah cnm gayet iyi katlanarak artsın inşallah kaçıncı günün?Kızlar sabah kan verdim 285 çıktı
İyi mi sizce ?? Rabbime sonsuz şükürler olsun
Amin Amin Amin canım , 10 canım , saat 16:30 da 11. Günümüz gircex. Senin kaç oldu değerler ?Maşallah cnm gayet iyi katlanarak artsın inşallah kaçıncı günün?
Perşembe günü olsun bugün 4 oluyor ertesi günün de sayılıyorsa 3İnşallah sen de pozitifi görürsün cnm kaçıncı günün ?
Bn de dün verdim yarın bi daha vericem inşallah cnm. inşallah katlanarak artar mutlu oluruz ikimiz deAmin Amin Amin canım , 10 canım , saat 16:30 da 11. Günümüz gircex. Senin kaç oldu değerler ?
2 gün sonra tekrar test istediler
Amin amin Aminn canımBn de dün verdim yarın bi daha vericem inşallah cnm. inşallah katlanarak artar mutlu oluruz ikimiz de
Perşembe günü oldu benim de aynı hafifi batma bel ağrısı oluyor sonra geçiyor ve hiç olmuyor sonra yine hafiften batmalar oluyor ama ilaçların yan etkisi de olabilir illa ağrı olunca tutuyor olmayınca tutmuyor diye bişey yok için rahat olsun. Bu benim 3.cü denemem ve hepsinde aynı belirti vardı negatif çıktı sonuç. O yüzden için rahat olsun bol bol dinlen kendini yorma ve bol bol su iç Allah nasip ederse olur. Bir belirti arama.Merhaba arkadaşlar. Dün transfer olmuştum. Dün karnımda regl ağrısı gibi bir ağrı oldu ara ara. Bugün ağrım sızım yok. Sizde böyle bir şey yaşamış mıydınız? Doktorum asla yatmayacaksın günlük hayatına devam edeceksin dedi. O yüzden dün kendimi çok yormadan evde biraz dolandım durdum. Acaba bir şey olmuş müdür diye tedirgin oldum sonrasında
çok teşekkür ederim. Öyle yapıyorum artık bol bol dinleniyorum su içmeyi ihmal etmiyorum. Umarım pozitif sonuçlar alırızPerşembe günü oldu benim de aynı hafifi batma bel ağrısı oluyor sonra geçiyor ve hiç olmuyor sonra yine hafiften batmalar oluyor ama ilaçların yan etkisi de olabilir illa ağrı olunca tutuyor olmayınca tutmuyor diye bişey yok için rahat olsun. Bu benim 3.cü denemem ve hepsinde aynı belirti vardı negatif çıktı sonuç. O yüzden için rahat olsun bol bol dinlen kendini yorma ve bol bol su iç Allah nasip ederse olur. Bir belirti arama.
Perşembe oldu bugün 4.cü gün. 3.gün 12 hücreli taze embriyo benim ki.çok teşekkür ederim. Öyle yapıyorum artık bol bol dinleniyorum su içmeyi ihmal etmiyorum. Umarım pozitif sonuçlar alırızsizin transferinizin kaçıncı günü ?
Beklemek çok zor günler geçmiyorPerşembe oldu bugün 4.cü gün. 3.gün 12 hücreli taze embriyo benim ki.
Farklı işlerle meşgul ol düşünme ben öyle yapıyom stres çok etkiler. Kan testi gününe kadar düşünmüyorum. Testte almadım zaten. 10 gün öncesinde yaparsam çizgi çıkmazsa moralim bozuluyor. Çünki ilk iki denemede yaptım erken tek çizgi çıktı moralim bozuldu zaten olmadığında anladım. Bu sefer moralim bozmak istemiyorum hep olumlu düşünüyorum. Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah bilir. Nasip eder inşallah isteyen herkeseBeklemek çok zor günler geçmiyorkaçıncı günde test yapmayı düşünüyorsunuz ? Benim de 5. Gün taze transfer embriyo kalitesi ve hücre sayısı hakkkında bilgim yok ama
İnşallah güzel düşünelim güzel olsun sonucumuzFarklı işlerle meşgul ol düşünme ben öyle yapıyom stres çok etkiler. Kan testi gününe kadar düşünmüyorum. Testte almadım zaten. 10 gün öncesinde yaparsam çizgi çıkmazsa moralim bozuluyor. Çünki ilk iki denemede yaptım erken tek çizgi çıktı moralim bozuldu zaten olmadığında anladım. Bu sefer moralim bozmak istemiyorum hep olumlu düşünüyorum. Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah bilir. Nasip eder inşallah isteyen herkese
MAAŞALLAH SUBHANALLAH diyeyimKızlar sabah kan verdim 285 çıktı
İyi mi sizce ?? Rabbime sonsuz şükürler olsun
Hayırlısı olsun sizin için deMerhaba aynı gün olmuşuz sizle benim ilk denemem 5.gün embriyo birinci kalite dedi doktorum 3.gun embriyosundan farkı ne ki acaba bide taze ve dondurulmuş olması tutunmasina dahadami yardımcı oluyor benim iki gün dür sırt ağrılarım var kendimi dinlememeye çalışıyorum akışına bırakmaya çalışıyorum hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?