TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Merhaba arkadaşlar. Dün transfer olmuştum. Dün karnımda regl ağrısı gibi bir ağrı oldu ara ara. Bugün ağrım sızım yok. Sizde böyle bir şey yaşamış mıydınız? Doktorum asla yatmayacaksın günlük hayatına devam edeceksin dedi. O yüzden dün kendimi çok yormadan evde biraz dolandım durdum. Acaba bir şey olmuş müdür diye tedirgin oldum sonrasında

Perşembe günü oldu benim de aynı hafifi batma bel ağrısı oluyor sonra geçiyor ve hiç olmuyor sonra yine hafiften batmalar oluyor ama ilaçların yan etkisi de olabilir illa ağrı olunca tutuyor olmayınca tutmuyor diye bişey yok için rahat olsun. Bu benim 3.cü denemem ve hepsinde aynı belirti vardı negatif çıktı sonuç. O yüzden için rahat olsun bol bol dinlen kendini yorma ve bol bol su iç Allah nasip ederse olur. Bir belirti arama.

çok teşekkür ederim. Öyle yapıyorum artık bol bol dinleniyorum su içmeyi ihmal etmiyorum. Umarım pozitif sonuçlar alırız sizin transferinizin kaçıncı günü ?

Beklemek çok zor günler geçmiyor kaçıncı günde test yapmayı düşünüyorsunuz ? Benim de 5. Gün taze transfer embriyo kalitesi ve hücre sayısı hakkkında bilgim yok ama
Farklı işlerle meşgul ol düşünme ben öyle yapıyom stres çok etkiler. Kan testi gününe kadar düşünmüyorum. Testte almadım zaten. 10 gün öncesinde yaparsam çizgi çıkmazsa moralim bozuluyor. Çünki ilk iki denemede yaptım erken tek çizgi çıktı moralim bozuldu zaten olmadığında anladım. Bu sefer moralim bozmak istemiyorum hep olumlu düşünüyorum. Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah bilir. Nasip eder inşallah isteyen herkese

İnşallah güzel düşünelim güzel olsun sonucumuz

Merhabalar, burdaki sohbetlere katılmak iyi geliyor. Bana da 15'inde dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Sabırsızlıkla bekliyorum. 25'inde test yap dediler. Emek Hoca'ya gidiyorum. Çok memnunum, tabi üni. olduğu için yoğun, biraz yorucu hastane. Başka ameliyatlardan dolayı tüp bebek sürecim de çok sarktı ama iki negatifin ardından son kalan dondurulmuş embriyomdan ümitliyim. Umarım herkesin gönlüne göre olur test sonuçları. Çektiğimiz sıkıntıları çekmeyen anlayamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 25'indeki test kesin sonuç verir mi, yoksa testi tekrarlamak gerekir mi? Çünkü son negatifim kimyasal gebelikti yani yanıltmıştı ilk test.

Merhabalar, burdaki sohbetlere katılmak iyi geliyor. Bana da 15'inde dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Sabırsızlıkla bekliyorum. 25'inde test yap dediler. Emek Hoca'ya gidiyorum. Çok memnunum, tabi üni. olduğu için yoğun, biraz yorucu hastane. Başka ameliyatlardan dolayı tüp bebek sürecim de çok sarktı ama iki negatifin ardından son kalan dondurulmuş embriyomdan ümitliyim. Umarım herkesin gönlüne göre olur test sonuçları. Çektiğimiz sıkıntıları çekmeyen anlayamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 25'indeki test kesin sonuç verir mi, yoksa testi tekrarlamak gerekir mi? Çünkü son negatifim kimyasal gebelikti yani yanltmıştı ilk test.

Merhaba aynı gün olmuşuz sizle benim ilk denemem 5.gün embriyo birinci kalite dedi doktorum 3.gun embriyosundan farkı ne ki acaba bide taze ve dondurulmuş olması tutunmasina dahadami yardımcı oluyor benim iki gün dür sırt ağrılarım var kendimi dinlememeye çalışıyorum akışına bırakmaya çalışıyorum hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun sizin için de 3. günle 5. gün arasında kanıtlanmış bir fark yok, sadece bazıları 5. gün tutunma ihtimali daha yüksek diyenler var, dondurulmuş embriyo için de... Ama bunlar hurafe gibi, yani kanıtı yok. Bende şiddetli migren yaptı iki gün. Karın ağrısı zaten var ara ara sancı gibi. Bugün de sırtım çok ağrıyor benim de... Sonuç güzel olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…