- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
bence kanda 1500 görene kadar betayı bırakmayınÇok teşekkür ederim yanıtınız için gittikçe değerim arttı en son 365 Di kan vermeyi bıraktım çok şükür iyi gidiyoruz ultrasonu bekliyoruz Allah kucağıma almayı da nasip etsin inşallah
Yarın test günüm benimde 8 ocakta A kaliteli yüklendi ve genetikli canım, hiç test yapmadım. Yarın test günüm Rabbim olumlu sonuçlar nasip etsin bana dabence kanda 1500 görene kadar betayı bırakmayın
16 ocakta transfer oldum 3.gün 12 hücreli taze transfer yapıldı. Sadece kasıklarımda hafif batmalar oluyor bazen hiçbiri olmuyor. Bir belirti oluyor mu. Sizin nasıl geçiyorYarın test günüm benimde 8 ocakta A kaliteli yüklendi ve genetikli canım, hiç test yapmadım. Yarın test günüm Rabbim olumlu sonuçlar nasip etsin bana da
Benimde öyle şeyler oluyor bazen bir de gaz oluyor canım, senin tek embriyo mu16 ocakta transfer oldum 3.gün 12 hücreli taze transfer yapıldı. Sadece kasıklarımda hafif batmalar oluyor bazen hiçbiri olmuyor. Bir belirti oluyor mu. Sizin nasıl geçiyor
Evet tek embriyo. Sizin kaç gün olduBenimde öyle şeyler oluyor bazen bir de gaz oluyor canım, senin tek embriyo mu
10Evet tek embriyo. Sizin kaç gün oldu
Bir kaç güne öğrenirsiniz sonucu Allah nasip etsin inşallah
Gün içinde de çıkar da sabah ilk idrarla daha net çıkıyor cnm bnce ilk idrarla yapKızlar idrarda gebelik testini nasıl yapıyorsunuz . Sabah ilk idrar ile mi
Teşekkür ederim canımGün içinde de çıkar da sabah ilk idrarla daha net çıkıyor cnm bnce ilk idrarla yap
Hayırlı olsun cnm bnce yarın bekle öbür gün ilk idrarla yap çıkar inşallah bnm de önce negatif göründü 2 gün sonra ikinci çizgiyi gördüm çok şükürTeşekkür ederim canım2. Transferim yarın 7. Günüm bugün yaptım gün içinde çift çizgi olmadı
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun cnm bnce yarın bekle öbür gün ilk idrarla yap çıkar inşallah bnm de önce negatif göründü 2 gün sonra ikinci çizgiyi gördüm çok şükür
Siz kanda verdiniz miHayırlı olsun cnm bnce yarın bekle öbür gün ilk idrarla yap çıkar inşallah bnm de önce negatif göründü 2 gün sonra ikinci çizgiyi gördüm çok şükür
Amin Amin Aminn canımBir kaç güne öğrenirsiniz sonucu Allah nasip etsin inşallah
Benim de test günüm yarın canım Rabbim bana da nasip etsin gebeliği canımVerdim bugün çok şükür pozitif ama 2 gün sonra bu daha kan ver dediler pazartesi yine vericem inşallah cnm darısı snn ve bekleyen bütün kizlarin başına
Belirtşler neydi canımVerdim bugün çok şükür pozitif ama 2 gün sonra bu daha kan ver dediler pazartesi yine vericem inşallah cnm darısı snn ve bekleyen bütün kizlarin başına
Aminnn canım inşallahVerdim bugün çok şükür pozitif ama 2 gün sonra bu daha kan ver dediler pazartesi yine vericem inşallah cnm darısı snn ve bekleyen bütün kizlarin başına
Amin cnm hepimize sağlıkla kolay hamilelikler nasip etsin inşallahBenim de test günüm yarın canım Rabbim bana da nasip etsin gebeliği canım
2.3. günler bel ağrısı kaşık ağrısı ani batma hissi 7. Günden sonra göğüslerde hassasiyet şişlik bnmki bu şekildeydi cnmBelirtşler neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?