• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

pazartesi beta günüm kaset testlerde 2 gündür pozitifi görüyorum yapmıcam yapmıcam dedim duramadım 🥹 sol kasığımda geçmeyen hafif orta bir ağrı var belimde 4.gün cok ağrı vardı geçti ilaclar bende ödem yaptı 3 gün yattım fakat sonrasınsa günlük işlerimi yaptım . Kasık agrım sol tarafta kaset testler hep pozitif geliyor inşallah tutunmuştur sizin adınıza çok sevindim

pazartesi beta günüm kaset testlerde 2 gündür pozitifi görüyorum yapmıcam yapmıcam dedim duramadım 🥹 sol kasığımda geçmeyen hafif orta bir ağrı var belimde 4.gün cok ağrı vardı geçti ilaclar bende ödem yaptı 3 gün yattım fakat sonrasınsa günlük işlerimi yaptım . Kasık agrım sol tarafta kaset testler hep pozitif geliyor inşallah tutunmuştur sizin adınıza çok sevindim
6.günü akşam sonra 7.8.9gün transfer dahil ben de silik ikinci çizgi görmüştüm inşallah tutunmuştur 🤲😍güzel haberlerinizi bizimle paylaşın

benimde pazartesi ne zormuş beklemek 21 aralık değilmiş en uzun gece şu 10 gün geçmedi benim sol kasık agrım var kaset tesler 3 gündür pozitif acaba tuttumu
Benim de hep sağ tarafta kasıkta bi hassasiyet vardı 🤭 az kalmış test gününüze kan testi günümde de yaptım silik çizgiydi yine benim de sonra kanda öğrendim iki gün sonra kanı tekrarladım iki hafta sonra gel dedi kese görmeye gittim bir hafta sonra da kalp atışına süreç böyle sizi çok iyi anlıyorum insan bi heyecan sabırsızlanıyor 🤭😅

benimde pazartesi ne zormuş beklemek 21 aralık değilmiş en uzun gece şu 10 gün geçmedi benim sol kasık agrım var kaset tesler 3 gündür pozitif acaba tuttumu
İnşallah tutmuştur canım pozitifse neden olmasın ki ☺️ ben çatlatma vurulduğum için test konusunda bişey diyemiyorum o yüzden pazartesiyi bekliyorum kanda belli olcak bugün regli günümdü gelmedi ağrı çektim ama olmadı inş tutmuştur ☺️

İnşallah tutmuştur canım pozitifse neden olmasın ki ☺️ ben çatlatma vurulduğum için test konusunda bişey diyemiyorum o yüzden pazartesiyi bekliyorum kanda belli olcak bugün regli günümdü gelmedi ağrı çektim ama olmadı inş tutmuştur ☺️
ayyy yaşamayan bilemez çok zor hepimiz için düşükler dıs gebelıkler korkuyorum çok pazartesi kan vercem inşallah güzel sonuçlar alırız orkidelerim

Benim de hep sağ tarafta kasıkta bi hassasiyet vardı 🤭 az kalmış test gününüze kan testi günümde de yaptım silik çizgiydi yine benim de sonra kanda öğrendim iki gün sonra kanı tekrarladım iki hafta sonra gel dedi kese görmeye gittim bir hafta sonra da kalp atışına süreç böyle sizi çok iyi anlıyorum insan bi heyecan sabırsızlanıyor 🤭😅
ay bende tek kasık agrısı olunca çok korktum ilk tüp bebek denemem 🥹

Kızlar erken kan verdim 7.gün değerim 29 çıktı çok mu düşük acaba, 3gün sonra asıl test günüm yükselir mi sizce
Merhaba geçen sene şubat ayında transferimi oldum bende tam 7. Günüm değerim 30 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 64 çıktı
Tekrar 2 gün sonra verdim 123 çıktı
Sonra tekrar verdim 2 gün sonra 453 çıktı ertesi sabahında çok minik mercimek tanesi kadar pıhtı kanama oldu sürüntü şekilde böyle doktoruma bildirdim tekrar beta ve progestan değerini kan istedi benden verdim kanlarımı 1 günde 453 den 706’ya yükseldi ertesi günü sonra tekrar verdim 983 oldu 4 gün sonra tekrar verdim 3758 olmuştu ondan sonra da zaten vermedim asıl doktorumun istediği gün 12. Gündü ve benim değerim 12. Gün 123 çıktı çok şükür oğlum doğdu hatta şu an uyumuyor ve şımarıklık yapıyor 7 aylık doğdu oğlum gebelik zehirlenmesi yaşadım ben prematüre benim bebeğim 43 gün küvezde kaldı hamilelik başlangıç kısmın dilerim benimki gibi olur değer açısından düşük başlae beta ama gittikçe yükselir inşallah ama sonu benimki gibi olmasın vaktinde sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah ❤️

Arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyorum size. Beşinci gün bir tane 4AA bir tane iyi kalite EB iki tane 4CC embriyom donduruldu. Keşke daha iyi olsaydı ancak eşimde morfoloji sorunu var. O yüzden normal olduğunu düşünüyorum. Bir de süreç biraz stresli geçti vs. Embriyolog asla iyi bir şey söylemiyor. 4AA embriyom için bile yumurtanın rengi koyuydu bilemem falan diyor. Araştırıyorum makaleler okuyorum başka embriyologlar ile görüşüyorum koyu renk yumurta sonucu etkilemez muhtemelen normaldir diyor. Yumurtanın rengi koyu olduğu için ki gerçekten buna kafayı takmış durumda 4AA embriyoyu ve EB’yi birlikte transfer etmenin daha iyi olacağını söylüyor. Yaşım 27. Yumurta sayım vs normal. Eşimin morfoloji sorunu dışında bildiğimiz bir sorunumuz yok. Doktora yazdım ben de beni aydınlatsın süreç hakkında konuşalım bir nebze de olsa içim rahatlasın diye. Çünkü okuyorum 4AA embriyo ile çook arkadaş çocuk sahibi olmuş ama ben sevinemedim bile çünkü habire yumurta koyu yumurta koyu diyerek beni yıldırdılar. Neyse doktor hanım yorum yapamazmış en iyisini embriyolog bilirmiş. O kadar bunaldım ki. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.Eki Görüntüle 3534958
Hiç takılmayın öyle şeylere benim de 4aa idi dondurulmuş şu an şımarıklık yapıyor uyumuyor ☺️ Geçen sene şubatta transferim oldu benim

İnşallah güzel olucak bence ☺️ evde test yapmış mıydın çıktı mı
11 ocakta transfer oldum 5. gün embriyosu 4aa kaliteydi genetik yaptırmadık 15 ocak erken gebelik testi 16 ocak ve 17 ocak testim kan testini 20 ocakta vercem

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba geçen sene şubat ayında transferimi oldum bende tam 7. Günüm değerim 30 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 64 çıktı
Tekrar 2 gün sonra verdim 123 çıktı
Sonra tekrar verdim 2 gün sonra 453 çıktı ertesi sabahında çok minik mercimek tanesi kadar pıhtı kanama oldu sürüntü şekilde böyle doktoruma bildirdim tekrar beta ve progestan değerini kan istedi benden verdim kanlarımı 1 günde 453 den 706’ya yükseldi ertesi günü sonra tekrar verdim 983 oldu 4 gün sonra tekrar verdim 3758 olmuştu ondan sonra da zaten vermedim asıl doktorumun istediği gün 12. Gündü ve benim değerim 12. Gün 123 çıktı çok şükür oğlum doğdu hatta şu an uyumuyor ve şımarıklık yapıyor 7 aylık doğdu oğlum gebelik zehirlenmesi yaşadım ben prematüre benim bebeğim 43 gün küvezde kaldı hamilelik başlangıç kısmın dilerim benimki gibi olur değer açısından düşük başlae beta ama gittikçe yükselir inşallah ama sonu benimki gibi olmasın vaktinde sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah ❤️
Çok teşekkür ederim yanıtınız için gittikçe değerim arttı en son 365 Di kan vermeyi bıraktım çok şükür iyi gidiyoruz ultrasonu bekliyoruz Allah kucağıma almayı da nasip etsin inşallah 🌹 🥰🥰

Back