canm ya hiç deneme bence tvde görmüyormusun 2 ameliyat başarılıysa 1 tanesi başarısız. insanlar keşke yaptırmasaydım da keşke kilolu kalsaydım diyor. Bence iradeni zorla. öyle işlere bulaşma.O 10 kiloyu iki senedir veremiyorum iste ki on kilo versemde 85 olacak.hayat kalitem sıfırlandı mecburumbu arada diyetisyen spor herseyi denedim maalesef iradesizim
Personal Trainer tut kendine bak nasıl veriyorsun kilolarıAh ah veremiyorum arkadaşlar içime afedersiniz öküz kaçmış aklım fikrim yemekte maalesef
ameliyat dan sonra kilo alma durumu imkansıza yakın iken kilo alması çok değişik.Benim teyzem tüp mide ameliyatı oldu, gerçekten çok kısa sürede çok kilo verdi, genç kız oldu resmen ama kendini tekrar saldı birkaç yıl sonra ve yine kilolu haline geri döndü. Gerçi size bu ameliyatı zaten yapmazlar.
yüzdeameliyat dan sonra kilo alma durumu imkansıza yakın iken kilo alması çok değişik.
o kiloyla zaten yaşanmıyor. kilosunu hiç takmayan kadın yoktur hele bu kilo 50 ile 60 fazla ise belkide daha fazla ise ötenaziyi bile düşünüyor...Ameliyat harici yontemler araştır..akapunktur falan..
İnsan o kadar ölüm haberleri duyulduğu halde nasıl bu amelıyatı göze alırki..
İmkansız diye bir şey yok. Onun dışında da kilo alan çok biliyorum.ameliyat dan sonra kilo alma durumu imkansıza yakın iken kilo alması çok değişik.
Merhabalar arkadaşlar zayıflamaya çalışan ancak her defasında hüsran olan hikayemi daha fazla devam ettirmek istemiyorum tup mide yada başka bir önerisi olan var mi bana kesin çözüm odaklı ?birde ucret bilgisi olan var mi ortalama.esim kabul etmiyor ama olucam ben cunku artik basedemiyorum boyum 172 kilom 95
Canım ne yaptın oldun ameliyatÇok çok iyi anlıyorum 1.74 109 kiloyum 98 kiloyla ben koymuştum Kafaya herkes karşı çıktı "herkes veriyor sen neden yapmayasın, yok ölenler var bu ameliyatlarda ölmek mi istiyosun , iraden yokmu senin" bunun gibi abuk sabuk cümleler zaten bu konu açılınca herkesin içindeki diyetisyen çıkıyor ya ortaya iyice uyuz oluyorumameliyatı olan arkadaşlarımın mutluluğunu gördükçe de daha da kızıyorum kendime onları dinlediğim için değil kilo vermek alıyorum aksine tabi kilonun yanında ms kolit gastrit mide yapısında bozulma fıtık pko gibi rahatsızlıklarım var .. bebiş istiyorum birde bu kiloyla tehlikeli olmasına rağmen .. Yani bacım derdin biri bin para üstüne kiloda iyice psikolojimi bozuyor gelelim işin tıbbi boyutuna kimisi psikolojik olarak kimisi metabolizma olarak veremiyor arkadaşlar veremiyor herkes sizin kadar istikrarlı yada sağlıklı olamıyor maalesef bunca hastalık ve tedaviden sonra endokrin sistemim çökmüş mesela değil kilo vermek kelimenin tam.anlamıyla şu içsem sisiyorum o yüzden tüm negatiflikleri çekmek yerine önce neden veremiyorsun diye bi sorun sonra aldığınız cevap yönünde akıl verin..
Gelelim sonuca ameliyat için bi doktorla falan görüştün mu canım ben bebek fikrini erteliyorum sanırım koydum kafaya bu ameliyatı
Canım ne yaptın oldun ameliyat
Geçmiş olsun canım ne olduYok canim olmadim hala.. onca rahatsizliktan sonra sira gelmedi ki ona...
Geçmiş olsun canım ne oldu
Anladım canım benim hayırlısı olsun hakkındaYeni bisey yok kuzum ayni seyler bi yigin rahatsizligim var ataklar doktorlar is guc derken erteledik bakalim bu gidisle olamayacagim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?