• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp mide?

Bu arada benim kg ve boyum şuan orantılı ve sağlıklı 5 yıldır. Ablam 130 kg den 90 a düştü 1 yıldır. Aynı siz gibi diyetisyenlere gitti, irade problemleri yaşıyordu.. Glutensiz ürünler kullanarak zayıfladı o da. Sebze ve et haşlama olarak, hatta ekmeğini bile kendi gulutensiz unla yaptı, canı tatlı isteyincede yine gulutensiz un ve diyet şeker.. Çok hareketli değildir ama o başardıysa herkes başarır bence..

O 10 kiloyu iki senedir veremiyorum iste ki on kilo versemde 85 olacak.hayat kalitem sıfırlandı mecburum:( bu arada diyetisyen spor herseyi denedim maalesef iradesizim
canm ya hiç deneme bence tvde görmüyormusun 2 ameliyat başarılıysa 1 tanesi başarısız. insanlar keşke yaptırmasaydım da keşke kilolu kalsaydım diyor. Bence iradeni zorla. öyle işlere bulaşma.

Arkadaşlar teşekkür ederim inşallah inanın söylediklerinizi hep biliyorum amason bir kez daha deneyeceğim cabalayacagim zaten hayatım bunun üstüne kurulu

vki uygun değil ameliyat için. 35 üstü hastalık varsa 40 üstü ücretsiz devlette. ama sizi yapmazlar. özelde olur tabi oda baya pahalı 15 20 bin kadar e haliyle yatak ücreti vs de oluyor.

Ameliyat harici yontemler araştır..akapunktur falan..

İnsan o kadar ölüm haberleri duyulduğu halde nasıl bu amelıyatı göze alırki..

Benim teyzem tüp mide ameliyatı oldu, gerçekten çok kısa sürede çok kilo verdi, genç kız oldu resmen ama kendini tekrar saldı birkaç yıl sonra ve yine kilolu haline geri döndü. Gerçi size bu ameliyatı zaten yapmazlar.

Benim teyzem tüp mide ameliyatı oldu, gerçekten çok kısa sürede çok kilo verdi, genç kız oldu resmen ama kendini tekrar saldı birkaç yıl sonra ve yine kilolu haline geri döndü. Gerçi size bu ameliyatı zaten yapmazlar.
ameliyat dan sonra kilo alma durumu imkansıza yakın iken kilo alması çok değişik.

ameliyat dan sonra kilo alma durumu imkansıza yakın iken kilo alması çok değişik.
yüzde
Ameliyat harici yontemler araştır..akapunktur falan..

İnsan o kadar ölüm haberleri duyulduğu halde nasıl bu amelıyatı göze alırki..
o kiloyla zaten yaşanmıyor. kilosunu hiç takmayan kadın yoktur hele bu kilo 50 ile 60 fazla ise belkide daha fazla ise ötenaziyi bile düşünüyor...

Merhabalar arkadaşlar zayıflamaya çalışan ancak her defasında hüsran olan hikayemi daha fazla devam ettirmek istemiyorum tup mide yada başka bir önerisi olan var mi bana kesin çözüm odaklı ?birde ucret bilgisi olan var mi ortalama.esim kabul etmiyor ama olucam ben cunku artik basedemiyorum boyum 172 kilom 95:KK43:

Çok çok iyi anlıyorum 1.74 109 kiloyum 98 kiloyla ben koymuştum Kafaya herkes karşı çıktı "herkes veriyor sen neden yapmayasın, yok ölenler var bu ameliyatlarda ölmek mi istiyosun , iraden yokmu senin" bunun gibi abuk sabuk cümleler zaten bu konu açılınca herkesin içindeki diyetisyen çıkıyor ya ortaya iyice uyuz oluyorum :KK12: ameliyatı olan arkadaşlarımın mutluluğunu gördükçe de daha da kızıyorum kendime onları dinlediğim için değil kilo vermek alıyorum aksine tabi kilonun yanında ms kolit gastrit mide yapısında bozulma fıtık pko gibi rahatsızlıklarım var .. bebiş istiyorum birde bu kiloyla tehlikeli olmasına rağmen .. Yani bacım derdin biri bin para üstüne kiloda iyice psikolojimi bozuyor :KK14: gelelim işin tıbbi boyutuna kimisi psikolojik olarak kimisi metabolizma olarak veremiyor arkadaşlar veremiyor herkes sizin kadar istikrarlı yada sağlıklı olamıyor maalesef bunca hastalık ve tedaviden sonra endokrin sistemim çökmüş mesela değil kilo vermek kelimenin tam.anlamıyla şu içsem sisiyorum:mad: o yüzden tüm negatiflikleri çekmek yerine önce neden veremiyorsun diye bi sorun sonra aldığınız cevap yönünde akıl verin..

Gelelim sonuca ameliyat için bi doktorla falan görüştün mu canım ben bebek fikrini erteliyorum sanırım koydum kafaya bu ameliyatı :KK51:

balon uygulaması eğer ki irade sıkıntınız varsa başarısız diyetten öteye gitmez eğer kalıcı olsun fiziki olarak istediğim görüntüye ulaşım derseniz 98 kilodan 56 kiloya düşmüş biri olarak ki y.tansiyon,insülin direnci ve karaciğer yağlanması olan birisi mide küçültme ameliyatını tavsiye ediyorum...

Çok çok iyi anlıyorum 1.74 109 kiloyum 98 kiloyla ben koymuştum Kafaya herkes karşı çıktı "herkes veriyor sen neden yapmayasın, yok ölenler var bu ameliyatlarda ölmek mi istiyosun , iraden yokmu senin" bunun gibi abuk sabuk cümleler zaten bu konu açılınca herkesin içindeki diyetisyen çıkıyor ya ortaya iyice uyuz oluyorum :KK12: ameliyatı olan arkadaşlarımın mutluluğunu gördükçe de daha da kızıyorum kendime onları dinlediğim için değil kilo vermek alıyorum aksine tabi kilonun yanında ms kolit gastrit mide yapısında bozulma fıtık pko gibi rahatsızlıklarım var .. bebiş istiyorum birde bu kiloyla tehlikeli olmasına rağmen .. Yani bacım derdin biri bin para üstüne kiloda iyice psikolojimi bozuyor :KK14: gelelim işin tıbbi boyutuna kimisi psikolojik olarak kimisi metabolizma olarak veremiyor arkadaşlar veremiyor herkes sizin kadar istikrarlı yada sağlıklı olamıyor maalesef bunca hastalık ve tedaviden sonra endokrin sistemim çökmüş mesela değil kilo vermek kelimenin tam.anlamıyla şu içsem sisiyorum:mad: o yüzden tüm negatiflikleri çekmek yerine önce neden veremiyorsun diye bi sorun sonra aldığınız cevap yönünde akıl verin..

Gelelim sonuca ameliyat için bi doktorla falan görüştün mu canım ben bebek fikrini erteliyorum sanırım koydum kafaya bu ameliyatı :KK51:
Canım ne yaptın oldun ameliyat

Back