Çok çok iyi anlıyorum 1.74 109 kiloyum 98 kiloyla ben koymuştum Kafaya herkes karşı çıktı "herkes veriyor sen neden yapmayasın, yok ölenler var bu ameliyatlarda ölmek mi istiyosun , iraden yokmu senin" bunun gibi abuk sabuk cümleler zaten bu konu açılınca herkesin içindeki diyetisyen çıkıyor ya ortaya iyice uyuz oluyorum
ameliyatı olan arkadaşlarımın mutluluğunu gördükçe de daha da kızıyorum kendime onları dinlediğim için değil kilo vermek alıyorum aksine tabi kilonun yanında ms kolit gastrit mide yapısında bozulma fıtık pko gibi rahatsızlıklarım var .. bebiş istiyorum birde bu kiloyla tehlikeli olmasına rağmen .. Yani bacım derdin biri bin para üstüne kiloda iyice psikolojimi bozuyor
gelelim işin tıbbi boyutuna kimisi psikolojik olarak kimisi metabolizma olarak veremiyor arkadaşlar veremiyor herkes sizin kadar istikrarlı yada sağlıklı olamıyor maalesef bunca hastalık ve tedaviden sonra endokrin sistemim çökmüş mesela değil kilo vermek kelimenin tam.anlamıyla şu içsem sisiyorum
o yüzden tüm negatiflikleri çekmek yerine önce neden veremiyorsun diye bi sorun sonra aldığınız cevap yönünde akıl verin..
Gelelim sonuca ameliyat için bi doktorla falan görüştün mu canım ben bebek fikrini erteliyorum sanırım koydum kafaya bu ameliyatı