Ilk defa duydum nasıl bir yontemki acaba?ise yaşıyor muMideye balon takiyorlar.ameliyat değil doktorun odasında oluyor işlem.yigenim konusmustu doktorla 5 bin gibi biseydi sanırım.
Yaşamayı tabiki seviyorum ama inanki yapabilsem bu asamaya gelmezdim yapamıyorum ve kilom eşimle aramda çok ciddi sorunlara yol açıyorÖlmek mi ıstıyorsun bırak boyleseylero bızım bır tanıdık vardı asırı kıloları yuzunden kelepce taktırdı vefat ettı. İradene sahıp cık yasamayı sevmıyormusum?
canım çok zor bir operasyon bak bana 2 seneden beri ugraşıyorun kilo için 16 kg verdim ama daha vericem bildigim kadarıyla kocanızıda imzası isteniyor..O 10 kiloyu iki senedir veremiyorum iste ki on kilo versemde 85 olacak.hayat kalitem sıfırlandı mecburumbu arada diyetisyen spor herseyi denedim maalesef iradesizim
Selamun aleykum canım. Bence tıbbi işlemlere girişmektense kendin olaya el atmalısın. Sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorsan böyle yapmalısın bence.Merhabalar arkadaşlar zayıflamaya çalışan ancak her defasında hüsran olan hikayemi daha fazla devam ettirmek istemiyorum tup mide yada başka bir önerisi olan var mi bana kesin çözüm odaklı ?birde ucret bilgisi olan var mi ortalama.esim kabul etmiyor ama olucam ben cunku artik basedemiyorum boyum 172 kilom 95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?