• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp mide?

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Merhabalar arkadaşlar zayıflamaya çalışan ancak her defasında hüsran olan hikayemi daha fazla devam ettirmek istemiyorum tup mide yada başka bir önerisi olan var mi bana kesin çözüm odaklı ?birde ucret bilgisi olan var mi ortalama.esim kabul etmiyor ama olucam ben cunku artik basedemiyorum boyum 172 kilom 95:(

Sana tup mide falan yapmazlar bence. Kilon boyuna göre aşırı değil ki. Tamm fazla ama 10 - 15 kiloyla abartılı olmaktan çıkar bence.

O 10 kiloyu iki senedir veremiyorum iste ki on kilo versemde 85 olacak.hayat kalitem sıfırlandı mecburum:( bu arada diyetisyen spor herseyi denedim maalesef iradesizim

Mideye balon takiyorlar.ameliyat değil doktorun odasında oluyor işlem.yigenim konusmustu doktorla 5 bin gibi biseydi sanırım.

Spor yapmaya vaktin yok mu? Salona gitsen, diyetisyenle görüşsen falan.. çok uzun sürmez bence kilo vermen. Niye veremeyesin ki? Herkes veriyor.

tüp mide için uygun değil boy kilon. çk aşırı bir kilo değil çünkü. iradene hakim ol, kendin yapabilirsin. ben de 1.73 boy 91 kilodayken başladım diyete. şu an 72 kiloyum. azmedince oluyor.

Ah ah veremiyorum arkadaşlar içime afedersiniz öküz kaçmış aklım fikrim yemekte maalesef

Ölmek mi ıstıyorsun bırak boyleseylero bızım bır tanıdık vardı asırı kıloları yuzunden kelepce taktırdı vefat ettı. İradene sahıp cık yasamayı sevmıyormusum?

Ölmek mi ıstıyorsun bırak boyleseylero bızım bır tanıdık vardı asırı kıloları yuzunden kelepce taktırdı vefat ettı. İradene sahıp cık yasamayı sevmıyormusum?
Yaşamayı tabiki seviyorum ama inanki yapabilsem bu asamaya gelmezdim yapamıyorum ve kilom eşimle aramda çok ciddi sorunlara yol açıyor

despo sana yapmazlar amelıyat juice fastıng beslenme tarzını bı arastır bence.

Benim erkek arkadaşım tüp mide ameliyatı oldu 1 yılda 65 kg kadar verdi, ama arkadaşların dediği gibi her isteyen yaptıramıyor, boy-kilo olayı için belli sınırları var, kilon onlara göre sorun oluşturcak derecede değilse yapmıyorlar. 1,5 yıl önce 8 bin tlye ameliyat oldu, alanında çok iyi bir doktor, şuan 13 bine yapıyor diye duydum. Erkek arkadaşım 156 kiloydu, kilosu bu kadar aşırı olmasaydı bu ameliyatı olmayacaktı, çünkü ameliyat sonrası çok zorlu geçiyor, en son düşün bunu, önce diyetisyen ve spor amaçlı ilerle bence.

95 kg ya yapmıyorlar canım. Kardeşim Pelin öztekinin doktoruna gitti Ada'm yapmadı. Etik olarak yapamam ben dedi.sizinle aynı boy aynı kiloda. Başka yapan doktor bulunur ama. Siz obezite değilsiniz ki. Gerek yok bence de.

Turkiyede eger cambridge diyeti varsa kesinlikle tavsiye ediyorum, bi arastir derim cok tanidigim o diyetle cok kilolar verdi.

O 10 kiloyu iki senedir veremiyorum iste ki on kilo versemde 85 olacak.hayat kalitem sıfırlandı mecburum:KK43: bu arada diyetisyen spor herseyi denedim maalesef iradesizim
canım çok zor bir operasyon bak bana 2 seneden beri ugraşıyorun kilo için 16 kg verdim ama daha vericem bildigim kadarıyla kocanızıda imzası isteniyor..

O mide ameliyatları çok aşırı obezite durumlarında yapılıyor benim bildiğim,senin öyle bir durumun yok,boşu boşuna sağlığınla oynama,çok ciddi sonuçları olabiliyor o ameliyatların.20 kilo versen gayet normal ve sağlıklı bir görüntüye kavuşursun,verilmeyecek bir kilo değil benim tanıdığım çok insan var öyle diyet ve sporla 20-30 kilo veren.Sadece sabırla,zamana yayarak ve sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirerek yapabilirsin.Kendine olan güvenini kaybetme.

Ben 1 yılda 14 kg verdim.. İlk önce hormon değerleriniz sağlıklıysa kolay verirsiniz kiloyu. Ama değilse, kilo verdikçe değerlerde normale döner. Ben ilk başladığımda, hani 5i bir arada olan çaylar var ya onlarla başlamıştım.. Funda, kekik, mate, nane, yeşil çay, biberiye.. 1 lt kaynar suya 1 tatlı kaşığı yeşil çay, gerisi 1 er çay kaşığı olarak 10 dk kendi halinde demleyip, sabah aç karnına onu içip, sonra yürüyüşe çıkıyordum. ya 10 dk yokuş çıkıyordum veya en az 30 dk düz yol yürüyordum. Zamanla yürüyüş 45 dk ve 1 saat olarak ilerledi. Vücudumuzun bütün yağlara ve şekere ihtiyacı var, ama orantılı yani ilkönce yarıya düşürüp sonra çeyreğe düşürerek devam edin. Asla kendinizi kasmayın. Bu dediğim yöntemde ilk ay 4 kg kadar veriyorsunuz sonra 2 alıp birer birer veriyorsunuz. Hiç zorlamaz.. Kuru yemiş yerseniz tuzsuz tercihen badem tüketin, birde yaban mersini günde 1 avuç civarı, Akşam yemekleri hafif her zaman yediklerinizi çorba hariç tek tabağa 1 porsiyon getirin. Meyveyi gündüz tüketin. Kendi bünyenizi ve metebolizmanızı en iyi kendiniz bilirsiniz. Öyle tüp midelik kilonuz yok. Olupta eziyet ettirmeyin kendinize, sonuçta vücuda bıçak değecek.. Gerek yok..

canim bende 170 boyunnda 95kgyum hemen hemen ayniyiz on gundur ekmek tatli gazli icecekleri kestim su an 91.50kg yum hirs yaptim vericem yemegin icibde calisiyorum envai cesit hemde hayir demesini ogrendim harika bir kotum ve ceketim var kilolarimdan dolayi olmayan tam gozumun onune astim giyecegim diyorum sizi az kaldi motivasyon yazilarini oku pes etme gel hatta beraber yapalim

Merhabalar arkadaşlar zayıflamaya çalışan ancak her defasında hüsran olan hikayemi daha fazla devam ettirmek istemiyorum tup mide yada başka bir önerisi olan var mi bana kesin çözüm odaklı ?birde ucret bilgisi olan var mi ortalama.esim kabul etmiyor ama olucam ben cunku artik basedemiyorum boyum 172 kilom 95:KK43:
Selamun aleykum canım. Bence tıbbi işlemlere girişmektense kendin olaya el atmalısın. Sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorsan böyle yapmalısın bence.

Bu arada sen diyeti aç kalmak şeklinde uygulamaya çalşıyorsan kendine hakim olamazsın tabi,sık sık ama kalorisi düşük şeyler yiyerek metabolizmanı ayakta tutacaksın.Öyle şok diyetlere filan bulaşma hiç,mümkünse bir diyetisyene git,kan testlerini yaptır,metabolizmana göre sana bir liste hazırlasınlar.

Back