- 9 Ağustos 2015
- 5
- 1
- 48
hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider.şimdiden iyi şanslar size
işi bilen kişiye aÇok teşekkürler, Allah razı olsun. ameliyatımı oldum. Şimdi iyileşme sürecindeyim evde. İnşallah bu ilk 3 haftayıda sorunsuz, enfeksiyonsuz, kaçaksız geçiririz..
allah şifa versin inş doktor seçimi çok önemli oktay hoca ve ekibi muhteşemm benim oglumunda doktoru 40 gün oldu 35 kilo verdi hiçde bir sorun yaşamadı maşallah darısıda size inşÇok teşekkürler, Allah razı olsun. ameliyatımı oldum. Şimdi iyileşme sürecindeyim evde. İnşallah bu ilk 3 haftayıda sorunsuz, enfeksiyonsuz, kaçaksız geçiririz..
geçmiş olsun balanun fiyatı nedir acabaHayırlı olsun, herşey yolunda gider inşallah. Ben Barış Gürsoy'a gittim. bana uzun uzun anlattı muayene etti çok ilgili bir doktor. Allah razı olsun . mideme balon takıldı 3 gün önce.hiçbir sıkıntım olmadı. hep tok gibiyim böyle giderse hızla veririm kiloları inşallah.
Çok teşekkürler, Allah razı olsun. ameliyatımı oldum. Şimdi iyileşme sürecindeyim evde. İnşallah bu ilk 3 haftayıda sorunsuz, enfeksiyonsuz, kaçaksız geçiririz..
arkadaşım merhaba bende haftaya randevu aldım balon takılması için barış hocamdan nasıl taktırdım canın yandımı ne yapıyolar bana anlatabilirsen çok sevinirim "biraz korkuyorum"Hayırlı olsun, herşey yolunda gider inşallah. Ben Barış Gürsoy'a gittim. bana uzun uzun anlattı muayene etti çok ilgili bir doktor. Allah razı olsun . mideme balon takıldı 3 gün önce.hiçbir sıkıntım olmadı. hep tok gibiyim böyle giderse hızla veririm kiloları inşallah.
acaba kilo verdiniz mi15 günde 4 kilo verdim. hemen doyuyorum , inşallah böyle devam eder. bana takılan balon 12 aylık. toplam 9 bin, 9 taksit yapıldı. istabulda da araştırmıştım burada çok uygun geldi. Dr.Barış bey kontrol ve sonrasında balonun gerekirse şişirilmesi işleminden ücret almıyor. böyle giderse ameliyata gerek kalmayacak inşallah.
herşeyi denedim kilo vermek için ama herşeyi.. tabi ki sonuç alamadım. 17.temmuz 2014 de ameliyat oldum. elazığda erhan aygen hocada. tam 120 kiloydum şuan 83.. gerçekten hayat standartlarım arttı ve çok mutluyum.. darısı sana :)
13.08.2015 te gastrik bypass ameliyatı oldum oktay banlı yaptı ameliyatımı mükemmel bir doktor herkese öneririm. Ameliyattan 10 gün öncesinde 48 beden elbiselerin içine bile giremeyip anafartalar çarşısının ortasında ağlama krizine girdim şuan 36_38 bedeb giyiyorum. Kendinize kilolarınız yüzünden eziyet çektirmeyin bunun çağresi var...
Öncelikle boy ve kilonuzun oranı yani vki niz önemli ameliyat olabilmeniz için.Her cerrahide elbette risk vardır biz tüplüler bunu göze aldık ve en önemlisi tabii ki doğru hekim seçimi.Deneyimli ellerde her şey çok güzel oluyor emin olun :) Her doktor farklı sürede hastanede yatırıyor benim doktorum 5. gün taburcu ediyor örneğin.İlaç derken ameliyat sonrası tüp mide için 1 sene boyunca vitamin alıyorsunuz ilk 3 ay için de mide koruyucu.Bebek konusunda da zararı değil yararı var :) benim doktorumun birçok hastası obeziteye bağlı infertiliteden kurtularak bebek sahibi oldu :) Umarım cevaplar işinize yarar :)Arkadaşlar bende artık kısıtlı zaman ilerleyen yaş ve iradesizliğime yenik düştüğüm için bu yolu denemk istiyorum ama çok kararsızım.ne öneriyorsunuz? sırf bunun için bıçak altına yatılmalı mıriskleri neler..hastanede kaç gün kalınıyo? ilacı var mı? bebek yapmaya bi zararı var mı
Benim doktorum çok deneyimli çok iyi ve kendisi de tüp mideli bi doktor ve kesinlikle en uygun fiyata yapan hastane olduğunu düşünüyorum.Buradan fiyat verilebiliyor mu bimiyorum o yüzden mesajla fiyatı yazıyorum size :)maliyetini merak ediyorum kimse maliyet ile ilgili bsy soylememiş ??????