doktorunuz kimdi nerede ameliyat oldunuz süreci anlatabilir misinizherşeyi denedim kilo vermek için ama herşeyi.. tabi ki sonuç alamadım. 17.temmuz 2014 de ameliyat oldum. elazığda erhan aygen hocada. tam 120 kiloydum şuan 83.. gerçekten hayat standartlarım arttı ve çok mutluyum.. darısı sana :)
Yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım :) elazığda oldum canım dr erhan aygen. İlk başta zorlandım ama inan şuan çok çok çok mutluyum. Yaşam kalitem arttı.. Ne bilmek istersen sorabilirsin canım :)doktorunuz kimdi nerede ameliyat oldunuz süreci anlatabilir misiniz
Canım emin ol herşey çok daha kolay oluyo. En azından şuan yaşadıklarından çok çok daha iyi olacaksın. Kaç kilosun ? Dediğim gibi yaşam kalitem artttı. Herşeye daha pozitif bakabiliyorum. Bıcak altına yatılır mı demişsiniz eğer benim kadar acı çektiyseniz yatılır. Tek dikkat etmeniz gereken şey dr. Gerçekten iyi bir dr bulmanız önemli.. Cesaretinizi toplayın ve kendinizi bırakın dr lara :)Arkadaşlar bende artık kısıtlı zaman ilerleyen yaş ve iradesizliğime yenik düştüğüm için bu yolu denemk istiyorum ama çok kararsızım.ne öneriyorsunuz? sırf bunun için bıçak altına yatılmalı mıriskleri neler..hastanede kaç gün kalınıyo? ilacı var mı? bebek yapmaya bi zararı var mı
slm bende ankaradanım tüp mide ameliyatını oglum için araştırıyorum numunede olmuşsunuz geçmiş olsun direk hangi bölüme baş vurdunuz ben genel cerrah diye biliyorum ama bana bilgi verirseniz çok sevinirim tşk2 nisanda Ankara numunede tup mide ameliyati oldum 40 kilo gitti bile cok sukur bir sorun yasamadim
Acaba hangı hastane de kurula gırıp amelıyat olunuyor devlet odemıyor dıye bılıyorum benBu arada en onemli seyi unutmusum.Memnun muyum?O kadar memnunum ki bunun tarifi yok.13 Ekim 2010 benim 2.dogum gunum oldu.2.5 sene arastirdim az zaman degil ama degdi.Keske bi 10 yil once duysaydim da olsaydim.Simdi sorsalar olur musun yine olurum yine olurum.Kimseyi ameliyata heveslendirmek icin yazmiyorum bunlari
Ama bizim neler cektigimizi ancak bizim gibi olaar anlar.Herkes zayiflasin mutlu olsun istiyorum.Hayat bu yasamak buymus diyorum.Simdi tup bebek yaptiricaz tutmazsa birkac ay sonra estetik olucam.Bu arada tup mide op okdugunuz icin kurula giriyorsunuz ve hic ucret odemiyorsunuz.Bunu hst den yeni ogrendim.Daha once bilseydim bunca yil beklemezdim.1.5 2 yil estetik yapilmiyor.Vucut kendini toplamaya devam ediyor cunku.Bebek 1.5 yil sonra.Baska merak ettikleriniz varsa elimden geleni yaparim arkadaslar.
10 şubat 2015 te ameliyat oldum . Bu forumda dahil olmak üzere aylarca araştırma yaptıktan sonra önüne geleni ameliyat eden ülkemde bir güzel hekim bulabildim. Hem diğerlerinden çok daha uygun hemde çok titiz bir ameliyat sonrasında yeni hayatıma başladım. Yakında kendi internet blogumu oluşturup bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapmak istiyorum. Çünkü kim ne derse desin , güvenilir bir kaynak bulmak oldukça zahmet veriyor... Bilgi almak isteyenler yazabilir. 10-15 kiloyu bilmem ama bilen bilir dostlar , kilo vermeye çalışmaktan bile bıktıysanız hiç korkmadan ameliyat olun , tabi işin ehli bir hekim bulmak en önemlisi