• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Mide Ameliyatı ve Sonrası

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
Merhabalar 2.5 ay önce Tüp Mide ameliyatı oldum 122 ile ameliyata girim. Şu an 94'e kadar düştüm.

Fakat şöyle bir sorun var ki Son bir ayım mide bulantısıyla geçti. Günlük 300 kaloriyi zor alıyorum. Kusmalarım fazla. Herşeyden tiksiniyorum. Diyetisyenim psikolojik olabileceğini söyledi.

Aynı durumu yaşayanınız var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Merhabalar 2.5 ay önce Tüp Mide ameliyatı oldum 122 ile ameliyata girim. Şu an 94'e kadar düştüm.

Fakat şöyle bir sorun var ki Son bir ayım mide bulantısıyla geçti. Günlük 300 kaloriyi zor alıyorum. Kusmalarım fazla. Herşeyden tiksiniyorum. Diyetisyenim psikolojik olabileceğini söyledi.

Benim arkadaşım da oldu aynı ameliyati.ilk zamanlar bir yudum su fazla içse kusuyordu sonra sonra biraz rahatladı.az ve sık yedikten sonra problem olmaz ama başka mide problemleriniz var mi

4 sene önce oldum merak etmeyin zamanla normale dönecek azcik sabır bide mutlaka vitamin takviyesi alın

Merhaba. Geçmiş olsun.Hangi doktora ameliyat oldunuz?

Bende 2,5 aylık tüp mideliyim ve bende ki tek mide bulantısı yumurtadan oluyor ki yumurtayıda çok seven biriyimdir özellikle son 10 gündür ağzıma sürmedim kokusu tadı çürük gibi geliyor onun dışında ne bir kere bile kusma olmadı aynen seninki psikolojiktir.

Bende 2,5 aylık tüp mideliyim ve bende ki tek mide bulantısı yumurtadan oluyor ki yumurtayıda çok seven biriyimdir özellikle son 10 gündür ağzıma sürmedim kokusu tadı çürük gibi geliyor onun dışında ne bir kere bile kusma olmadı aynen seninki psikolojiktir.

Evet psikolojikti sanırım neredeyse 1 yıl olacak :) artık mide bulantısı çok olmuyor :)

Back