merhaba bende 2 ay önce bu ameliyatı oldum.öyle 3 ay sıvı püre beslenme diye birşey yok.15 gün sıvı 15 gün püreyle besleniliyo.sonraki ay istediğin herşeyi yemeye başlıyosun ve tabiki miktar azalıyo.bekara eş boşamak kolay geliyo.öyle diyet yap spor yap oda kolay bişey değil yani.ben senin yerinde olsam kesinlikle verdiğim karardan vazgeçmezdim.etrafımda tanıdık olsun olmasın kilolu kimi görsem olmalarını tavsiye ediyorum.22 kilo verdim diyetle sporda bu kadar kiloyu veremezdim versem bile 2 katıyla geri alırdım. diyorum.reklam yapıyo siteler diyosunuz ya hiçbiri reklam değil hepsi tüp mide olup sağlığına güzelliğine özgüvenine kavuşan insanlar
bugün itibariyle en yakın arkadaşımın annesini bu ameliyatta kaybettik türkiyenin en başarılı doktorları girdi yine de kurtaramadılar tüm aile ve bizler yıkıldık perişan durumdayız keşke kilolu kalsaydı, ardında kalanlar mahvoldular, yeni bir hayat ve beden beklerken elindeki herşeyden hayallerinden hayatından oldu, artık herşey için çok geç, hiçbirşey hiçbir pişmanlık geri getirmiyor, ellerini koklayarak korkma çok güzel olucak dediği annesini yarın öğlen toprağa koyucak arkadaşım... hiçbirşeye değmedi pişmanlık ömür boyu sürecek bir trajedi ellerimizle ölüme uğurladık Allah'ın taktiri değil çok suçlu hissediyorum çok üzgünüm
Super nasil verdin
Benim kiz kardesimde oldu bir senede 40 kg verdi.ben 86 kg yapsami diye dusunuyorum
Ben diyet+yürüyüşle 10 ayda 45 kilo verdim..Benim kiz kardesimde oldu bir senede 40 kg verdi.ben 86 kg yapsami diye dusunuyorum
Daha önce de yazdigim gibi AMELIYAT OLMADIM. Bu kararimla da cok mutluyum. Su anda 90 kiloyum. 9 kilo verdim. Devami da gelecek biliyorum.