• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekten sonra yumurta takibi

Ben hipo luyum canimm hersey normal dedi doktora yumurtalar olusmuyor anca ignelerle oluşuyor
Esselamun aleyküm canım naptın hamile kaldın mı bende hipoluyum 2 defa takip yaptım ama malesef nasip olmadı ne yapacağımı bilmiyorum İnşaALLAH cevap yazarsın

Esselamun aleyküm canım naptın hamile kaldın mı bende hipoluyum 2 defa takip yaptım ama malesef nasip olmadı ne yapacağımı bilmiyorum İnşaALLAH cevap yazarsın
As canim evet canim hamile kaldim ikizlerim var şuanda tanıdığım bi sürü bayanda hipolu gebe kaldılar bence takip ,aşı vs hiç vakit kaybetme direkt tüp bebekge gec

As canim evet canim hamile kaldim ikizlerim var şuanda tanıdığım bi sürü bayanda hipolu gebe kaldılar bence takip ,aşı vs hiç vakit kaybetme direkt tüp bebekge gec
Canım Cevap için Allah razı olsun konu baya geçmişti Allah evlatlarına hayırlı uzun bir ömür versin İnşaALLAH hipolu olupta takip ile hamile kalan birini tanımıyorumsun peki canım tanıdıklarının hepsi tüp bebekmi denediler bana da kalsa tüp bebeğe geçerim ama eşim 2 yılımız dolsun nasip belki olur diyor ama bana kalsa bu kış tüp bebek deneriz

Canım Cevap için Allah razı olsun konu baya geçmişti Allah evlatlarına hayırlı uzun bir ömür versin İnşaALLAH hipolu olupta takip ile hamile kalan birini tanımıyorumsun peki canım tanıdıklarının hepsi tüp bebekmi denediler bana da kalsa tüp bebeğe geçerim ama eşim 2 yılımız dolsun nasip belki olur diyor ama bana kalsa bu kış tüp bebek deneriz
Evet canim tanıdıklarım hepside tüp bebek tedavisi ile hamile kaldılar benim açtığım bi konu var ona bakarsan sana umut olacak arkadaşlar var ama asla stres yapma henüz gebe kalamayan bi hipolu duymadım hepside tedavi sonucu gebe kaldılar ben 3 tüp bebek denememde gebe kaldım

Evet canim tanıdıklarım hepside tüp bebek tedavisi ile hamile kaldılar benim açtığım bi konu var ona bakarsan sana umut olacak arkadaşlar var ama asla stres yapma henüz gebe kalamayan bi hipolu duymadım hepside tedavi sonucu gebe kaldılar ben 3 tüp bebek denememde gebe kaldım
Canım senin açtığın konu başlığını yazabilir m'isin bende Baksam stres ister istemez yapıyorum engel olamıyorum

Hipo Hipo olupta hamile kalanlar canim
Allah razı olsun canım bütün sayfalara üşenmeden baktım okudum öyle mutlu oldum ki Allah ta seni mutlu etsin 2. Takibi yaptım olmamıştı çok üzülüyordum ama baktım ki hipo hipolu arkadaşlar yılmamışlar defalarca denemişler ve Allah ta sabretmelerinin sonucunu vermiş çok şükür bence bütün hipo hipo lular bu sayfaya bakmalı ☺️

Allah razı olsun canım bütün sayfalara üşenmeden baktım okudum öyle mutlu oldum ki Allah ta seni mutlu etsin 2. Takibi yaptım olmamıştı çok üzülüyordum ama baktım ki hipo hipolu arkadaşlar yılmamışlar defalarca denemişler ve Allah ta sabretmelerinin sonucunu vermiş çok şükür bence bütün hipo hipo lular bu sayfaya bakmalı ☺
Senden de canım o arada o kadar bunalımdayım bu hastalığı yeni duymuştum banada umut olmuştu açtığım konu Allah kimseyi evladiyla evlatsizlikla sınamasın

arkadaşlar rapor örneğini sizler için aldım eczaneden. aynısını cıkarırsanız kutu başına sadece fark ödeyerek alıyorsunuz. yanı 150 lik merional 120 tl ise siz 10-20 tl arası ödüyorsunuz. ben üni hast endokrinden aldım.
D267E588-25C6-4BD0-A5F6-A1B0122EA695.jpeg

arkadaşlar rapor örneğini sizler için aldım eczaneden. aynısını cıkarırsanız kutu başına sadece fark ödeyerek alıyorsunuz. yanı 150 lik merional 120 tl ise siz 10-20 tl arası ödüyorsunuz. ben üni hast endokrinden aldım. Eki Görüntüle 2677720
Bana rapor veremedi doktorum 3 hekim onayı mı ne gerekiyormuş uğraştı veremedi siz nasıl aldınız. Ben rapor alamadım diye merional da almadım hatta maddiyattan ilaçları bile bıraktım

Back