Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ay umut vardır tüp bebekte de zaten olanı alıyorlar , o yüzden takipte kalmak bence faydalı eğer bir sorun yoksa. Ben de negatiften sonra takip için bir kadın doğumcuya gittim ama benim yumurta sayım az olduğu için direkt tüpten devam et dedi.Merhaba arkadaslar tup bebek yapipta gebelik elde edemeyen onun sonrasında yumurta takibi deneyip gebe kalan var mi ben 2 tup bebek yaptim acaba yumurta takibine mi donsem diye kararsız kaldim
Benim asilamada 2 yumos oluşuyor zaten cokkk kararsizm ne yapacam bilmiyorum tup bebek biraz yipratici. Bide bakan olmayinca sorun oluyorHer ay umut vardır tüp bebekte de zaten olanı alıyorlar , o yüzden takipte kalmak bence faydalı eğer bir sorun yoksa. Ben de negatiften sonra takip için bir kadın doğumcuya gittim ama benim yumurta sayım az olduğu için direkt tüpten devam et dedi.
Ayyyy insallah kuzum 20 martta randevum var o zaman bakalim doktorla konuşurumEğer zor değilse git kendini kontrol ettir bence hem takipte kalmış olursun belli olmaz belki o ay gebe kalırsın
Kac defa tüp bebek denedinn Canimm bende yarin gidince doktorunla tekrar konusacamtam benlik bir konu açmışın.bende senin gibi tüp bebekten eli boş döndüm ne yapacağımı bilemez haldeydim.dün kendi doktorumla görüştüm ve nisan başındaki adetimle yeniden başlayacağım.1-2 ay klomenle takip sonrasında aşılama galiba.
canim zaten senin donmusun yok muydu?varsa onları kullan.tabiri caize,kendi adıma konuşayım."Attan eseğe binmeyelim"tam benlik bir konu açmışın.bende senin gibi tüp bebekten eli boş döndüm ne yapacağımı bilemez haldeydim.dün kendi doktorumla görüştüm ve nisan başındaki adetimle yeniden başlayacağım.1-2 ay klomenle takip sonrasında aşılama galiba.
bu tabiridr doktor beyde kulandi malesef bu zamanki tedavimde butun yumurtalar cope gitticanim zaten senin donmusun yok muydu?varsa onları kullan.tabiri caize,kendi adıma konuşayım."Attan eseğe binmeyelim"
Benim yumurtalar değilde embiriyolar çöp oldu. yani şunu söylemek istiyorum.tup bebek gibi başarısı yüksek bi tedavi ile hamile kalamiyorsak,yumurta takibi gibi alt tedavi basamakları bize pek fayda getirmez,sadece zaman ve para kaybı olarak görürüm...senin ne problemin var cnim?bu tabiridr doktor beyde kulandi malesef bu zamanki tedavimde butun yumurtalar cope gitti
Ben hipo luyum canimm hersey normal dedi doktora yumurtalar olusmuyor anca ignelerle oluşuyorBenim yumurtalar değilde embiriyolar çöp oldu. yani şunu söylemek istiyorum.tup bebek gibi başarısı yüksek bi tedavi ile hamile kalamiyorsak,yumurta takibi gibi alt tedavi basamakları bize pek fayda getirmez,sadece zaman ve para kaybı olarak görürüm...senin ne problemin var cnim?
Bindim bile coktan. 6 tane dondurulmuş embriyo ile hamile kalamadım.canim zaten senin donmusun yok muydu?varsa onları kullan.tabiri caize,kendi adıma konuşayım."Attan eseğe binmeyelim"
İki defa.ilkinde hiç döllenme olmadi.ikincisi 7 tane toplandi ve hepsi dollendi 6 si döndürüldü çifter çifter transfer edildi ama tutmadı.bu saatten sonra pgt olmali.ama pgt sonrasında da negatif olabiliyormus.Kac defa tüp bebek denedinn Canimm bende yarin gidince doktorunla tekrar konusacam
canim in anki senin donmuslar saglikli kaliteli değillermiş . bi arkadaşın degimiyle saglikli embiriyoyo duvara atsan bile tutunur. 6 embiriyo ne demek ya illaki birinde bile en azından kimyasal düşük vs olurdu.tabi dileğimiz saglikli bi evlat .İki defa.ilkinde hiç döllenme olmadi.ikincisi 7 tane toplandi ve hepsi dollendi 6 si döndürüldü çifter çifter transfer edildi ama tutmadı.bu saatten sonra pgt olmali.ama pgt sonrasında da negatif olabiliyormus.
Anladim canimm hersey vaktine esir insallah hepimiz anne oluruz tek umudumuz yeterki Allah olsunİki defa.ilkinde hiç döllenme olmadi.ikincisi 7 tane toplandi ve hepsi dollendi 6 si döndürüldü çifter çifter transfer edildi ama tutmadı.bu saatten sonra pgt olmali.ama pgt sonrasında da negatif olabiliyormus.
Canim kafam allak bullak.bende daha hala anlayamıyorum nasıl olmadı diye.hastaneye mail atıp bilgilerini isteyeceğimcanim in anki senin donmuslar saglikli kaliteli değillermiş . bi arkadaşın degimiyle saglikli embiriyoyo duvara atsan bile tutunur. 6 embiriyo ne demek ya illaki birinde bile en azından kimyasal düşük vs olurdu.tabi dileğimiz saglikli bi evlat .
Canım takiple mi hamile kaldıntam benlik bir konu açmışın.bende senin gibi tüp bebekten eli boş döndüm ne yapacağımı bilemez haldeydim.dün kendi doktorumla görüştüm ve nisan başındaki adetimle yeniden başlayacağım.1-2 ay klomenle takip sonrasında aşılama galiba.
Aynen öyleCanım takiple mi hamile kaldın