• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte transfer sonrası düşük beta,lekelenme,belirti kaybolması

Nurselfcd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
31
8
1
34
Kızlar iyi akşamlar lütfen beni tek bırakmayın yardımcı olun bana🥺2 ocakta transfer oldum.Ilaclarım bitmek üzere oldugu için ilaç hemşirem 9.günü kan testi istedi.Sonuç 31 çıktı.Ilac hemşirem bekledigimizden düşük geldi değer ama yükselebilir dedi akşamına 15 20 dk sancı çektim ve kahve rengi lekelenmem oldu.bugunde ne batma ne sancı hiç bisey hissetmiyorum yarın test verecegim ama ben uyuyamıyorum düşünmekten.Lutfen böyle bi durum yaşayan oldu mu

Değerinizin artışı önemli, 500le dahi öğrenseniz artması gerekiyor. İlaçlara devam edip beklemekten başka bir alternatif yok maalesef. Belirtilere takılmayın çünkü gebelik belirtileri 6.hafta civarı başlıyor genelde, şu anda yaşadığınız her belirti ilaçlardandı zaten. 15 günlük embriyonun bir belirti vermesi mümkün değil demişti doktorum, benim iki transferim oldu biri pozitif biri negatifti ikisinde de belirtilerim hemen hemen aynıydı. Umarım pozitiftir ama olmazsa da gebe kalabildiğinizi gösterir. Gönlünüzce olsun 🙏🏻

Kızlar iyi akşamlar lütfen beni tek bırakmayın yardımcı olun bana🥺2 ocakta transfer oldum.Ilaclarım bitmek üzere oldugu için ilaç hemşirem 9.günü kan testi istedi.Sonuç 31 çıktı.Ilac hemşirem bekledigimizden düşük geldi değer ama yükselebilir dedi akşamına 15 20 dk sancı çektim ve kahve rengi lekelenmem oldu.bugunde ne batma ne sancı hiç bisey hissetmiyorum yarın test verecegim ama ben uyuyamıyorum düşünmekten.Lutfen böyle bi durum yaşayan oldu mu
Evet 9. Güne göre düşük duruyor ama üzmeyin kendinizi belki geç tutunmuştur o yüzdendir iki günde bir takip edin bende 37 kusurle öğrenmiştim 7.gunu iki gebeligimi biri şükür kızım oldu biride ne yazikki kurtajla sonuçlandı kanamanız devam etmiyorsa korkmayın

Evet 9. Güne göre düşük duruyor ama üzmeyin kendinizi belki geç tutunmuştur o yüzdendir iki günde bir takip edin bende 37 kusurle öğrenmiştim 7.gunu iki gebeligimi biri şükür kızım oldu biride ne yazikki kurtajla sonuçlandı kanamanız devam etmiyorsa korkmayın
2 gün lekelenme oldu ama sonrası kasık batmam sancım hiç kalmayınca tedirgin oldum cnm

Back