- 4 Şubat 2025
- 40
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi sumeyyemiran
-
Ne munasebet canim olur mu. Sperm kalitesi de onemli tabii ki embriyoyu kendi kendinize mi döllüyorsunuz kocanizdan gelen spermle dolleniyor. Hatta bazi durumlarda dollenemiyor bile. Sperm takviyeleri 3 ay sonrasina etkili. Proxeed plus kullanmistik biz ilk ay sayisini dusurdu bile hatta. Doktora sormadan hicbirsey kullanmayin ve tup bebek gibi zor bir surecte esinizin bu sekildeki tavrina cok uzuldum gercekten siz kendinizimi dusuneceksinuz esinizi mi? Once bu sorunu ortadan kaldirin sonra tedaviye devam edin bence size yazikMerhaba arkadaşlar. İlk tüp bebeğim tutmadı. İkinciyi daha hazırlıklı başlamak istyorum. Eşimin sperm sorunu var. İlaç almayı reddediyor tüp bebekte sperm kalitesi ve hızı önemi değil diyor. Gizlice ilaç verecem artık. Hangi ilacı tavsiye edersiniz?
Canım benim eşim azospermi idi ve çok zoruna gitmisti bu durum ilk tüp bebeği ameliyat olmuştu eşim olmamıştı embriyomuz sonrasında 2 sene esime hiç bişey kullandıramadim ama o süreçte hep araştırma yaptım şöyle diyeyim sana evet doktor önerisi önemli ama ben doktora gitmeden eşimin hastaligini çözdüm bu gibi vakaların paylaşımları sayesinde havuç suyu çok önemli canım nar suyuda çok faydalı sabahları ceviz fındık badem hersabah yedirdim sonrasında çinko hapı Q10 hapı eczaneden aldım hücre yenileyici arı sütü arı poleni bal propolis ucunu karıştır yedir arı sütünu sade verdim propolis ağırdır yemez ise hiç yapma benim eşimde zor yedi aktardan macun yaptırdım ve 20 adet sperm ile 6 embriyomuz oluştu çok şükür hareket sorunu ne kadar az morfoloji de sorun varmı azda olsa spermle olması lazımdı hangi merkezde yaptidiniz sonrasında ekspriz bilgilerinizi istedinizmi yumurtalarinizin boyutlarına baktinizmi embriyolar kaçıncı günden sonra imha oldu yoksa hicmi dollenmedi ilk üç gün yumurta görevi alır sonrasında sperm ilk üç güne gelmezse yumurta kalitesi 5.gune gelmezse sperm kalitesidirMerhaba arkadaşlar. İlk tüp bebeğim tutmadı. İkinciyi daha hazırlıklı başlamak istyorum. Eşimin sperm sorunu var. İlaç almayı reddediyor tüp bebekte sperm kalitesi ve hızı önemi değil diyor. Gizlice ilaç verecem artık. Hangi ilacı tavsiye edersiniz?
Benim üç yumurtam vardı ikisi döllenmişti üçüncü gün embriyosu ama tutunamadılar. İnternetten araştırdım proxeed plus hapı iyiymiş biraz pahalı ama içeriği iyi. Eşimle konuştum gerek yok diyor spermden olsaydı ilk denememizde embriyo oluşmazdı diyor.Canım benim eşim azospermi idi ve çok zoruna gitmisti bu durum ilk tüp bebeği ameliyat olmuştu eşim olmamıştı embriyomuz sonrasında 2 sene esime hiç bişey kullandıramadim ama o süreçte hep araştırma yaptım şöyle diyeyim sana evet doktor önerisi önemli ama ben doktora gitmeden eşimin hastaligini çözdüm bu gibi vakaların paylaşımları sayesinde havuç suyu çok önemli canım nar suyuda çok faydalı sabahları ceviz fındık badem hersabah yedirdim sonrasında çinko hapı Q10 hapı eczaneden aldım hücre yenileyici arı sütü arı poleni bal propolis ucunu karıştır yedir arı sütünu sade verdim propolis ağırdır yemez ise hiç yapma benim eşimde zor yedi aktardan macun yaptırdım ve 20 adet sperm ile 6 embriyomuz oluştu çok şükür hareket sorunu ne kadar az morfoloji de sorun varmı azda olsa spermle olması lazımdı hangi merkezde yaptidiniz sonrasında ekspriz bilgilerinizi istedinizmi yumurtalarinizin boyutlarına baktinizmi embriyolar kaçıncı günden sonra imha oldu yoksa hicmi dollenmedi ilk üç gün yumurta görevi alır sonrasında sperm ilk üç güne gelmezse yumurta kalitesi 5.gune gelmezse sperm kalitesidir
Tüp bebek tutmayınca eşte sprem dna hasarına bakıyorlar ayrıca tutsa dahi düşüklerin bir çocuğun sprem odaklı olduğu sôyleniyorMerhaba arkadaşlar. İlk tüp bebeğim tutmadı. İkinciyi daha hazırlıklı başlamak istyorum. Eşimin sperm sorunu var. İlaç almayı reddediyor tüp bebekte sperm kalitesi ve hızı önemi değil diyor. Gizlice ilaç verecem artık. Hangi ilacı tavsiye edersiniz?
Maalesef öyle yıllar önce ilaç kullandı hiçbir faydasını görmedi ondan sonra soğudu galiba. Fındık fıstık hurma keçiboynuzu ile macun yapıp verdim yine bi faydası olmadı. Bu konuda biraz yalnızım pek yardımcı olmuyor ilaç alırsam içer ama kendisi araştırıp almazNe munasebet canim olur mu. Sperm kalitesi de onemli tabii ki embriyoyu kendi kendinize mi döllüyorsunuz kocanizdan gelen spermle dolleniyor. Hatta bazi durumlarda dollenemiyor bile. Sperm takviyeleri 3 ay sonrasina etkili. Proxeed plus kullanmistik biz ilk ay sayisini dusurdu bile hatta. Doktora sormadan hicbirsey kullanmayin ve tup bebek gibi zor bir surecte esinizin bu sekildeki tavrina cok uzuldum gercekten siz kendinizimi dusuneceksinuz esinizi mi? Once bu sorunu ortadan kaldirin sonra tedaviye devam edin bence size yazik
Bugün konuştuk kabul etmedi ben de chat Gbt’ye sordum gösterdim eşime ikna oldu galibaTüp bebek tutmayınca eşte sprem dna hasarına bakıyorlar ayrıca tutsa dahi düşüklerin bir çocuğun sprem odaklı olduğu sôyleniyor
Biz sağlıklı besleniyoruz sigara alkol şeker yok. Bi tek spor yapmaz. Aslında çocuk çok seviyor ama bizim tedavi sürecimizde kal geliyor adama çözemedimBence doktora danışıp verin boyle takviyeler herkese iyi gelmiyor bizde kullandık ama doktora da danışmıştım eşinin kabul etmemesi üzücü benim eşim de sağlıklı beslenmeyi kabul etmiyorsadece kadının fedakarlığıyla olmuyor
Canım benim eşim azospermi idi ve çok zoruna gitmisti bu durum ilk tüp bebeği ameliyat olmuştu eşim olmamıştı embriyomuz sonrasında 2 sene esime hiç bişey kullandıramadim ama o süreçte hep araştırma yaptım şöyle diyeyim sana evet doktor önerisi önemli ama ben doktora gitmeden eşimin hastaligini çözdüm bu gibi vakaların paylaşımları sayesinde havuç suyu çok önemli canım nar suyuda çok faydalı sabahları ceviz fındık badem hersabah yedirdim sonrasında çinko hapı Q10 hapı eczaneden aldım hücre yenileyici arı sütü arı poleni bal propolis ucunu karıştır yedir arı sütünu sade verdim propolis ağırdır yemez ise hiç yapma benim eşimde zor yedi aktardan macun yaptırdım ve 20 adet sperm ile 6 embriyomuz oluştu çok şükür hareket sorunu ne kadar az morfoloji de sorun varmı azda olsa spermle olması lazımdı hangi merkezde yaptidiniz sonrasında ekspriz bilgilerinizi istedinizmi yumurtalarinizin boyutlarına baktinizmi embriyolar kaçıncı günden sonra imha oldu yoksa hicmi dollenmedi ilk üç gün yumurta görevi alır sonrasında sperm ilk üç güne gelmezse yumurta kalitesi 5.gune gelmezse sperm kalitesidirMerhaba arkadaşlar. İlk tüp bebeğim tutmadı. İkinciyi daha hazırlıklı başlamak istyorum. Eşimin sperm sorunu var. İlaç almayı reddediyor tüp bebekte sperm kalitesi ve hızı önemi değil diyor. Gizlice ilaç verecem artık. Hangi ilacı tavsiye edersiniz?
Yani yanlış anlamayın ama amh değeriniz düşük galiba esinizinde sizinde 3.ve 6 önce vitamin takviyesi alması lazım sperm kadar yumurta kalitesi de çok önemli yani spermde az bir hareketlilik az bir sperm olsa bile yapay zeka ile en iyi spermi seçiyorlar zaten embriyo kaliteniz kaçtı acaba cunki dediğim gibi benim eşimde hiç sperm yoktu 8 defa sperm verdi 5 kere dondurduk donmuş permlerle 6 embriyo oluştu çok sukurBenim üç yumurtam vardı ikisi döllenmişti üçüncü gün embriyosu ama tutunamadılar. İnternetten araştırdım proxeed plus hapı iyiymiş biraz pahalı ama içeriği iyi. Eşimle konuştum gerek yok diyor spermden olsaydı ilk denememizde embriyo oluşmazdı diyor.
Evet düşük amh 0.7 yaş 35Canım benim eşim azospermi idi ve çok zoruna gitmisti bu durum ilk tüp bebeği ameliyat olmuştu eşim olmamıştı embriyomuz sonrasında 2 sene esime hiç bişey kullandıramadim ama o süreçte hep araştırma yaptım şöyle diyeyim sana evet doktor önerisi önemli ama ben doktora gitmeden eşimin hastaligini çözdüm bu gibi vakaların paylaşımları sayesinde havuç suyu çok önemli canım nar suyuda çok faydalı sabahları ceviz fındık badem hersabah yedirdim sonrasında çinko hapı Q10 hapı eczaneden aldım hücre yenileyici arı sütü arı poleni bal propolis ucunu karıştır yedir arı sütünu sade verdim propolis ağırdır yemez ise hiç yapma benim eşimde zor yedi aktardan macun yaptırdım ve 20 adet sperm ile 6 embriyomuz oluştu çok şükür hareket sorunu ne kadar az morfoloji de sorun varmı azda olsa spermle olması lazımdı hangi merkezde yaptidiniz sonrasında ekspriz bilgilerinizi istedinizmi yumurtalarinizin boyutlarına baktinizmi embriyolar kaçıncı günden sonra imha oldu yoksa hicmi dollenmedi ilk üç gün yumurta görevi alır sonrasında sperm ilk üç güne gelmezse yumurta kalitesi 5.gune gelmezse sperm kalitesidir
Yani yanlış anlamayın ama amh değeriniz düşük galiba esinizinde sizinde 3.ve 6 önce vitamin takviyesi alması lazım sperm kadar yumurta kalitesi de çok önemli yani spermde az bir hareketlilik az bir sperm olsa bile yapay zeka ile en iyi spermi seçiyorlar zaten embriyo kaliteniz kaçtı acaba cunki dediğim gibi benim eşimde hiç sperm yoktu 8 defa sperm verdi 5 kere dondurduk donmuş permlerle 6 embriyo oluştu çok sukur
Yani yanlış anlamayın ama amh değeriniz düşük galiba esinizinde sizinde 3.ve 6 önce vitamin takviyesi alması lazım sperm kadar yumurta kalitesi de çok önemli yani spermde az bir hareketlilik az bir sperm olsa bile yapay zeka ile en iyi spermi seçiyorlar zaten embriyo kaliteniz kaçtı acaba cunki dediğim gibi benim eşimde hiç sperm yoktu 8 defa sperm verdi 5 kere dondurduk donmuş permlerle 6 embriyo oluştu çokBenim üç yumurtam vardı ikisi döllenmişti üçüncü gün embriyosu ama tutunamadılar. İnternetten araştırdım proxeed plus hapı iyiymiş biraz pahalı ama içeriği iyi. Eşimle konuştum gerek yok diyor spermden olsaydı ilk denememizde embriyo oluşmazdı diyor.
Anladım canım hangi hastanede deneme yaptınız bilmiyorum ama hastaneyi arayıp ekspriz bilgilerni işte mail yolu ile atıyorlar başka bı merkez düşünürseniz daha sonra o merkeze bu belgeleri verin ona göre tedavi uygulanır dediğim gibi seninde yumurta kalitesi için öncesinde biseyler kullan mümkünse hacamat yaptır o süreçte bol bol avakado kuruyemiş ye ben yumurta kaliten için vitamin kullanmıştım ilk tüp bebek tedavimizde bizim embriyomuz dahi olusmamisti doktor tedavimi hiç güzel yapmadı 13 yumurta çıktı hepsi minik minikti sonradan belgerimi istedim öyle anladım bu seferki doktorum 20 yumurta çıkardı tabi bende deneyimliydim dediğim şeyleri yaptım eğer belgelerden bişey anlamaz isen bana at ben sana açıklamasını yaparım eşınlede açıklayıcı bir şekilde sakince konuş bak ben bı kaç kişiden bilgi aldım benim amh degerim dusuk senin sperm sayın ikiside önemli olcudu etki ediyormuş boşuna paramız gitmesin ikimizde detaylı bir şekilde vitamin takviyesi kullanalım. Diye açıklama yap erkekler inatçı oluyor benim eşimin hasta olması değilde çaba gostermemesi beni yipratmisti açıkçası sonrasında zar zor kullandı 6 ayda tedaviye yanıt verdi inşallah herşey gönlünce olurEvet düşük amh 0.7 yaş 35
embriyo kalitesini hiç sormadım. Neden 3. Gün embriyoyu transfer ettiler onu da bilmiyorum. Heyecandan hiçbir şey sormadım.
Amin inşallah canım. Hayırlısı inşallahCanım benim eşim azospermi idi ve çok zoruna gitmisti bu durum ilk tüp bebeği ameliyat olmuştu eşim olmamıştı embriyomuz sonrasında 2 sene esime hiç bişey kullandıramadim ama o süreçte hep araştırma yaptım şöyle diyeyim sana evet doktor önerisi önemli ama ben doktora gitmeden eşimin hastaligini çözdüm bu gibi vakaların paylaşımları sayesinde havuç suyu çok önemli canım nar suyuda çok faydalı sabahları ceviz fındık badem hersabah yedirdim sonrasında çinko hapı Q10 hapı eczaneden aldım hücre yenileyici arı sütü arı poleni bal propolis ucunu karıştır yedir arı sütünu sade verdim propolis ağırdır yemez ise hiç yapma benim eşimde zor yedi aktardan macun yaptırdım ve 20 adet sperm ile 6 embriyomuz oluştu çok şükür hareket sorunu ne kadar az morfoloji de sorun varmı azda olsa spermle olması lazımdı hangi merkezde yaptidiniz sonrasında ekspriz bilgilerinizi istedinizmi yumurtalarinizin boyutlarına baktinizmi embriyolar kaçıncı günden sonra imha oldu yoksa hicmi dollenmedi ilk üç gün yumurta görevi alır sonrasında sperm ilk üç güne gelmezse yumurta kalitesi 5.gune gelmezse sperm kalitesidir
Yani yanlış anlamayın ama amh değeriniz düşük galiba esinizinde sizinde 3.ve 6 önce vitamin takviyesi alması lazım sperm kadar yumurta kalitesi de çok önemli yani spermde az bir hareketlilik az bir sperm olsa bile yapay zeka ile en iyi spermi seçiyorlar zaten embriyo kaliteniz kaçtı acaba cunki dediğim gibi benim eşimde hiç sperm yoktu 8 defa sperm verdi 5 kere dondurduk donmuş permlerle 6 embriyo oluştu çok
Anladım canım hangi hastanede deneme yaptınız bilmiyorum ama hastaneyi arayıp ekspriz bilgilerni işte mail yolu ile atıyorlar başka bı merkez düşünürseniz daha sonra o merkeze bu belgeleri verin ona göre tedavi uygulanır dediğim gibi seninde yumurta kalitesi için öncesinde biseyler kullan mümkünse hacamat yaptır o süreçte bol bol avakado kuruyemiş ye ben yumurta kaliten için vitamin kullanmıştım ilk tüp bebek tedavimizde bizim embriyomuz dahi olusmamisti doktor tedavimi hiç güzel yapmadı 13 yumurta çıktı hepsi minik minikti sonradan belgerimi istedim öyle anladım bu seferki doktorum 20 yumurta çıkardı tabi bende deneyimliydim dediğim şeyleri yaptım eğer belgelerden bişey anlamaz isen bana at ben sana açıklamasını yaparım eşınlede açıklayıcı bir şekilde sakince konuş bak ben bı kaç kişiden bilgi aldım benim amh degerim dusuk senin sperm sayın ikiside önemli olcudu etki ediyormuş boşuna paramız gitmesin ikimizde detaylı bir şekilde vitamin takviyesi kullanalım. Diye açıklama yap erkekler inatçı oluyor benim eşimin hasta olması değilde çaba gostermemesi beni yipratmisti açıkçası sonrasında zar zor kullandı 6 ayda tedaviye yanıt verdi inşallah herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?