Tüp bebekte raporlu hasta olabilmek için spermin kaç olması lazım

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
355
112
26
Tüp bebek tedavisi gördük 3 defa transferimiz sağlandı raporu hasta değildik o zambak şuan ise 3. yılımız doldu rapor çıkartmak istiyoruz ama 2 defa aşılama yapılması gerektiğini prosedür gereği Ondan sonra tüp bebek için rapor çıkartabileceklerini söylediler şu an eşimin değeri 100.000 bu değerlerle rapor çıkartılabilir mi? spermin 0 mı olması lazım illa raporla hasta olabilmek için
3 defa tüp-bebek dondurulmuş transferim oldu bu arada

3 sperm testinde 5 milyonun altındaysa diğer sartlara bakmasizin direk çıkartıyorlar. 2020 de böyleydi şimdi değişti mi bilmiyorum.

Canım artık raporun özellerde işe yaramadığını öğrendim rapor çıkaran hastahane kendi bünyesinde kullanıyor raporu sadece

Ben Kayseri Sivas ve çevresinde ki hastahaneleri aradım onlardan öğrendim Erciyes’ten rapor çıkarıp kullanacaktım mesela hastahane kendisi öyle söyledi siz hangi şehirden çıkaracaksınız arayın bi öğrenin eğer dışarıya rapor da veriyorlarsa bende oradan çıkarayım çok üzülmüştüm öğrendiğimde

Ben Kayseri Sivas ve çevresinde ki hastahaneleri aradım onlardan öğrendim Erciyes’ten rapor çıkarıp kullanacaktım mesela hastahane kendisi öyle söyledi siz hangi şehirden çıkaracaksınız arayın bi öğrenin eğer dışarıya rapor da veriyorlarsa bende oradan çıkarayım çok üzülmüştüm öğrendiğimde
O hastane kendi yolma politikası üzerine kullanmak istemeyebilir.
Fakat genel olarak kullanılmıyor yazamazsınız.
Özellerde tüp bebek devlet raporu kullanılıyor.

O hastane kendi yolma politikası üzerine kullanmak istemeyebilir.
Fakat genel olarak kullanılmıyor yazamazsınız.
Özellerde tüp bebek devlet raporu kullanılıyor.
Hangi şehirden çıkaracaksınız siz bugün ararsanız bana bilgi verir misiniz? Rapor çıkarmak için sırf 2 tane aşılama yaptım

X