tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

valiente

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
1.854
970
Arkadaşlar negatifi gorenler ne yapmaliyiz bundan sonra nasil bi yol izlemeliyiz..dondurulmuslariniz varmi?benm ilk denemem negatif oldu...kac kere denediniz?birbirimize destek olalim...fikir verelim lutfen...

Arkadaşlar negatifi gorenler ne yapmaliyiz bundan sonra nasil bi yol izlemeliyiz..dondurulmuslariniz varmi?benm ilk denemem negatif oldu...kac kere denediniz?birbirimize destek olalim...fikir verelim lutfen...
Bizim maalesef 3. denememiz. 1. denemede bos gebelik oldu kese vardi ama sanstan ici bostu. Hatta transferden sonra adet olmustum ama kese vardi, sonra kendiliginden dustu. 2. denemem negatif ve 3. denememizde negatif. Artik insallah onumuzdeki kis deniyecegiz.

Bizim bu 3 denememizdede maalesef hic dondurulmus yumurtamiz yoktu, zaten hep 2 tane embrio kaliyodu geriye. Yumurtalarim mi zayif acaba bilgisi tecrubesi olan var mi acaba?

Denizcim canm hosgeldin..benmde ilk denemem negatif..6 tane dollenmistismdi 2 tane kaldi geriye..sizde esindeydi sorun die hatrliirm?

Denizcim canm hosgeldin..benmde ilk denemem negatif..6 tane dollenmistismdi 2 tane kaldi geriye..sizde esindeydi sorun die hatrliirm?
Slm dcum, evet hareketli diyil spermler. Anlamadim burda tupunun birir kapali demislerdi bana, turkiyede gecen yaz rahim filmi cekildim hic sorun yok dediler. Sen ne zaman dondurulmus transfer yaptircan, yolculuk ne zaman kibris a? Bu arada sizde sadece cikolata kistiydi dimi sorun?

Canm benm bide rahimde perde var ama cok az o sorun deil dedi 2.3 doktor..bileemiorum ama belkide o yuzden tutunamadilar...suan reglim bitio ikinci reglm de basliyacagm ilaclara bakalm..acaba diorm 2 ay mi beklesek..bu hormon ilaclari filan cok yormus benj belli.bi tuaf oldu reglimde..kararsizim aslnda..iyice dinlensemmi diorm..zaten buda olmassa bidaha kibrisa gtmeyi dusunmuorz..turkiyde acibadem dusunuorz bakalm...hayrlisi olsn hakkimizda..senin tupun birinde azicik yapisiklik vardr oda rahim filmi cekilirken acilmstr belki cnm..ole oluyomus cunku..

Evet cnm bencede imkanin varsa biraz dinlenmek iyi gelir hem kendini toparlarsin.benimde bugun adetimin 3. gunu ve kan verdim tekrar hormonlara bakilacak. Bizde turkiyede yaptirmayi dusunuyoruz, hem biraz kilo da veririm o zamana kadar.

Evet cnm bencede imkanin varsa biraz dinlenmek iyi gelir hem kendini toparlarsin.benimde bugun adetimin 3. gunu ve kan verdim tekrar hormonlara bakilacak. Bizde turkiyede yaptirmayi dusunuyoruz, hem biraz kilo da veririm o zamana kadar.
Ayy cnm.kilo olayini zaten hic solemebenmde zayiflamam lazim..

okudum da hepsi var bende neler yaşamışım rabbim beterinden korusun.. 4yıl olcak temmuzda olur dedım bekledım olmadı gttım çikolata kisti var dendi ameliyat oldum gitti aşılama oldum arkasından tutmadı sorun yok dendi rahim filmiydi iğne ilaç olmadı tekrar filimde tüpün biri tıkalı çıktı bi aşılama da sonuçsuz olunca ben bittim ümitlerim bitti olur derdim ya sorunum yokki neden olmasın benimi buldu tüp bebek ne uzaktı ama şimdi çok yakın lucrine başladım adetimi bekliyorum çok şey yaşamışım yada bana agır geldi gücümü kaybediyorum ya insnaın içinde umut olmazmı kalmadı yaşadıklarımdan. benden sonra evlenenlerin bebekleriyle dönmesi kimseye gtmek istemiyorum.. gecen hafta arkadaşım geldi biz nezaman istediik ozaman oldu hepsi tuttu insanlar bukadarmı vicdansız hiçkimsemi anlamıyor artık kimseyi bana dokunmayan bin yaşasın ne hali varsa görsünmü olduk niye benmi istedim böle olsun yada senmi becerdin veren kim niye bukadar acımasızsınız niye...

Dogannu seni cok iyi anliyorum. Bende artik arkadaslarla iliskimi kestim. Herkes sanki cay yapar oldu, annem oyle dusunme diyor sana oyle geliyor diyor ama keske annem hakli olsaydi. Hic disariya cikmak istemiyorum evden ise isten eve, bu durumum esiminde moralini bozuyor. Ama napiyim icimden alisverise bile gitmek gelmiyor, kimseyle karsilasmamak icin...

Cnm
Moralim sifir sifir adeta evlendigimde 60 kiloydum buarada biy 1.60 o kadar boyluda diyilim, simdi 76 larda kilom goren hamile misin diyo. Senin kac kilo, boy?
Cnm evlendigimde 65kg filandim..bi ara 82 ye ciltm bi seneye yakn rejim yapip 68 e dustum..sonra almaya basladm..ilaclardan sonra iyice aldm simdi 78kg yumbir yillik emegim bosa gtti.(((cok moralm bozuk...buarada boy 1.75

Ahh cnm benm yaa okadar iyi anliormki seni....ve burada sizden baska anlayanim yok ben eminim anlio gbi yapiolar ama ben hic sanmiorm..bunu sdece yasayan anlar!!otesi yok!en yakin arkadasm bana dioki ne var bunda kafana takicak insanlarn ne dedignn ne onemi var diyo...tabiki onemi yok...ama anladklaei halde israrla sormalari...nefret ediorm....bazi seyleri bilip gozumun icine sokanlarda cabasi..kimse anlamio inannin..bizi sadce biz anlarz.eslerimiz bile bi parca anlar tamamen anlayamazlar...

canım sen tup bebek yaptırdınmı nasıl zor bır surecmı anlattırmsn

malesef gerçekten yaşamayan anlamıyor çok üzüldüm çok agladım tüp bebege başladım çok korkuyorum neler bekliyor beni sonucunda hüsranlamı biter o haberi alacakmıyım o böbürlene böbürlene söyleyenlere sorduklarında şükür diyebilecekmiyim en önemlisi ANNE BABA olacakmıyız diei hergünü aglayarak geceleri rüyamda görerek geçiriyorum artık kendi halime acır oldum

Cnm

Cnm evlendigimde 65kg filandim..bi ara 82 ye ciltm bi seneye yakn rejim yapip 68 e dustum..sonra almaya basladm..ilaclardan sonra iyice aldm simdi 78kg yumbir yillik emegim bosa gtti.(((cok moralm bozuk...buarada boy 1.75
1 sene icinde super kilo vermissin. Ama maasallah boyun uzun, bence kilon biyuna gore iyi dcucum.

canım sen tup bebek yaptırdınmı nasıl zor bır surecmı anlattırmsn
Yaptirdik cnm hemde 3 kez. Birincisi bos gebelikti, ikincisi negatif ve en son ucuncu gecen ay negatifti. Igneler hic zor gelmedi bana. En zor olani gunde 3 defa sprey ve transfer sonrasi beklemek. Sen yaptirdin mi tedavi?

Yaptirdik cnm hemde 3 kez. Birincisi bos gebelikti, ikincisi negatif ve en son ucuncu gecen ay negatifti. Igneler hic zor gelmedi bana. En zor olani gunde 3 defa sprey ve transfer sonrasi beklemek. Sen yaptirdin mi tedavi?
ben 2 defa aşılama yaptırdım olmadı kanalın biri tıkalı çıkınca direk tüp bebege gönderdi işte lucrine başladım adetim dündü geçti stresten bakalım ne olcak rabbim hayır etsın cok korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…