tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

1 sene icinde super kilo vermissin. Ama maasallah boyun uzun, bence kilon biyuna gore iyi dcucum.
Dcu cum dr a gittim ya, bugun burda yeni kanun cikmis artik bizde fon dan faydalanabiliyoruz. Simdiye kadar kendimiz odemistik hepsini 4.000 euro civari. Simdi yabancilar icinde yeni kanun 1.200 euro dedi dr. Simdi kafam karisti turkiyede mi yaptirsak burda mi. Burda gene fondan 3 defa yararlanma hakki var. Bilemiyorum. Benim ginlumden gecen turkiyeydi. :KK64:

ben 2 defa aşılama yaptırdım olmadı kanalın biri tıkalı çıkınca direk tüp bebege gönderdi işte lucrine başladım adetim dündü geçti stresten bakalım ne olcak rabbim hayır etsın cok korkuyorum ya
Banada once tup un biri tikali dediler ama sonra baska bi doktor tikali diyil dedi rahim filminden sonra. Asilama hic denemedik biz. Lucrine ne? Korkma cnm herseyin hayirlisi. Ben 3 defa yaptirdigim icin hic ama hic korkmuyorum, acida hissetmiyorum artik. Tek korkum tutmamasi.

Banada once tup un biri tikali dediler ama sonra baska bi doktor tikali diyil dedi rhim filminden sonra. Asilama hic denemedik biz. Lucrine ne? Korkma cnm herseyin hayirlisi. Ben 3 defa yaptirdigim icin hic ama hic korkmuyorum, acida hissetmiyorum artik. Tek korkum tutmamasi.
iğne canım lucrin adetten sonra 21. gün başlıyorum sonra adet olunca normal çatlatma ignesi felan tüp bebekte erken tedaviymiş öle dedi doktor beyyyy

iğne canım lucrin adetten sonra 21. gün başlıyorum sonra adet olunca normal çatlatma ignesi felan tüp bebekte erken tedaviymiş öle dedi doktor beyyyy
Hmm baska bi tedaviymis. Herkese ozel tedavi. Ben 1. denemede mesela 23. gun soreyle baslamistim sonra adet olunca igneler falan bu uzun protokoldu. 2. deneme kisa protokoldu adet olunca baslamistim ignelere. 3. deneme gene uzun protokoldu.

X