tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Kizlar bende 10gun once negatif sonucumu aldim maalesef hala kendime gelemedm bizim bebegimiz olacakmi :KK43:

Arkadaşlar bende kendimi çok kotu hissediyordum Ama gerçekten cevreme bakıyorum ilk denemelerde tutan kişi sayisi çok az Allah büyüktür sikmayalim canimizi inşallah hepimize bir gün nasip olur

3.denememdi sorun sperm azligi.2.denememde tutmustu ama kalbi durdu 8haftalikken
Cok gecmiş olsun cnm zor bır surec.. bende ilk denemede gelişimi durması sebebıyle zor zamanlar yasadım.. genetıge gonderdınızmı sonucu

Arkadaşlar bende kendimi çok kotu hissediyordum Ama gerçekten cevreme bakıyorum ilk denemelerde tutan kişi sayisi çok az Allah büyüktür sikmayalim canimizi inşallah hepimize bir gün nasip olur
İlk denemede tutup kaybetmek,negatıf olmasından cok daha kötü.
Saglıklı gebeliklerimiz olsun ınş

ilk denememdi bugün kan sonucumda 0,1 negatif sonuç aldım
fazlasıyla üzgünüm
Canm 4 defa o 0.1 degerini bende aldm 5.de pozıtıf cıktı deger düşüktü ve güzel arts olmadı sonrada düştü degerm yani kimyasal gebelik olustu..seni suan cok iyi anlıyorum umarm bisahaki denemede yada kendılıgnden hamıle kalırsın..gercekten cok zor ...şimdi 6. Icın dondurulmus embriyo transferi ıcın ılaclara basladm hakkımızda hayırlısı olsun..ılk denemenzmi?problem nedir?

Tüplerim tıkalı ve çikolata kistlerim var. Florans Nightingale Hastanesinde tedevime devam ediyorum ve doktorum çok ilgisiz alakasız 2 tane daha sondurulmuş embriom var. yeiden deneyeceğim. hayırlısı bakalım.
Canm benmde çikolata kistim vardı bu son denemeden once ıstanbulda amelıyat oldm amelıyat olalı 4ay oldu..4denemem amelıyat oncesi olmustu son kımyasal olan amelıyat sonrası oldu..

selam kizlar,
4 martta negatif sonucumu aldim ilk denemeydi. sonraki ikinci adette gel dedi doktor. bugun ikinci adetim basladi tedaviden sonra ama kahverengi lekelenme gibi cok az geldi simdi de sanki kesildi.yarin 2. gün olduğu için muayeneye gidicem ama kesilmisse de adet günü diye sayılır mi yarin? yani transferden sonraki ilk adetimde bile normal kan geldi az da olsa ama bugun direkt kahverengi geldi ilac etkisi mi sizce bu hala?

selam kizlar,
4 martta negatif sonucumu aldim ilk denemeydi. sonraki ikinci adette gel dedi doktor. bugun ikinci adetim basladi tedaviden sonra ama kahverengi lekelenme gibi cok az geldi simdi de sanki kesildi.yarin 2. gün olduğu için muayeneye gidicem ama kesilmisse de adet günü diye sayılır mi yarin? yani transferden sonraki ilk adetimde bile normal kan geldi az da olsa ama bugun direkt kahverengi geldi ilac etkisi mi sizce bu hala?

umarım dediğim gibi olmaz ama başıma geldiği için fikrin olsun diye yazıyorum.
tüp bebeklerden sonra bazen yumurtlamada sıkıntı olur oluşan yumurta çatlayamayıp folikül kistine dönüşür.
adetler kahve rengi leke şeklinde ve ağrısız geçer.
kist varken de tüp denemesine başlanmaz.
tecrübeyle sabittir, yaşadım.
Allah hayırlısını versin sana da.

umarım dediğim gibi olmaz ama başıma geldiği için fikrin olsun diye yazıyorum.
tüp bebeklerden sonra bazen yumurtlamada sıkıntı olur oluşan yumurta çatlayamayıp folikül kistine dönüşür.
adetler kahve rengi leke şeklinde ve ağrısız geçer.
kist varken de tüp denemesine başlanmaz.
tecrübeyle sabittir, yaşadım.
Allah hayırlısını versin sana da.

cevabın için teşekkür ederim canım. zaten ilk adetten bu yana şiddetli bel agrim vardi adet olunca azaldı şimdi.ben de kendimi kotuye hazirliyorum doktor yarın ne var ne yok yüzüme soyleyecek artık sabah olsun diye bekliyorum.tek iyi yanı belki zamaninda adet olmuş olmam.sana da çok geçmiş olsun zor bir süreç bu Allah yardımcımız olsun

Kızlar ben ilk denemeyi agustos 2016 da yaptım negatif oldu.o zaman 5 cm iki taraflı çikolata kisti vardı.eşimdede morfoloji 1..dr kist tedavisi yok diyerek direkt transfer uyguladı.bahçeci umutta..bu sene tedavi istemiyordum çok bunaldıgım için..
Şimdi kistim 7 cm oldu ve şiddetli sancıyla hastaneye kaldırıldım iki gece yattım torsiyon yani yumurtalkta dönme riski Allah korusun ihtimali vardı.çok şükür amelyatsız atlattım evdeyim
Ümraniye kadın hastlk hastasnesinde doç dr var bana tüp erteleme dedi kisti küçültmeye yonelik lucrin depot aylık iğne yazdı.bir ay sonra kontrole gitcem inş.
Şimdi bi umudum var kist küçülünce tekrar tüp denemek istiyorum bu sene..banada dua edin
İnşallah hepimiz tez zamanda seviniriz
Bu mubarek gunlerin hurmetine Rabbim kucaklarımızı doldursun

X