Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacıncı denemeydı cnm sorun nydıKizlar bende 10gun once negatif sonucumu aldim maalesef hala kendime gelemedm bizim bebegimiz olacakmi
3.denememdi sorun sperm azligi.2.denememde tutmustu ama kalbi durdu 8haftalikkenKacıncı denemeydı cnm sorun nydı
Cok gecmiş olsun cnm zor bır surec.. bende ilk denemede gelişimi durması sebebıyle zor zamanlar yasadım.. genetıge gonderdınızmı sonucu3.denememdi sorun sperm azligi.2.denememde tutmustu ama kalbi durdu 8haftalikken
İlk denemede tutup kaybetmek,negatıf olmasından cok daha kötü.Arkadaşlar bende kendimi çok kotu hissediyordum Ama gerçekten cevreme bakıyorum ilk denemelerde tutan kişi sayisi çok az Allah büyüktür sikmayalim canimizi inşallah hepimize bir gün nasip olur
Gondermedik canim bize genetik testler yapildi ama temiz cikti cok sukurCok gecmiş olsun cnm zor bır surec.. bende ilk denemede gelişimi durması sebebıyle zor zamanlar yasadım.. genetıge gonderdınızmı sonucu
Haklisin huban hepimizi n hakkında hayırlisi olsun seninde sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah Allah yardımcımız olsunİlk denemede tutup kaybetmek,negatıf olmasından cok daha kötü.
Saglıklı gebeliklerimiz olsun ınş
Amin canımmmHaklisin huban hepimizi n hakkında hayırlisi olsun seninde sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah Allah yardımcımız olsun
Canm 4 defa o 0.1 degerini bende aldm 5.de pozıtıf cıktı deger düşüktü ve güzel arts olmadı sonrada düştü degerm yani kimyasal gebelik olustu..seni suan cok iyi anlıyorum umarm bisahaki denemede yada kendılıgnden hamıle kalırsın..gercekten cok zor ...şimdi 6. Icın dondurulmus embriyo transferi ıcın ılaclara basladm hakkımızda hayırlısı olsun..ılk denemenzmi?problem nedir?ilk denememdi bugün kan sonucumda 0,1 negatif sonuç aldım
fazlasıyla üzgünüm
Canm benmde çikolata kistim vardı bu son denemeden once ıstanbulda amelıyat oldm amelıyat olalı 4ay oldu..4denemem amelıyat oncesi olmustu son kımyasal olan amelıyat sonrası oldu..Tüplerim tıkalı ve çikolata kistlerim var. Florans Nightingale Hastanesinde tedevime devam ediyorum ve doktorum çok ilgisiz alakasız 2 tane daha sondurulmuş embriom var. yeiden deneyeceğim. hayırlısı bakalım.
selam kizlar,
4 martta negatif sonucumu aldim ilk denemeydi. sonraki ikinci adette gel dedi doktor. bugun ikinci adetim basladi tedaviden sonra ama kahverengi lekelenme gibi cok az geldi simdi de sanki kesildi.yarin 2. gün olduğu için muayeneye gidicem ama kesilmisse de adet günü diye sayılır mi yarin? yani transferden sonraki ilk adetimde bile normal kan geldi az da olsa ama bugun direkt kahverengi geldi ilac etkisi mi sizce bu hala?
umarım dediğim gibi olmaz ama başıma geldiği için fikrin olsun diye yazıyorum.
tüp bebeklerden sonra bazen yumurtlamada sıkıntı olur oluşan yumurta çatlayamayıp folikül kistine dönüşür.
adetler kahve rengi leke şeklinde ve ağrısız geçer.
kist varken de tüp denemesine başlanmaz.
tecrübeyle sabittir, yaşadım.
Allah hayırlısını versin sana da.