• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte kimyasal gebelik sonrası dondurulmuş embriyo tedavisine başlayanlar

BeHappy06

İnanmak başarmanın yarısıdır ^.^
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
142
28
43
Arkadaşlar merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var, tüp bebekte kimyasal gebelik sonrası dondurulmuş embriyo transferine ne zaman başladınız ve sonuç ne oldu ?

Arkadaşlar merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var, tüp bebekte kimyasal gebelik sonrası dondurulmuş embriyo transferine ne zaman başladınız ve sonuç ne oldu ?

SLm canım, inşallah bu tedavşnde bebeğin gelir ve seni çok fazla bekletmez :16::16::16:

Ekimde ilk denemem pozitifti ama 2 aylık kürtaj oldum gelişim geriliğinden. Dondurulmuşları 3 ay sonra denedim ama negatif oldu.

Bildiğim kadarıyla kimyasaldan sonraki ay hemen dondurulmuş denenebiliyo. Allah yardımcımız olsun...

SLm canım, inşallah bu tedavşnde bebeğin gelir ve seni çok fazla bekletmez :16::16::16:

Ekimde ilk denemem pozitifti ama 2 aylık kürtaj oldum gelişim geriliğinden. Dondurulmuşları 3 ay sonra denedim ama negatif oldu.

Bildiğim kadarıyla kimyasaldan sonraki ay hemen dondurulmuş denenebiliyo. Allah yardımcımız olsun...

İnşallah canım hiçbirimiz daha fazla beklemeyiz inşallah sanada çok geçmiş olsun:( sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi ?

dondurulmuş tedavisine bu ay başlamak istiyorum ama transfer tahminim temmuz gibi olur ve Ramazana denk geliyor :( eğer bu ay yaptırmazsam Eylüle kalacak kafam çok karışık günah olur mu acaba

İnşallah canım hiçbirimiz daha fazla beklemeyiz inşallah sanada çok geçmiş olsun:( sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi ?

dondurulmuş tedavisine bu ay başlamak istiyorum ama transfer tahminim temmuz gibi olur ve Ramazana denk geliyor :( eğer bu ay yaptırmazsam Eylüle kalacak kafam çok karışık günah olur mu acaba

bn pkoluyum canım, biz aslında beklememek için biraz acele ediyoruz ama bence bekle ramazandan sonra yaptır, ayrıca ramazanda yaptırman zor olur çünkü ilaçlı düzenli kullanman gerekecek, kararı sen vereceksin inşallah hayırla sonuçlanır.

canım benim neden günah olsun sen keyfinden yaptırmıyosun bunu evlat sahibi olmaya çalışıyosun sonuçta

kızlar tüp bebekte sağlıklı yumurta ve sağlıklı sipermle dölleniyo neden kimyasal gebelik oluyor doktorlarınız ne acıklama yaptı sebebini çok merak ediyorum.

Bu konu neden askıda kalmış bende haziran 15 te başlayan kanamamla kimyasal gebelik geçirdim ve hala devam ediyor bi sonraki ay donmuşlarımla tekrar deneyebileceğim söylendi ama herkes beklemem gerektiğini söylüyor oysa ben vakit kaybetmet istemiyorum ama beklemek mi daha sağlıklı olur kafam çok karıştı

Bu konu neden askıda kalmış bende haziran 15 te başlayan kanamamla kimyasal gebelik geçirdim ve hala devam ediyor bi sonraki ay donmuşlarımla tekrar deneyebileceğim söylendi ama herkes beklemem gerektiğini söylüyor oysa ben vakit kaybetmet istemiyorum ama beklemek mi daha sağlıklı olur kafam çok karıştı

Geç olsa da cevap vereyim kendi yaşadığımı en azından birine yanıt olacaktır
Benim ilk kan testim blast embriyo 8. gün 28 çıktı 10. gün 24 yani katlanmadı.. İlk test için guzel diyoduk ama iki sağlıklı embriyonun tutunup gelişemediğini 10. gün progesterona da bakınca anladık.. Yani embriyolar sağlıklı ama vücudum dişarıdan aldığın progesteron hormon iğnesine hiç katkı yapmadığı için gelişemediler.
Progesteron da sizi ilk defa tedavi eden bir doktorun en baştan aşırı yükleme yapabileceği bir hormon da olmadığı için malesef bunu yaşadık.. İkinci denemede başta doz artırılarak uygulanacak..
Benim kimyasal şüphem buydu ve 10. gün her ihtimale karşı max doz uygulandı yarın yani 12. gün yüksek ihtimal kimyasal netleşecek bakalım

Merhaba üzerinden çok geçmiş ama inşallah görürsünüz aynı durumu şuanda bende yaşıyorum ne yaptınız bir sonraki ay transfer oldunuz mu beklediniz mi acaba

Back