Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var, tüp bebekte kimyasal gebelik sonrası dondurulmuş embriyo transferine ne zaman başladınız ve sonuç ne oldu ?
SLm canım, inşallah bu tedavşnde bebeğin gelir ve seni çok fazla bekletmez
Ekimde ilk denemem pozitifti ama 2 aylık kürtaj oldum gelişim geriliğinden. Dondurulmuşları 3 ay sonra denedim ama negatif oldu.
Bildiğim kadarıyla kimyasaldan sonraki ay hemen dondurulmuş denenebiliyo. Allah yardımcımız olsun...
İnşallah canım hiçbirimiz daha fazla beklemeyiz inşallah sanada çok geçmiş olsun sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi ?
dondurulmuş tedavisine bu ay başlamak istiyorum ama transfer tahminim temmuz gibi olur ve Ramazana denk geliyor eğer bu ay yaptırmazsam Eylüle kalacak kafam çok karışık günah olur mu acaba
İnşallah canım hiçbirimiz daha fazla beklemeyiz inşallah sanada çok geçmiş olsun sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi ?
dondurulmuş tedavisine bu ay başlamak istiyorum ama transfer tahminim temmuz gibi olur ve Ramazana denk geliyor eğer bu ay yaptırmazsam Eylüle kalacak kafam çok karışık günah olur mu acaba
canım benim neden günah olsun sen keyfinden yaptırmıyosun bunu evlat sahibi olmaya çalışıyosun sonuçta
benimde merak ettiğim bu...kızlar tüp bebekte sağlıklı yumurta ve sağlıklı sipermle dölleniyo neden kimyasal gebelik oluyor doktorlarınız ne acıklama yaptı sebebini çok merak ediyorum.
kızlar tüp bebekte sağlıklı yumurta ve sağlıklı sipermle dölleniyo neden kimyasal gebelik oluyor doktorlarınız ne acıklama yaptı sebebini çok merak ediyorum.
Merhaba üzerinden çok geçmiş ama inşallah görürsünüz aynı durumu şuanda bende yaşıyorum ne yaptınız bir sonraki ay transfer oldunuz mu beklediniz mi acabaBu konu neden askıda kalmış bende haziran 15 te başlayan kanamamla kimyasal gebelik geçirdim ve hala devam ediyor bi sonraki ay donmuşlarımla tekrar deneyebileceğim söylendi ama herkes beklemem gerektiğini söylüyor oysa ben vakit kaybetmet istemiyorum ama beklemek mi daha sağlıklı olur kafam çok karıştı