• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte kese ne zaman görünür

morseverr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
324
134
103
36
Kızlar merhaba , 6 temmuz regl tarihim fakat 24 Temmuz 3. Gün embriyo transfer tarihim. 16. Gün dündü beta hcg 1060 . Transfer geç olduğu için kafam karıştı . Tüp bebek yapıp keseyi hcg kaç iken yada kaçıncı günde gördüğünüzü hatırlıyor iseniz yazarsanız sevinirim 🥰

Kızlar merhaba , 6 temmuz regl tarihim fakat 24 Temmuz 3. Gün embriyo transfer tarihim. 16. Gün dündü beta hcg 1060 . Transfer geç olduğu için kafam karıştı . Tüp bebek yapıp keseyi hcg kaç iken yada kaçıncı günde gördüğünüzü hatırlıyor iseniz yazarsanız sevinirim 🥰
6+1 hem keseyi hem bebeği gördüm kalp atışını duydum

5+5 te betahcg 18bindeyken keseyi gördük 6+5 te de kalp atışını duyduk

Belirti ne yasadınız

Merhaba ben 17 haziranda transfer oldum 2 temmuzda keseyi gördük 🥰

Erken görmüşsünüz ne güzel benimde yarın kontrolüm varçok korkuyorum😔 sizin göründüğü zaman beta değeriniz kaçtı
Aynı gün test yaptırmamıştım ama bir önceki gün değerim 2056 idi ertesi gün sabah alttan ultrasonda görünmüştü .kötü düşünme iyi düşün iyi olsun korkacak bir şey yok onu görünce bütün korkular üzüntüler geçiyor 🥰

Aynı gün test yaptırmamıştım ama bir önceki gün değerim 2056 idi ertesi gün sabah alttan ultrasonda görünmüştü .kötü düşünme iyi düşün iyi olsun korkacak bir şey yok onu görünce bütün korkular üzüntüler geçiyor 🥰
Yaaa transferden sonra yarın 14.günüm olacak herkes erken dedi inşallah görürüm çok teşekkür ederim ❤🤗

Back