- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
Mart ayında ilk tüp bebek denememi yaptım. Olumluydu ve dünyalarda benim olmuştu. Erken sevinmişim...
2 kere büyük bir kanama yaşadım kese yanında subkaryonik hemoatom vardı ve oglumun 14. Haftada kalbi durdu.
Genetiğe gönderdik ama hücre bölünememesi nedeniyle sonuç çıkmadı. Yani bebeğimin genetiginde bir problem var mı bilmiyoruz. Bunun üzerine eşime ve bana genetik testler uygulandı. Genetik bir problemimiz yok ama pıhtılaşma sorunum çıktı (heterozigot mutasyon)
Şuan görünürdeki tek sebep pıhtılaşma gibi. Çok kanamam olduğu için doktorum gebeligimde kan sulandırıcı iğneyi kesmişti![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Benim bu konuda tecrübeli arkadaşlara danışmak istediğim bazı sorular var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kaybettigim bebeğimin tedavisinden kalan 2 tane 3. Gün embriyom var onlarda da aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Gebelik kaybı yaşadığınızda kalan embriyolarınızı kullandınız mi? Yoksa yeniden bir tedaviye başlayıp embriyoları genetiğe mi gönderdiniz?
Son olarak dondurulmuş embriyo ya genetik inceleme yapılabiliyor mu?
Şimdiden cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.
2 kere büyük bir kanama yaşadım kese yanında subkaryonik hemoatom vardı ve oglumun 14. Haftada kalbi durdu.
Genetiğe gönderdik ama hücre bölünememesi nedeniyle sonuç çıkmadı. Yani bebeğimin genetiginde bir problem var mı bilmiyoruz. Bunun üzerine eşime ve bana genetik testler uygulandı. Genetik bir problemimiz yok ama pıhtılaşma sorunum çıktı (heterozigot mutasyon)
Şuan görünürdeki tek sebep pıhtılaşma gibi. Çok kanamam olduğu için doktorum gebeligimde kan sulandırıcı iğneyi kesmişti
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Benim bu konuda tecrübeli arkadaşlara danışmak istediğim bazı sorular var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kaybettigim bebeğimin tedavisinden kalan 2 tane 3. Gün embriyom var onlarda da aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Gebelik kaybı yaşadığınızda kalan embriyolarınızı kullandınız mi? Yoksa yeniden bir tedaviye başlayıp embriyoları genetiğe mi gönderdiniz?
Son olarak dondurulmuş embriyo ya genetik inceleme yapılabiliyor mu?
Şimdiden cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.