Tup bebekte.kac yumurtaniz cikti.kaci toplandi.kaci dollendi.ve 3. Yada 5.gune gitti

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
Merhaba kizlar..herkesin anatomik yapisi farkli tabikide..ama elimizde veri olmasi acisindan boyle bir topik actim..kendimden basliyim
1.denememde 2 yumurta cikti 1 i toplandi ve 3. Gun tranaferi oldu
2. Denemde 2 yumurta cikti 1 i toplandi ve 3. Gun transferi oldu
3. Denemmde 4-5 yumurta cikti..kaci toplanacak henuz bilmiyorum..suan tedavi asamasindayim..
Bu konuda bilgi verebilirmisiniz..

1 kez denedim. Amh:0,41. 4 yumurta toplandı, 2si döllendi. 5. güne gittiler ve donduruldular.

Valla toplam 6 folikül vardı ama zaten 2si yeterli büyüklüğe gelemediği için toplanmayacaktı onlar :) 4 ü 16,5 mm i aştığı için toplandı ama 3ü olgun çıktı

Muayenede bahsedilenler folikul mu oluyor? Ama toplanan yumurta oluyor değil mi? Ikisinin arasında ne fark var? Yumurtalar folikullerin icnde mi oluyor? Belli olgunluga gelmems olsa da toplanyor mu? Beni biraz aydinlatir msnz lutfen?

Muayenede bahsedilenler folikul mu oluyor? Ama toplanan yumurta oluyor değil mi? Ikisinin arasında ne fark var? Yumurtalar folikullerin icnde mi oluyor? Belli olgunluga gelmems olsa da toplanyor mu? Beni biraz aydinlatir msnz lutfen?
Benim anladigim su.kuzum.yumurtalarin yaninda daha minnaklari oluyor..onlarda bole aday yumurta gibi dusun..benim o folikuller mesela hep oldu..ama daha onceki tedavilerimde..hicbiri gelisip buyumedi..

Evet muayenede foliküller görünüyor. Bunlar belirli bir büyülüğe geldiğinde içindeki yumurta, su çekiliyor. Bazı foliküller maalesef boş da çıkabiliyormuş. Folikülün görevi yumurtayı besleyip, olgunlaştırmak. Her ay 1 dominant folikül yumurtalama zamanı çatlayıp yumurtayı tüpe atıyor.

Merhaba kizlar..herkesin anatomik yapisi farkli tabikide..ama elimizde veri olmasi acisindan boyle bir topik actim..kendimden basliyim
1.denememde 2 yumurta cikti 1 i toplandi ve 3. Gun tranaferi oldu
2. Denemde 2 yumurta cikti 1 i toplandi ve 3. Gun transferi oldu
3. Denemmde 4-5 yumurta cikti..kaci toplanacak henuz bilmiyorum..suan tedavi asamasindayim..
Bu konuda bilgi verebilirmisiniz..
Canım hepsinde tedavi aynı şekilde miydi yoksa Farklı Farklı iğne ve doz kullandın mı

Canım hepsinde tedavi aynı şekilde miydi yoksa Farklı Farklı iğne ve doz kullandın mı
Hepai farkliydi..ilk 2 tedavim cok benziyodu..birbirine..2.tedavimde 1. Den fazla olarak sadece 2 igne daha kullandim..yoksa tedavi ayniydi..3. De apayri bir tedavi uygulandi..igneler ayni sayilir..ek olarak hapta verildi..ve ignelerin uygumama zamanlari ilk 2 sinden farkliydi..bakalimm..allahim insallah..bana cok ve kaliteli embriyo nasip eder canim🙏🙏

3 yumurta toplandı . 3 ü de döllendi. 5. Güne gitti. Diğer ikisi donduruldu. Bu minnoş da taze transfer yapıldı ve ilk deneme de tuttu. Darısı başınıza
Masallahh amin insallah canimmm...keske benimde hepai toplansa ve kaliteli olsa embriyolarim..rabbim insallah bizede nasip eder..🙏🙏tesekkur ederim..

Evet muayenede foliküller görünüyor. Bunlar belirli bir büyülüğe geldiğinde içindeki yumurta, su çekiliyor. Bazı foliküller maalesef boş da çıkabiliyormuş. Folikülün görevi yumurtayı besleyip, olgunlaştırmak. Her ay 1 dominant folikül yumurtalama zamanı çatlayıp yumurtayı tüpe atıyor.
Tesekkur ederim sagolun

Sonra? Oldu mu sizin?
Canim daha onceki tedavilerimde hic olusmadi..hatta var olan 2 yumurtaminda 1 tanesi gelismisti..2 tedavimdede daha onceki..suan bakalim..hala igne kullaniyorum..persembe belli olcak kuzum..bunun cevabini ancak persembe verebilirim..

2. Tüp bebek tedavimde 5 folikül görünüyordu. Toplamada 6 yumurta toplandı. 3üne işlem yapıldı (diğer 3 yumurta yeterli kalitede değilmiş) 3ü 3.güne geldi. 5. Günde 1 tane iyi kalite embryo donduruldu. Diğer 2si tam gelişimini tamamlayamadığı için 6.güne beklediler. 6.gün 1 i daha donduruldu.

6 yumurtadan 3 döllenme 2 embryo oldu donduruldu yani.

X