• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte İntralipid serum kullananlar

Adimyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
181
93
48
Herkese merhaba. 6 kez tüp bebek denememiz oldu fakat 2 kimyasal gerisi negatif oldu.

Bu denemede genetikli tüp bebek transferi yapacağız.

Doktorumuz octogam , clinoleic , olivia afında 3 serum yazdı. Bağışıklık için öneriyorlarmış fakat
Octogam 59.000₺ civarında gebelik boyunca 3 kez
Clinoleic ve oliva ise 6-7 bin tl bandında 8 kez takılıyormuş.
Octogamın daha iyi olduğunu söylediler kii ücretinden de anlaşılıyor .
Ben daha önce bu serumları taktıran birileriyle konuşup bilgi almak istiyorum.
Bi yan etki gördünüz mü ?
Tutunmaya etkisi var mı ?
Başka doktor ve merkezler tarafından da öneriliyor mu ?
Şeklinde. Kullananlar varsa lütfen yazabilir mi transfere az zamanım var ve çok merak ediyorum.
Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla , rn kısa zamanda doldursun inşallah 🙏

Merhaba, ben 2023 te tedavi görmüştüm. Daha once yazmıştım buraya. O bilgiyi kopyala yapıştır yapıyorum..

-mayıs ayında serum tedavili transfer yaptırdım bahçecide ve şuan da 20 haftalık gebeyim.
toplamda 3 kere uygulandı. ilki transfer günü bahçecide takıldı. transfere 1 gün kala clınoleıc i reçete yazdılar bize. ama eczaneden bulamamıştık. bahçeci biz takarız burda dedi tam 4 katı fiyatına ve muadili olan omagaven takmıştı.
sonrasında haftada 1 kez olmak üzere iki kere daha taktırdık. clınoleıc eczaneden tedarik ettik ve reçeteyi gösterince özel hastane ücreti karşılığında takmıştı. 2 saate yakın sürüyor. yavaş veriyorlar ve hemen peşine damarları açması için izotenik su takılıyor yine. intralipd midir bilmiyorum o başka birşey sanırım ama clınoleıc ya da omagaven i bağışıklığı baskılamak için vermişti bana. vücut embriyoyu yabancı cisim gibi görüp atmaya çalışmasın diye.
mayıs ayındaki fiyatları
clınoleıc 800 küsür
omagaven 300 küsürdü.

içerikleri aynı mıdır araştırmadım. ama dediğim gibi bize clınoleıc i reçete edip bahçecide omagaven takmışlardı. sonrasında biz bulamadık deyince sorun değil ikisi de olur demişlerdi.

Merhaba, ben 2023 te tedavi görmüştüm. Daha once yazmıştım buraya. O bilgiyi kopyala yapıştır yapıyorum..

-mayıs ayında serum tedavili transfer yaptırdım bahçecide ve şuan da 20 haftalık gebeyim.
toplamda 3 kere uygulandı. ilki transfer günü bahçecide takıldı. transfere 1 gün kala clınoleıc i reçete yazdılar bize. ama eczaneden bulamamıştık. bahçeci biz takarız burda dedi tam 4 katı fiyatına ve muadili olan omagaven takmıştı.
sonrasında haftada 1 kez olmak üzere iki kere daha taktırdık. clınoleıc eczaneden tedarik ettik ve reçeteyi gösterince özel hastane ücreti karşılığında takmıştı. 2 saate yakın sürüyor. yavaş veriyorlar ve hemen peşine damarları açması için izotenik su takılıyor yine. intralipd midir bilmiyorum o başka birşey sanırım ama clınoleıc ya da omagaven i bağışıklığı baskılamak için vermişti bana. vücut embriyoyu yabancı cisim gibi görüp atmaya çalışmasın diye.
mayıs ayındaki fiyatları
clınoleıc 800 küsür
omagaven 300 küsürdü.

içerikleri aynı mıdır araştırmadım. ama dediğim gibi bize clınoleıc i reçete edip bahçecide omagaven takmışlardı. sonrasında biz bulamadık deyince sorun değil ikisi de olur demişlerdi.
Canım ilk trasnferindemi yaptirdin serumu 2. Demi

Arkadaşlar intralipid serumu ne zamana dek kaç haftaya kadar kullandınız?

Merhaba bana Bülent Tıraş tarafından clineoic veya Olivia reçete edilmişti. Clineoic ile 3 kere verildi. Biri transfer öncesi son kontrolde, biri pozitif sonuç aldığımızda ve sonuncu da kalp atışı duyulduğunda. Ne kadar etkisi olduğunu bilmiyorum tabi ama ngsli embriyo transferi ilk seferinde tuttu

2. Transferimi yaptircam tavsiye edermiş negatif oldu neyden olumsuz oldugu belli değil
Yani faydası oldu mu bilemiyorum. Pgt liydi embriyo. Ya ondan ya da serumdan. İkisi de ilk defa denediğim yöntemdi. Belki de artık vakti saati geldi hiç birini yapmasaydım da tutacaktı. Ama yine de tavsiye ederim, kaybedeceğiniz birsey yok. Burda kimi okusam serum.taktiran herkesin pozitifle sonuçlanmış.

Yani faydası oldu mu bilemiyorum. Pgt liydi embriyo. Ya ondan ya da serumdan. İkisi de ilk defa denediğim yöntemdi. Belki de artık vakti saati geldi hiç birini yapmasaydım da tutacaktı. Ama yine de tavsiye ederim, kaybedeceğiniz birsey yok. Burda kimi okusam serum.taktiran herkesin pozitifle sonuçlanmış.
Bende. Burda ilk defa duydum doktor hic söylemedi rahimde dalan hwrsey yolundaydi sonucu öğrendim sok oldum ama vakti zamanı var ama içimde acaba bagisikliktan dolayimi benimki çok gücsüz

Herkese merhaba. 6 kez tüp bebek denememiz oldu fakat 2 kimyasal gerisi negatif oldu.

Bu denemede genetikli tüp bebek transferi yapacağız.

Doktorumuz octogam , clinoleic , olivia afında 3 serum yazdı. Bağışıklık için öneriyorlarmış fakat
Octogam 59.000₺ civarında gebelik boyunca 3 kez
Clinoleic ve oliva ise 6-7 bin tl bandında 8 kez takılıyormuş.
Octogamın daha iyi olduğunu söylediler kii ücretinden de anlaşılıyor .
Ben daha önce bu serumları taktıran birileriyle konuşup bilgi almak istiyorum.
Bi yan etki gördünüz mü ?
Tutunmaya etkisi var mı ?
Başka doktor ve merkezler tarafından da öneriliyor mu ?
Şeklinde. Kullananlar varsa lütfen yazabilir mi transfere az zamanım var ve çok merak ediyorum.
Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla , rn kısa zamanda doldursun inşallah 🙏
Ben octagam kullandım 56 bındı ama. Transferde 5 gun önce ve kalp atışı duyduğumda dedı yanı 2 defa dedı bana Bulent hoca yanı eğitim hemşiresi şimdi kalb atışı beklıyorum

İstisnai durumlar var. Ben dusuklerim vardı birinde haftada bir kullandim düşük yaptım. Birinde transfer de ve sonra kullandım yine aynısı oldu. Ngsli embriyo idi bide genetik ayrıştırılmiş.. ben en son serum filan kullanmadim genetiksiz embriyo yaptım 8nci denememde doğum yaptım ikizlerime.

Bende. Burda ilk defa duydum doktor hic söylemedi rahimde dalan hwrsey yolundaydi sonucu öğrendim sok oldum ama vakti zamanı var ama içimde acaba bagisikliktan dolayimi benimki çok gücsüz
Canım o serum bağışıklığın düşük diye verilmiyor, tam aksi rahimde testi var normalde sürüntü alınıyor, veya kandan bakılıyor, katil hücreler varsa bağışıklığın onu reddetmesin kabul etsin diye bağışıklığın baskılanıyor, güçlenmesinin aksine.millet bağışıklığı güçlendirsin diye veriliyor sanıyor da öyle değil o sebeple yazayım dedim 🙏🏼

İstisnai durumlar var. Ben dusuklerim vardı birinde haftada bir kullandim düşük yaptım. Birinde transfer de ve sonra kullandım yine aynısı oldu. Ngsli embriyo idi bide genetik ayrıştırılmiş.. ben en son serum filan kullanmadim genetiksiz embriyo yaptım 8nci denememde doğum yaptım ikizlerime.
Pgt li embriyoyu düşük yaptım demişsiniz. Kürtaj mı oldunuz sonuç genetik incelemeye gitti mi yoksa kendiliğinden mi düştü, bu da çok istisnai durum gerçekten. Benim de iki kürtajım var, Dr a dedim geride kalanları çözdürüp pgt yapalım diye kesinlikle gerek görmüyor, şimdi siz de demişsiniz genetiksizlerle ikiz oldu diye çok sevindim 🩷🙏🏼 gerçekten nasip mi deneme yanılma yönteminin sonucu mu bilemedim ama güzel sonucunuza sevindim.

Pgt li embriyoyu düşük yaptım demişsiniz. Kürtaj mı oldunuz sonuç genetik incelemeye gitti mi yoksa kendiliğinden mi düştü, bu da çok istisnai durum gerçekten. Benim de iki kürtajım var, Dr a dedim geride kalanları çözdürüp pgt yapalım diye kesinlikle gerek görmüyor, şimdi siz de demişsiniz genetiksizlerle ikiz oldu diye çok sevindim 🩷🙏🏼 gerçekten nasip mi deneme yanılma yönteminin sonucu mu bilemedim ama güzel sonucunuza sevindim.
Biz artık neticede sorunun genetik olmadığı kanısına varmıştık artık sebeb neydi tam bilmiyoruz ama artık oluruma bırakmıştım bir kaç alternatif tibla ilgili şeyde yaptım o sıra nasip öyle oldu kaderde var ise biri tutacak. Deneme yanılma yaptık herşeyi denedik ama nasip öyle imiş. İnşallah isteyen herkesin öyle olur ben artık ilerlemeyeck hiç diye düşünmeye başlamıştım ve süreci kabullenmişim uzulerekte olsa şimdi 2 yaşına geldiler nrrdeyse şükür bekleyen herkese nasip olsun sadece günde 2 kez kansulandirici kullandım iğne farklı olarak
Bu arada hayır kürtaj olmadım 6nci haftada bı anda kendi düştü tamamen genetige yollamadik. Sadece öncesinde 3 aylık kalp durması vardı onu biyopsiye gobdermişler biz genetik istemiştik yani oda normal gelmişti

R e
Canım o serum bağışıklığın düşük diye verilmiyor, tam aksi rahimde testi var normalde sürüntü alınıyor, veya kandan bakılıyor, katil hücreler varsa bağışıklığın onu reddetmesin kabul etsin diye bağışıklığın baskılanıyor, güçlenmesinin aksine.millet bağışıklığı güçlendirsin diye veriliyor sanıyor da öyle değil o sebeple yazayım dedim 🙏🏼
Ret bende katil hücreden dolayi onu okumuştum

mayıs ayındaki fiyatları
clınoleıc 800 küsür
omagaven 300 küsürdü.

Canım sen neden bu serumu yaptırdın negatif denemen olduğu için mi herhangi testte sonuç farklı çıktığı için mi

Canım sen neden bu serumu yaptırdın negatif denemen olduğu için mi herhangi testte sonuç farklı çıktığı için mi
Ana testlerim temiz cikmisti aslinda. Yani herhangi bir katil hucre durumu soz konusu degildi. Sadece 4 kez negatifle sonuçlanan transferlerim olunca son tedavide ne kadar yöntem varsa hepsini denemek istediğim için serum taktirdim. Doktor böyle birsey ne söyledi ne önerdi. Burdan okuyarak öğrendiğim birseydi. Doktora ben söyledim istiyorum diye. Oda iki ilaç recete etmişti işte hangisini bulursan diye.

Back
X