Tüp bebekte İntralipid serum kullananlar

Adimyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
181
93
48
Herkese merhaba. 6 kez tüp bebek denememiz oldu fakat 2 kimyasal gerisi negatif oldu.

Bu denemede genetikli tüp bebek transferi yapacağız.

Doktorumuz octogam , clinoleic , olivia afında 3 serum yazdı. Bağışıklık için öneriyorlarmış fakat
Octogam 59.000₺ civarında gebelik boyunca 3 kez
Clinoleic ve oliva ise 6-7 bin tl bandında 8 kez takılıyormuş.
Octogamın daha iyi olduğunu söylediler kii ücretinden de anlaşılıyor .
Ben daha önce bu serumları taktıran birileriyle konuşup bilgi almak istiyorum.
Bi yan etki gördünüz mü ?
Tutunmaya etkisi var mı ?
Başka doktor ve merkezler tarafından da öneriliyor mu ?
Şeklinde. Kullananlar varsa lütfen yazabilir mi transfere az zamanım var ve çok merak ediyorum.
Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla , rn kısa zamanda doldursun inşallah 🙏

Merhaba, ben 2023 te tedavi görmüştüm. Daha once yazmıştım buraya. O bilgiyi kopyala yapıştır yapıyorum..

-mayıs ayında serum tedavili transfer yaptırdım bahçecide ve şuan da 20 haftalık gebeyim.
toplamda 3 kere uygulandı. ilki transfer günü bahçecide takıldı. transfere 1 gün kala clınoleıc i reçete yazdılar bize. ama eczaneden bulamamıştık. bahçeci biz takarız burda dedi tam 4 katı fiyatına ve muadili olan omagaven takmıştı.
sonrasında haftada 1 kez olmak üzere iki kere daha taktırdık. clınoleıc eczaneden tedarik ettik ve reçeteyi gösterince özel hastane ücreti karşılığında takmıştı. 2 saate yakın sürüyor. yavaş veriyorlar ve hemen peşine damarları açması için izotenik su takılıyor yine. intralipd midir bilmiyorum o başka birşey sanırım ama clınoleıc ya da omagaven i bağışıklığı baskılamak için vermişti bana. vücut embriyoyu yabancı cisim gibi görüp atmaya çalışmasın diye.
mayıs ayındaki fiyatları
clınoleıc 800 küsür
omagaven 300 küsürdü.

içerikleri aynı mıdır araştırmadım. ama dediğim gibi bize clınoleıc i reçete edip bahçecide omagaven takmışlardı. sonrasında biz bulamadık deyince sorun değil ikisi de olur demişlerdi.

Back