Tüp bebekte ilk ultrasonda bebeğin görünüp, sonra görünmemesi

birsorumvar_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
1
0
29
Merhabalar, tüp bebek tedavimiz sonrası beta hcg pozitif çıkması ve artık gebeyim diye mutlu mutlu dolaşırken başımıza gelenleri sizlerle paylaşmak istedim. 5+5 haftalık hamile iken ilk ultrasonuma gittim. Evet bebek görünüyor ama daha çok küçük dediler. 3 gün sonra tekrar gittik. yine her şey yolunda bebek görünüyor, ama kalp atışı için biraz daha bekleyelim dediler. 4 gün sonra tekrar gittiğimizde bebeğe dair bir oluşum göremediklerini, sadece keseyi gördüklerini ilettiler. Tabi o anda yaşadığımız duygunun tarifi imkansız ve çok zor. inanmayıp başka doktora gitmemize rağmen yine aynı sonuçla karşılaştık. Yolk kese oluşmuş, bebek bir süre varmış ama sonrasında ne oldu ise gelişimi durmuş. Doktor bir hafta daha ona şans verelim dedi ama tabiki şansı çok az. Pazartesi tekrar gidicez Allahtan umut kesilmez bakalım.Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?

Merhabalar benim de gelisim olarak 3 hafta geride. Kanamam olmuştu bi ara orada doktor kalp atışını göstermişti sonra kendj doktorumuma gittim kalp atışını duyamadık. Bugun tekrardan gittik büyümüş fakat gene kalp atışını duyamadık. Doktor bize de pazartesiye kadsr bekleyelim dedi ama çok umutsuzum. Sonucunuz ne oldu acaba?

İyi günler sonucunuz ne ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…